Gedeon
Poznat
- Poruka
- 9.509
Izgleda da je Zilot upao u jeres. Huli na Duha Svetoga jer tvrdi da ga nema u Vaseljenskoj crkvi. Jeretik.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sad je @ИПХ ЗИЛОТ+ i formalno sklonjen sa pozicije postavljača teme.
Вређам вас, масонске Брозове развратнике у мантији и пијанице - истином, да собом протестантску и јеврејску поган сексопатолошке јереси паћеника, уносите у догматику пропале СПЦЗашто Свету Божју Заповест размножавања зовеш приплодом?
Тако вређаш и своју мајку и оца.
Веома лоша размишљања имаш.
Миран Филијокваш...Izgleda da je Zilot upao u jeres. Huli na Duha Svetoga jer tvrdi da ga nema u Vaseljenskoj crkvi. Jeretik.
Imaš Tasin rečnik. Tako je i on pisao o evroslinavcima...Вређам вас, масонске Брозове развратнике у мантији и пијанице - истином, да собом протестантску и јеврејску поган сексопатолошке јереси паћеника, уносите у догматику пропале СПЦ
Чему потреба да било кога вређаш?Вређам вас,
Nisam. Verujem u duha Svetoga koji od Oca izlazi, ishodi.Миран Филијокваш...
Problem je što ne postoji razmonašenje. Jednom monah, uvek monah. A on nije nizašta, izuzev za posetu psihijatru.Чему потреба да било кога вређаш?
И на који начин ми чинимо све ово што си навео?
Знаш шта брате, ако ниси монах најбоље да нађеш неку женицу и да се жениш и има да будеш смирен и пун љубави за све.
Озбиљан сам .
А ако си монах, а тако несмирен, онда можда тај позив није за тебе .
Нећу да се мешам, само износим своја мишљења.
Како можеш у туђе име ове Дулетове сплачине са Амфилохијевог Свињформера да качиш...Temu sam zapravo ja otvorio.
Вас истина врећа, ко и сваког егоманијака и фарисејаЧему потреба да било кога вређаш?
Sve te splačine kojima gađaš nas su ogledalo tvoje duše. Znači, duhovno si smetlište.Како можеш у туђе име ове Дулетове сплачине са Амфилохијевог Свињформера да качиш...
Аман твоја психопатија циљно лелуја са стране на страну, ко код сваког умоболног и лукавог језуите...
Не вређам се, жао ми је што се тако понашамо једни према другима.Вас истина врећа, ко и сваког егоманијака и фарисеја
Имај посла са својом прелешћу и јересју, а не туђима... Тад ћеш да прогледаш и осећаш нормално критику...Izgleda da imamo posla sa jeretičko-raskolničkim monahom (potrebna je ekspertiza) sa duševnim smetnjama i nekulturni ponašanjem i nedostatkom opšte kulture.
Nismo mi krivi što Zilota nisu roditelji vaspitali.Не вређам се, жао ми је што се тако понашамо једни према другима.
Nisam u jeresi, a svi imamo neke prelesti.Имај посла са својом прелешћу и јересју, а не туђима... Тад ћеш да прогледаш и осећаш нормално критику...
Сметлиште духовно екумењарења, ти браниш својом лудом главом...Sve te splačine kojima gađaš nas su ogledalo tvoje duše. Znači, duhovno si smetlište.
И то је тачно.Nismo mi krivi što Zilota nisu roditelji vaspitali.
Покајници немај прелест...Nisam u jeresi, a svi imamo neke prelesti.
Ti si uvredljivi gordeljivac i hulja. Izgleda da se kod vas u SIPC nakupilo skinhedsa koji su se zagrnuli mantijama i pustili kose i brade.Покајници немај прелест...
Само увредљиви гордељивци и хуље имају прелест, не мешај здраве и болесне...
Izgleda da ti duhovno nije na pameti - dakle, vjera ti ne koristi...Malo mu se ulagujem da me ne banuje i ne briše previše. Inače te veštačke tvorevine (RS i FBiH) treba ukinuti i pripojiti Srbiji bez prava autonomije, ali to je tema za drugi pdf. Hrvatske krajeve, naravno, iz sanitarnih razloga prepustiti EU.
To nema smisla - kod rimokatolika po vjerovanju svećenik ima moć transsupstancijacije, ako nisu jedno s njim, onda Ga ne mogu primiti...Primaju u pričešću, ali se s njime ne mogu koristi jer su u jeresi (krivovjerju, herezi). A u HAC se prima demonska hrana.
Pa to nam govori kakvo je bilo prvobitno stanje čovjeka.Ne znam što ta činjenica u konačnici mijenja pa da je to presudno?
Prvi je onaj koji je posljednji, odnosno onaj koji služi drugima...
Postoje oni koji su vrijedni veće časti zbog onog što obavljaju, ali u konačnici, nema "većih" ili "manjih"...
To kužim, ali kakve to veze ima s ovim njihovim natezanjem tko je veći?Pa to nam govori kakvo je bilo prvobitno stanje čovjeka.
Pa ako je djevstvenost bila originalno stanje ljudskog roda to znači da je ona ipak viša u odnosu na brak jer potiče ranije od pada u grijeh dok je bračnost u polnom smislu nastala nakon grijeha iskvarenjem originalnog stanja.To kužim, ali kakve to veze ima s ovim njihovim natezanjem tko je veći?