Branko Dragaš o tome kako 'dotući' uzdrmanog Vučića i koje poteze povući nakon njega da bi Srbija postala bolja zemlja u svakom smislu

Krishna

Elita
Poruka
22.195
Molio bih učesnike diskusije da pogledaju video od 18 minuta (ili bar pola) pa da onda komentarišu. Moj rođak Branko Dragaš je ekonomski stručnjak i patriota koji već 10-ak godina govori da je Vučića moguće srušiti samo na ulici. Ideje koje je iznio su dobre, samo pitanje je koliko su ostvarive jer 'srpska duboka' država i neki zapadni centri čine sve da Srbija ne postane normalna i prosperitetna zemlja. Branko Dragaš je u pokretu 'Moba' koji okuplja patriotski orijentisane stručnjake iz raznih polja koji pritom nisu upraljani politikom kao profesionalni političari koji su nas doveli do propasti.

ja koliko sam citao njega ranije i ovde samo naslov kazem odmah - u pravu je 100% rodjak, a temu pozdravljam vise od svih drugih tema
samo rekoh da necemo dotuci vucica, vec ce on da dotuce truli sistem, i rasturi sns, spusti sektu na manje od 10%, pa cemo tek onda mi da nastupimo, do tada ostajemo u senci, studenti ce da urade posao, vec im se divi vise od pola srbije, struke neka hvataju prikljucak, samo neka se politicke partije ne trte da nam sve pokvare, a pojedinacno LJUDI neka zaloze svoj autoritet i onda mogu da se mesaju, samo ne sa stanovista pol. partije, neka svako nastupi sa stanovista svog zanimanja, okupacije, ne zanima NAS KO JE KOJE STRANKE, JA NPR. NISAM NI JEDNE STRANKE NI CLAN NI SIMPATIZER, pa ni mobe, samo dragasa cenim kao profesionalca u bankarstvu, kao strucnjaka

Poslednja izmena:
Dragas super razmislja

Ali Srbija je porobljena od NATO pakta i duboke drzave pa samim tim bez slobode od toga nema nista
Slazem se. Dragas ima odlicne ideje, ali pitanje je koliko su trenutno ostvarive zbog okupacije Srbije od strane zapada odnosno domace duboke drzave koja sluzi zapadu.

Slazem se. Dragas ima odlicne ideje, ali pitanje je koliko su trenutno ostvarive zbog okupacije Srbije od strane zapada odnosno domace duboke drzave koja sluzi zapadu.
izdao si rodjaka;
vi ste mentalno okupirani, ne razmisljate svojom glavama uopste, jer koja je razlika sto ti kazes da vec jeste, ili djuka bizon da cete tek da budete okupirani ako ne date litijum? ja mislim da je razlika neznatna.
a pisem sa stanovista emigranta, zato kazem "vi".

Molio bih učesnike diskusije da pogledaju video od 18 minuta (ili bar pola) pa da onda komentarišu. Moj rođak Branko Dragaš je ekonomski stručnjak i patriota koji već 10-ak godina govori da je Vučića moguće srušiti samo na ulici. Ideje koje je iznio su dobre, samo pitanje je koliko su ostvarive jer 'srpska duboka' država i neki zapadni centri čine sve da Srbija ne postane normalna i prosperitetna zemlja. Branko Dragaš je u pokretu 'Moba' koji okuplja patriotski orijentisane stručnjake iz raznih polja koji pritom nisu upraljani politikom kao profesionalni političari koji su nas doveli do propasti.

Da li Branko Dragaš ima veze sa službama bezbednosti?

izdao si rodjaka;
vi ste mentalno okupirani, ne razmisljate svojom glavama uopste, jer koja je razlika sto ti kazes da vec jeste, ili djuka bizon da cete tek da budete okupirani ako ne date litijum? ja mislim da je razlika neznatna.
a pisem sa stanovista emigranta, zato kazem "vi".
Kako sam ja izdao rodjaka kad podrzavam sve za sta se on zalaze, a piicoustog bizgova ne mogu ocima gledati? Kad se vuckodlak pojavi na TV-u ugasim TV ili prebacim kanal.

Kako sam ja izdao rodjaka kad podrzavam sve za sta se on zalaze, a piicoustog bizgova ne mogu ocima gledati? Kad se vuckodlak pojavi na TV-u ugasim TV ili prebacim kanal.
koliko sam ja video, vise si se slozio sa tihijem, a za branka si rekao da sumnjas da moze da ostvari svoje ideje, koje su i moje
znaci, mi smo za tebe i tihija neki utopisti?

koliko sam ja video, vise si se slozio sa tihijem, a za branka si rekao da sumnjas da moze da ostvari svoje ideje, koje su i moje
Potpisujem sve sto je Branko rekao na videu u uvodnom postu, nudi prava sustinska rjesenja. Ali se bojim da nece moci to ostvariti zbog Udbe koja gospodari Srbijom vec 80 godina i koja je anti-srpski centar moci.

