brak vs sex

...dobar brak je uspjelo slusanje ,-Matematicara,
a ,-dobar Sex...to je sex u drugom Desavanju
Prvi je ispitivanje...
Brak je muskozenska simbioza
kad se razvede
oprostajni Sex je,- najuspjesniji...
P.S.
...bar je tako bilo kod Faraonn_a...
i Sex i Brak...dvije Zajednice
ali,
jedna drugu iskljucuju...

pa kako može da bude dobar brak ako nije dobar sex...??? :think:

pa ne znam, nisam o tome razmišljala dok sam kreirala ovu svoju dubokoumnu temu.. :sad2:
možda ono kao slažu se drugarski, kao brat i sestra, šta ja znam.. sve funkcioniše super, vole se, imaju decu, kućne ljubimce, finansijski stabilni, letovanja, zimovanja, deca završavaju fakultete, zaposle se, rađaju im unuke, sve tako kao iz filma.. al samo sex ne valja, jbbg..

- - - - - - - - - -

Udaj se pa vidi......:zcepanje:
Mada mislim da ne mozes imati oboje.Koliko god da ti je muz dobar u krevetu,jednom ce ti dosaditi......:D

e zato neću da se udam.. :)

pa ne znam, nisam o tome razmišljala dok sam kreirala ovu svoju dubokoumnu temu.. :sad2:
možda ono kao slažu se drugarski, kao brat i sestra, šta ja znam.. sve funkcioniše super, vole se, imaju decu, kućne ljubimce, finansijski stabilni, letovanja, zimovanja, deca završavaju fakultete, zaposle se, rađaju im unuke, sve tako kao iz filma.. al samo sex ne valja, jbbg..

- - - - - - - - - -

:bljuc:

Овакве дилеме су погубне по нацију у целини. А тема је само пресвучено "индивидуализам или традиција".

Ако мој живот треба да трпи због троје па и четворо нових људи, који ће имати перспективу у животу коју ја нисам имао.

Онда је то добро уложено време. Не бих жалио ни за чим.

Poslednja izmena:
šta je bolje, dobar brak ili dobar sex?
ne dolazi u obzir varijanta dobar sex u braku, jer kako kažu to je prolazno..
dakle, ili-ili..

Важнији ти је, кокаина, добар брак.

Јер добар секс можеш да нађеш и са стране а добар брак тешко да можеш да нађеш са стране.

Back