Gedeon
Veoma poznat
- Poruka
- 10.262
Неће, неће, само сањај. Код католика је пропала а код нас је никад није ни било.Биће је, ал је нећеш доживети
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће, неће, само сањај. Код католика је пропала а код нас је никад није ни било.Биће је, ал је нећеш доживети
Па сам си причо то, да кад си се заромио, да ниси више мио им...Моја фамилија се мене није одрекла.
Одакле ти та глупост?
ИсповедаСПЦ не исповеда никакву јерес.
Зилоте, тонеш у муљ, само тонеш.Па сам си причо то, да кад си се заромио, да ниси више мио им...
Зашто лажеш?Па сам си причо то, да кад си се заромио, да ниси више мио им...
Не исповеда.Исповеда
Било - 1917те - 80М убијених...Неће, неће, само сањај. Код католика је пропала а код нас је никад није ни било.
Поред јереси, раскола, човек је почео и да лаже. То ваљда све иде заједно.Зилоте, тонеш у муљ, само тонеш.
Не сећам се. Нисам толико стар.Било - 1917те - 80М убијених...
Чудно да си заборавио...
Тим гореНе сећам се. Нисам толико стар.
Причо си да су те отписали, не циганиши више...Поред јереси, раскола, човек је почео и да лаже. То ваљда све иде заједно.
Хм. Надам се да ћу да дочекам други Христов долазак на овом свету.Тим горе
Зашто лажеш?Причо си да су те отписали, не циганиши више...
Примљен је опет у наш, српски свет.Причо си да су те отписали, не циганиши више...
Са пинкаПримљен је опет у наш, српски свет.
Наравно. И Православни Роми су део тога света, а расколници и јеретици попут зилота нису.Примљен је опет у наш, српски свет.