Brank Dragas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
БРАНКО ДРАГАШ:
БРАНКО ДРАГАШ, чувени српски економиста, банкар и писац, на трибини у Младеновцу са привредницима, приликом оснивања одбора Покрета СВЕТЛО, детаљно објашњава под којим условима у Србији плате могу да буду у просеку 4000, а пензије 2200 евра. Основни услови за то су укидање лопова политичара, формирање Владе народног спаса и максимално укључење наших грађана из расејања,
Гост трибине је ДЕЈАН ЛУЧИЋ, познати српски публициста и геополитичар.
Трибину је организовао Милан Николић Изано, оснивач одбора Покрети СВЕТЛО у Младеновцу.

Lunatic... Mamlaz. Lazov. Lopov. Kriminalac!

Branko Dragas:
Ali sticajem okolnosti i ja znam neke stvarcice kao na primer da je Branko Dragas sa jednim njegovom kompanjonom osnovao devedesetih godina Kredibel banku koja se bavila kreditiranjem privrede. A posto su ta dvojima bili vezani za tadasnju Narodnu Banku Jugoslavije imali su dosta privilegija u poslovanju i mnogi privrednici su ulozili svoj novac u tu njihovu Kredibel banku. Posle dve godine njihovog „poslovanja” njih dvojica suvlasnika -Branko Dragas i taj njegov drugi kompanjon (neću da mu pominjem ime jer on se povukao i nije tako drzak kao Dragas) pokupovali su nekretnine po Beogradu, Becu i drugim gradovima Evrope i proglasili BANKROT te njihove Kredibel banke. Znaci pokupili su privrednicima pare, pokupovali sebi nekretnine i proglasili bankrot. I pojeo vuk magarca.

Ovo vam je ziva istina, i mislim da bi neko od ovih istraznih organa trebalo da se pozabavi i poslovanjem te njihove Kredibel banke i da se vidi koliko su i na koji način oni ostetili privrednike. Ne samo ostetili već i ojadili. A ne da nam drski Branko Dragas drzi lekcije kao neki sveti Petar se ponasa, kao covek koji sve zna, u sve se razume, svi su bitange, lopovi samo on zna recept za izlazak iz krize. On jedino izgleda zna za bankrot, jer se on zahvaljujuci bankrotu te njegove Kredibel banke obogatio pa sada milsi da može i Boga da uhvati za j.j..

Nadlezni organi treba da se pozabave Kredibel bankom i imace šta da vide.

attachment.php

_nobody_

То је лик који је говорио да плате у државном сектору би требало да буду максимално 250е и да треба да се подижу тек када их приватни сектор престигне. Па колико онда он сматра да приватни сектор треба да има ???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back