- Poruka
- 101.843
Takav je naslov bio, nisam hteo ni da čitam jer, šta može da te šokira ako si već u paklu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sumljamA onda je usledio sok, kupio joj buket cveca i usisao kucu.

Zanimljivije je da nagađamo šta može da bude gore od paklaJeli pitanje kakav sok je doživela?posto nisi objavio ostatak moze samo da se nagađa.
Za ženu?sta znam ima dama ovde neka ce valjda da odgovori sta je gore od pakla u braku.ono zenama svasta moze da padne na pamet.Zanimljivije je da nagađamo šta može da bude gore od pakla
Sad sam ovlaš pročitao o čemu se radi:Za ženu?sta znam ima dama ovde neka ce valjda da odgovori sta je gore od pakla u braku.ono zenama svasta moze da padne na pamet.
To se danas zove moderan brak.sigurno i ti poznaješ takve.Sad sam ovlaš pročitao o čemu se radi:
On jhe zavisnik od seksa pa je varao, pa se mirili, on prestajao pa se opet vraćao na staro sve nod nije usledio "šok" kad je on pristao da i ona radi št ahoće a ona iskoristila da švrlja kad joj se prohte.
Sad sam ovlaš pročitao o čemu se radi:
On jhe zavisnik od seksa pa je varao, pa se mirili, on prestajao pa se opet vraćao na staro sve nod nije usledio "šok" kad je on pristao da i ona radi št ahoće a ona iskoristila da švrlja kad joj se prohte.
Šta da radim sa ovom pseudo temom ?Takav je naslov bio, nisam hteo ni da čitam jer, šta može da te šokira ako si već u paklu?
Pa pitanje je "šta može da te šokira ako si već u paklu?"Šta da radim sa ovom pseudo temom ?