Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
.................ma i ovaj moj isto tako koliko si dugo u brakugost0707:Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.
U braku sam vec deset godina, i da nemam decu lako bi ja, ali ovako imam decu koju obozavam i ne bi mogao da zamislim da sam bez njih.inana:.................ma i ovaj moj isto tako koliko si dugo u brakugost0707:Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.
...neznam kako se slazes sa zenom da li je volis ona tebe.ja imam sina od 9 god.isto ga obozavam.bas sam nedavno rekla mom dragom ti mene vise nevolis ja sam ti samo navika.nista mi nije rekao samo me pogledao.mozda si mozemo pomoci jedno drugom tako sto cemo reci sta zelimo i ocekujemo od nasih polovina pa ko zna mozda popravimo nase bracne zivote.da vidimo gde gresimo mi ..oni..Anonymous:U braku sam vec deset godina, i da nemam decu lako bi ja, ali ovako imam decu koju obozavam i ne bi mogao da zamislim da sam bez njih.inana:.................ma i ovaj moj isto tako koliko si dugo u brakugost0707:Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.
gost0707:Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.
gost0707:Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.
inana:.................ma i ovaj moj isto tako koliko si dugo u brakugost0707:Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.
white:ja nespavam sa svojim muzem jer nemam potrebu.7 dana me ignorise ,chatuje i ne ustaje od kompjutera,ne interesuje ga moja frizura,kako sam provela dan,moje misljenje jednostavno me ignorise i onda se odjednom seti da me voli kad mu se digne.
white:ja nespavam sa svojim muzem jer nemam potrebu.7 dana me ignorise ,chatuje i ne ustaje od kompjutera,ne interesuje ga moja frizura,kako sam provela dan,moje misljenje jednostavno me ignorise i onda se odjednom seti da me voli kad mu se digne.
neverna:dodji mace kod mene,ja cu te izbaviti iz ,,posta" :wink:
Brate moj,teraj to o pi**u materinu.I ja sam tako ziveo 6 godina i na kraju prsko,razveo se izborio za dete i sad zivim punim plucima!!!!!!!!!!!!Ej,a crkavao sam za detetom,kao i ti.Ma shvati,TI SI SEBI NAJVAZNIJI-JEDAN JE ZIVOT!!!!Jooooooj niko mi ne ce nadohnaditi tih 6 godina............ne razmisljaj mnogo,nego tuzba brate,pa borba,nema druge.........srecno!!!!gost0707:Zivim u celibatu njenom voljom, i zelim je i zelim sex ali ga imam jednom u tri do sest meseci. Kako da promenim to.