Gost
Ne znam kako uspevaš i toliko da izdržiš.
Veruj mi ja ako nemam odnese sa mužem 3-4 dana već sam mnogoo nervozna.
Veruj mi ja ako nemam odnese sa mužem 3-4 dana već sam mnogoo nervozna.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
To sam bila ja, samo sam zaboravila da se prijavim.Anonymous:Bez otvorenog i iskrenog razgovora nema nista. Pokusaj da ga iniciras, mozda to bude kljuc svega. Ukoliko ni to ne pomogne onda ces morati da rascistis sam sa sobom sta su ti prioriteti u zivotu i da se u skladu sa tim postavis. NIje lako, ali bolje svakako od sedenja skrstnih ruku i nezadovoljstva.
white:ja nespavam sa svojim muzem jer nemam potrebu.7 dana me ignorise ,chatuje i ne ustaje od kompjutera,ne interesuje ga moja frizura,kako sam provela dan,moje misljenje jednostavno me ignorise i onda se odjednom seti da me voli kad mu se digne.
Anonymous:uzhaaas brakovi su dakle uzas
ma "razgovori" uspevaju samo u americkim filmovima
rdeki:Ovo jednostavno nije tacno.
Ako postoji obostrana dobra volja da se problemi rese i da brak uspe onda je razgovor najbolji lek. A ako ne postoji kod jednog dobra volja, onaj drugi moze da dubi na trepavicama i ne vredi.
Anonymous:rdeki:Ovo jednostavno nije tacno.
Ako postoji obostrana dobra volja da se problemi rese i da brak uspe onda je razgovor najbolji lek. A ako ne postoji kod jednog dobra volja, onaj drugi moze da dubi na trepavicama i ne vredi.
vazi probaj pa javi
Euridika:Sto se tice razgovora, mozes ti pricati koliko hoces, ako taj neko nece da ter cuje! Razgovor je moje middle name, ali to nista ne vredi! Navuceni smo na americke dfilmove, a to je daleko od normalnog.
gost0707:Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.
Anonymous:zena te nevoli
duga:Anonymous:zena te nevoli
tragedija je....postovati svog muza, ne varati ga, ziveti izuzetno lepo u svim domenima, sem u sexualnom, jer, 10 godina nema zelje za njim, a on bi hteo svaki dan.......
tragedija je, da oboje volimo nas dom i decu i postujemo jedno-drugo, a meni ne treba u krevetu i sta sad?razvod?ili kraj....tuga i do kraj azivota trpi
Ma, dosadno mi danas, ocekujem neki poziv pa citav dan dangubim kod kuce.november child:..gde nalazis ovakve teme..
moguce je samo i iskljuchivo ako se nadju dvoje aseksualnih ljudi..tako da nikome ne smeta..
moguce je i da opstane onaj brak na pochetku topica, ako muz shvati i prihvati njene razloge, a ona prihvati da on to potrazi negde drugde..a i to mi je onda neki brak..mada, sve je moguce..
(joj shto je ovo tugaljivo za razmishljati...)
Pali odatle dok jos imas fore da navatas neku mladu koja hoce. Nema tu foliraze, ona negde u dubini sebe ne oseca zelju za tobom i tu je kraj, sve ostalo je mucenje i agonija. I sta ako si u braku, pricaj sa njom oce il nece, i ajd zdravo to nije za moljenje!gost0707:Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.
Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.