Brak sa njim bio je pakao, a onda je usledio šok

Jeli pitanje kakav sok je doživela?posto nisi objavio ostatak moze samo da se nagađa.
Eto usledio je sok jer je otkrila da ima jos 2 porodice i 2 zene:mrgreen:
Jedan moj bivši poznanik imao vencanu i nevencanu zenu.sa obe imao decu.od ponedeljka do petka normalno živeo kod nevencane a vikendom kod zakonske.njima najvise bilo bitno da im frižideri uvek puni,svi računi plaćeni i da imaju za troškove zivota.
Zene znaju da budu teški materijalisti

Za ženu?sta znam ima dama ovde neka ce valjda da odgovori sta je gore od pakla u braku.ono zenama svasta moze da padne na pamet.
Sad sam ovlaš pročitao o čemu se radi:
On jhe zavisnik od seksa pa je varao, pa se mirili, on prestajao pa se opet vraćao na staro sve nod nije usledio "šok" kad je on pristao da i ona radi št ahoće a ona iskoristila da švrlja kad joj se prohte.

On jhe zavisnik od seksa pa je varao, pa se mirili, on prestajao pa se opet vraćao na staro sve nod nije usledio "šok" kad je on pristao da i ona radi št ahoće a ona iskoristila da švrlja kad joj se prohte.
To se danas zove moderan brak.sigurno i ti poznaješ takve.
U starom rimu je bilo sasvim normalno da aristokratija koristi robove za sex.to cak nisu ni smatrali prevarom jer su robove tretirali kao stvari ne kao ljudska bića.

Skoro čitao knjigu o engleskoj aristrokatiji i uopste o plemstvu u evropi.kod njih je javna tajna da imaju ljubavnice,ljubavnike pa i povremene avanture sa osobljem iako zvanicno imaju zakonske za javnost normalne brakove,porodican život i to.
Tako da ta zena malo preteruje sa tim paklom.
Evo i vec sam pomenuo da poznajem ljude koji imaju vise porodica zena i to.recimo ta nevencana od onog zna da je ozenjen

Brak sa njim bio je pakao i uspeo je u konačnici da je ubedi da je ona ono što ne valja u tom braku a onda je usledio razvod jer je dotični naišao na ženu koja mu je dobra. Ona je takodje nakon razvoda naišla na čoveka ali koji joj je pokazao koliko je svet mali kad je srce veliko a dotični se razveo po drugi put, razlog isti...
Komšiluk u šoku osto...😄

Angry American Idol GIF

Back