Брак и аскеза у православљу

Evo sad je @ИПХ ЗИЛОТ+ i formalno sklonjen sa pozicije postavljača teme.
Зашто Свету Божју Заповест размножавања зовеш приплодом?
Тако вређаш и своју мајку и оца.

Веома лоша размишљања имаш.
Вређам вас, масонске Брозове развратнике у мантији и пијанице - истином, да собом протестантску и јеврејску поган сексопатолошке јереси паћеника, уносите у догматику пропале СПЦ

Вређам вас, масонске Брозове развратнике у мантији и пијанице - истином, да собом протестантску и јеврејску поган сексопатолошке јереси паћеника, уносите у догматику пропале СПЦ
Imaš Tasin rečnik. Tako je i on pisao o evroslinavcima...

Вређам вас,
Чему потреба да било кога вређаш?

И на који начин ми чинимо све ово што си навео?

Знаш шта брате, ако ниси монах најбоље да нађеш неку женицу и да се жениш и има да будеш смирен и пун љубави за све.
Озбиљан сам .

А ако си монах, а тако несмирен, онда можда тај позив није за тебе .

Нећу да се мешам, само износим своја мишљења.

Чему потреба да било кога вређаш?

И на који начин ми чинимо све ово што си навео?

Знаш шта брате, ако ниси монах најбоље да нађеш неку женицу и да се жениш и има да будеш смирен и пун љубави за све.
Озбиљан сам .

А ако си монах, а тако несмирен, онда можда тај позив није за тебе .

Нећу да се мешам, само износим своја мишљења.
Problem je što ne postoji razmonašenje. Jednom monah, uvek monah. A on nije nizašta, izuzev za posetu psihijatru.

Temu sam zapravo ja otvorio.
Како можеш у туђе име ове Дулетове сплачине са Амфилохијевог Свињформера да качиш...

Аман твоја психопатија циљно лелуја са стране на страну, ко код сваког умоболног и лукавог језуите...

Како можеш у туђе име ове Дулетове сплачине са Амфилохијевог Свињформера да качиш...

Аман твоја психопатија циљно лелуја са стране на страну, ко код сваког умоболног и лукавог језуите...
Sve te splačine kojima gađaš nas su ogledalo tvoje duše. Znači, duhovno si smetlište.

Izgleda da imamo posla sa jeretičko-raskolničkim monahom (potrebna je ekspertiza) sa duševnim smetnjama i nekulturni ponašanjem i nedostatkom opšte kulture.
Имај посла са својом прелешћу и јересју, а не туђима... Тад ћеш да прогледаш и осећаш нормално критику...

Sve te splačine kojima gađaš nas su ogledalo tvoje duše. Znači, duhovno si smetlište.
Сметлиште духовно екумењарења, ти браниш својом лудом главом...

На њега обрати пажњу, јер ћеш за то, а не за мене одговарати пред Богом

Покајници немај прелест...

Само увредљиви гордељивци и хуље имају прелест, не мешај здраве и болесне...
Ti si uvredljivi gordeljivac i hulja. Izgleda da se kod vas u SIPC nakupilo skinhedsa koji su se zagrnuli mantijama i pustili kose i brade.
Na krampanje vas treba da se ladite i podvizavate.

Malo mu se ulagujem da me ne banuje i ne briše previše. Inače te veštačke tvorevine (RS i FBiH) treba ukinuti i pripojiti Srbiji bez prava autonomije, ali to je tema za drugi pdf. Hrvatske krajeve, naravno, iz sanitarnih razloga prepustiti EU.
Izgleda da ti duhovno nije na pameti - dakle, vjera ti ne koristi...
Primaju u pričešću, ali se s njime ne mogu koristi jer su u jeresi (krivovjerju, herezi). A u HAC se prima demonska hrana.
To nema smisla - kod rimokatolika po vjerovanju svećenik ima moć transsupstancijacije, ako nisu jedno s njim, onda Ga ne mogu primiti...

A ovo drugo, kakva te demonska hrana spopala? Neki od vas kao da se natječete tko će više ispaliti kojekakvih izraza, misleći da tako radite dobru stvar... sav prikaz tog zvečanja i ječanja otkriva se u ovom stihu: "Ako jezike ljudske i anđeoske govorim, a ljubavi nemam, onda sam kao mjed, koja ječi, ili cimbal, koji zveči." - to ti Bog čuje u ušima od takve pobožnosti...

Back