On je podneo predlog tj. bio ključan u tome, da se Jovan I. Deretić sahrani u Aleji zaslužnih Beograđana. Akademska zajednica (koja većinski učestvuje u ovim dedmonstracijama) se protiv toga pobunila. Bilo je razgovora i gradska vlast u Beogradu je bila blizu odluke da se odbaci zahtev. Tome je bio naklonjen i tadašnji gradonačelnik Beograda, inače univerzitetski profesor, koji uopšte nije bio upućen o tome o kojoj se osobi tu zapravo radi dok mu nije bilo objašnjeno.

Kada je tu vest čuo, Dragaš je napravio veliki pritisak i posle nekoliko telefonskih razgovora, Goran Vesić (da, ovaj) je prelomio da se Deretić tamo sahrani.

Izađe 100 hiljada ljudi na ulice da nešto uradi, stranka sa 20 poslanika je suštinski potpuno nemoćna, a on sa svojim malenim pokretom može da utiče na donošenje odluka u gradskoj vlasti (kojoj ne može da preti ni na koji način) i to nasuprot pobuni protiv toga.

Možeš li objasniti kako se to dogodilo (i eventualno dopuniti)?

Dragas super razmislja

Ali Srbija je porobljena od NATO pakta i duboke drzave pa samim tim bez slobode od toga nema nista
ama kako je porobljena? samo nam je otcepljen deo teritorije
vas je aljek siftar porobio mentalno, samo mu se eto ne klanjate bas kao sns-ovci

dragas npr, nije mentalno porobljen, kao ti i krishna,a uopste ne mislim da ste vas dvojica losi, samo vas je aljek porobio,a mene i branka nije

On je podneo predlog tj. bio ključan u tome, da se Jovan I. Deretić sahrani u Aleji zaslužnih Beograđana. Akademska zajednica (koja većinski učestvuje u ovim dedmonstracijama) se protiv toga pobunila. Bilo je razgovora i gradska vlast u Beogradu je bila blizu odluke da se odbaci zahtev. Tome je bio naklonjen i tadašnji gradonačelnik Beograda, inače univerzitetski profesor, koji uopšte nije bio upućen o tome o kojoj se osobi tu zapravo radi dok mu nije bilo objašnjeno.

Kada je tu vest čuo, Dragaš je napravio veliki pritisak i posle nekoliko telefonskih razgovora, Goran Vesić (da, ovaj) je prelomio da se Deretić tamo sahrani.

Izađe 100 hiljada ljudi na ulice da nešto uradi, stranka sa 20 poslanika je suštinski potpuno nemoćna, a on sa svojim malenim pokretom može da utiče na donošenje odluka u gradskoj vlasti (kojoj ne može da preti ni na koji način) i to nasuprot pobuni protiv toga.

Možeš li objasniti kako se to dogodilo (i eventualno dopuniti).
Dragas naginje autohtonizmu po pitanju nase istorije. Znam da je cjenio Deretica itd. Ali niko nije savrsen. Dragasa cjenim zbog toga sto je borac protiv zla koje se zove AV/SNS, a jos vise sto ima dobre ideje po pitanju ekonomskog i drustveno-politickog oporavka Srbije. Dragas nije istoricar nego ekonomista, bivsi bankar, biznismen i opozicionar svakoj vlasti od Slobe do AV, izuzev kratkog perioda kad je povjerovao demokratama ali je brzo uvio ko su i otisao od njih. Dragas je o AV govorio sve najgore kad niko ili skoro niko nije smio pisnuti protiv njega. To sto mi je rodjak nema nikakav uticaj da ga zato podrzavam.

U 'Mobi' od ekonomsta pored Dragasa tu su Ivan Pajovic i Slobodan Komazec. Generalno tamo nema profi politicara, vec se radi o strucnjacima iz raznih oblasti koji su patriotski orijentisani kao sto sam rekao. Profi politicari su zlo koje je dovelo Srbiju na ivicu ambisa! Branko Dragas je 1000% u pravu kad kaze da treba izvrsiti lustraciju tj. zabraniti svim aktuelnim politicarima bilo da su pozicija ili opozicija da se bave politikom.

ama kako je porobljena? samo nam je otcepljen deo teritorije
vas je aljek siftar porobio mentalno, samo mu se eto ne klanjate bas kao sns-ovci

dragas npr, nije mentalno porobljen, kao ti i krishna,a uopste ne mislim da ste vas dvojica losi, samo vas je aljek porobio,a mene i branka nije

lepo druze

od 5. oktobra 2000te nam monetarnu i fiskalnu politiku vode zapadnjaci tj strani spijuni

nema slobode

Vidjam ga po gradskom prevozu...tako da...ne bi rekao...

Mada...vidjam i Ljubana Karana... :think: ali dobro Ljuban opservira raspolozenje naroda 😎

...
Ja se uvek odobrovoljim kad vidim Ljubana Karana, baš se onako nasmejem. Odmah dobijem sliku dobrodušnog čiče koji prodaje krompir na pijaci uz duhovite opaske.

Back