Брак на даљину?

fanstebre

Poznat
Poruka
8.600
Ситуација - жена одвојена од мужа месецима пар година већ (он на другом континенту), виђају се неколико пута годишње углавном за годишњи одмор или ретко између тога. Шта ви мислите колике су шансе у процентима да та жена има неког са стране, а колике да њен муж има неког са стране ?

Тешко је генерализовати, све зависи од појединца али ако бих да направим неку генерализацију ја бих дао 65% шанси да она има неког, а њему 75%. А што се тиче конкретног слуачаја о ком говорим ради се о жени енергичној, хиперактивној, стално је расположена, весела.....и на основу тога по мени постоје бар 90% шансе да она има неког јер ми је немогуће да жена те лепоте и енергије нема никог на некој редовнијој бази, а да је стално расположена, ведра итд. Разлог зашто ме ово копка је тај што то није нека очигледно промискуитетна дама већ прилично затворена, држи до неког стила облачења који је дамски али не и отворено провокативан већ више онако озбиљан, а и она сама као личност ни близу не одаје утисак лаке жене, чак напротив. Не питам зато што бих ја нешто покушавао са њом (не бих из неких својих разлога) али ме једноставно као мушкарца копка питање да ли је могуће да је жена те лепоте и енергије тако стално ведра и позитивна, а да у толико дугим периодима нема никог плус има обавезу око 1 детета које је с њом па ме занима ваше мишљење и искуство на ову тему

Poslednja izmena:
Ситуација - жена одвојена од мужа месецима пар година већ (он на другом континенту), виђају се неколико пута годишње углавном за годишњи одмор или ретко између тога. Шта ви мислите колике су шансе у процентима да та жена има неког са стране, а колике да њен муж има неког са стране ?

Тешко је генерализовати, све зависи од појединца али ако бих да направим неку генерализацију ја бих дао 65% шанси да она има неког, а њему 75%. А што се тиче конкретног слуачаја о ком говорим ради се о жени енергичној, хиперактивној, стално је расположена, весела.....и на основу тога по мени постоје бар 90% шансе да она има неког јер ми је немогуће да жена те лепоте и енергије нема никог на некој редовнијој бази, а да је стално расположена, ведра итд. Разлог зашто ме ово копка је тај што то није нека очигледно промискуитетна дама већ прилично затворена, држи до неког стила облачења који је дамски али не и отворено провокативан већ више онако озбиљан. Не питам зато што бих ја нешто покушавао са њом (не бих из неких својих разлога) али ме једноставно као мушкарца копка питање да ли је могуће да је жена те лепоте и енергије тако стално ведра и позитивна, а да у толико дугим периодима нема никог плус има обавезу око 1 детета које је с њом па ме занима ваше мишљење и искуство на ову тему
Trazi bolje slobodne ako ih ima, ne petljati sa udatim ili zauzetim zenama.

Нзм, мени то није баш добро. Ништа ако муж и жена нису заједно, ако не спавају заједно, ако не проживљавају тренутке заједно, итд. Јер заједница их веже, овако се отуђују један од другог. То је моје мишљење.

Али знам бракове који тако функционишу, на даљину.

Тешко је генерализовати, све зависи од појединца али ако бих да направим неку генерализацију ја бих дао 65% шанси да она има неког, а њему 75%. А што се тиче конкретног слуачаја о ком говорим ради се о жени енергичној, хиперактивној, стално је расположена, весела.....и на основу тога по мени постоје бар 90% шансе да она има неког јер ми је немогуће да жена те лепоте и енергије нема никог на некој редовнијој бази, а да је стално расположена, ведра итд. Разлог зашто ме ово копка је тај што то није нека очигледно промискуитетна дама већ прилично затворена, држи до неког стила облачења који је дамски али не и отворено провокативан већ више онако озбиљан, а и она сама као личност ни близу не одаје утисак лаке жене, чак напротив. Не питам зато што бих ја нешто покушавао са њом (не бих из неких својих разлога) али ме једноставно као мушкарца копка питање да ли је могуће да је жена те лепоте и енергије тако стално ведра и позитивна, а да у толико дугим периодима нема никог плус има обавезу око 1 детета које је с њом па ме занима ваше мишљење и искуство на ову тему

Sve si napisao osim najbitnije stvari, da li je ta odvojenost privremenog ili stalnog karaktera.

pa zar se nisi izjasnio jednom prilikom kao ljubitelj zauzetih devojaka?

To si procitala na istom mestu gde sam rekao i da sam riba u horoskopu, dakle, nigde 😂

Rekao sam da sam kao jako mlad imao samo takve odnose jer mi pruzaju u tom trenutku sve sto meni treba, hedonizam, zabavu, uzivanje, pride ne cima te, nula obaveza, nikakav stres i smaranje samo uzivanje. I to je meni bilo ok sa 22, 25 godina itd.

To si procitala na istom mestu gde sam rekao i da sam riba u horoskopu, dakle, nigde 😂

Rekao sam da sam kao jako mlad imao samo takve odnose jer mi pruzaju u tom trenutku sve sto meni treba, hedonizam, zabavu, uzivanje, pride ne cima te, nula obaveza, nikakav stres i smaranje samo uzivanje. I to je meni bilo ok sa 22, 25 godina itd.
izvini nisam pratila detaljno :aha:

U poslednje vreme je sve vise takvih brakova. Oko mene ima dosta njih ciji muzevi ili zene rade u inostranstvu i dolaze povremeno kuci.
Lepo je neko napisao...Ko hoce da vara, varace te i u vasem krevetu, dok ode do pijace, na pice sa drugaricom, drugarom, komsinicom...Ko nece nece...

Da li moze biti vedra, puna energije zena bez seksa? :pop:Naravno da moze...Nije k.urac jedini izvor srece.

Da li je dobro da su toliko dugo razvdvojeni? Pa po meni nije...Ok je ako je privremeno.

Meni nije jasno zasto je neko u braku sa nekim a zivi odvojeno?
Kapiram da je to privremeno, na par meseci, ali postoje parovi koji decenijama tako funkcionisu.

Meni je to suludo, to nije brak.
Koji smo qratz zajedno a nismo zajedno? :D
Ne kapiram 🤷
oce pare kucu stan kredite otplacuje penziju da se desava nesto tjivot. A posle ce da se razvede od njega kad bude dobila sve to. Fazon: nije bio tu, nezadovoljna.

Back