buudala
Legenda
- Poruka
- 68.474
Jbg kvaris intimuNaravno a onda izluftiras.
Jbg kvaris intimuNaravno a onda izluftiras.
Iovako mora da izadje smrad tu kod jastuka hahaJbg kvaris intimu
Bas tako... Meni su ta opsta mesta bas odbojna. Nema igre polova u realnom zivotu, vec samo na netu, i mislim da se ta propaganda namerno plasira, sa ciljem unistenja porodice kao osnovne celije drustva. Svako odgovara za sebe i svaki slucaj se posmatra kao poseban slucaj..Kako tebi taj taksista deluje, to je tvoja pretpostavka, nije ti sigurno pričao ko ga i kako ga čeka kod kuće.
Zanimljivo je kako se kod pojedinih sve svede na igru polova, ko je jači, bolji, pravedniji, ko je ugnjetavan, ko je ovo a ko ono, da li muškarci ili žene, pa se jedni opljuju da se drugi opravdaju ili prikažu boljima.
Verovatno neki problemi od ranije koji se prelivaju na sve segmente i teme.
A zamisli, postoje i žene koje rade dva, tri posla, a kući ih dočeka ono što su same skuvale.
jel se misli na seksualne ili intelektualne intimnosti?Sve češće čujem, uglavnom od muške populacije, da sa svojim izabranicama nisu intimni i to duži vremenski period.
Kao i to da su u braku zbog kojekakvih "opravdanih" razloga i da se neće razvesti.
Ono što mene interesuje da li takvi brakovi postoje ili je to samo priča kako bi ostvarili i opravdali "izlet" van braka?
Kako koji...ja poznam dosta zena i vecina smorena...Nezadovoljna.A muzevi prestanu da se trude i prave atmosferu za sex kao sto su to nekada radili i sve se svede na - digo mi se. mogli bi?
postoje.Sve češće čujem, uglavnom od muške populacije, da sa svojim izabranicama nisu intimni i to duži vremenski period.
Kao i to da su u braku zbog kojekakvih "opravdanih" razloga i da se neće razvesti.
Ono što mene interesuje da li takvi brakovi postoje ili je to samo priča kako bi ostvarili i opravdali "izlet" van braka?
šta je to ono nešto za tebe?ono nešto za mene![]()
Feminizam koliko vidim ti je problem.Ne znam gde vi zivite, ali svet se menja svakim danom.... mnogi se vencaju zato sto "tako treba" izrode decu jer "tako treba" i posle toga je sve jedno sta rade...vazna je fasada....medjutim onda feminizam malo pomeri klatno, pa pocnu razvodi i razvodi i razvodi...pa opet klatno na drugu stranu aktivira brakove i sada su u trendu brakovi...u kojima ljubav traje koliko i strast....a nekad i krace...
i onda im dosadilo da rade sve te smešne pokreteP mozda su se i oni pre dece pracakali na pocetku,takvi su bili i moji baba i deda al 6oro dece izrodise,znaci razvaljivali se
A ja sam mislila da su ovih godina u trendu brakovi u kojima obe osobe imaju iste polne karakteristike...Ne znam gde vi zivite, ali svet se menja svakim danom.... mnogi se vencaju zato sto "tako treba" izrode decu jer "tako treba" i posle toga je sve jedno sta rade...vazna je fasada....medjutim onda feminizam malo pomeri klatno, pa pocnu razvodi i razvodi i razvodi...pa opet klatno na drugu stranu aktivira brakove i sada su u trendu brakovi...u kojima ljubav traje koliko i strast....a nekad i krace...
Pa jbg izmori zivot ,rad i deca tolika ,ne treba sve to tako licno shvatati sto nema sexa,ali ako se postuju ,sto me oduvek vervirala rec , moze da se odrzava bez svadje i mrstenja pa dodje smeh i neka zelja valjdai onda im dosadilo da rade sve te smešne pokrete![]()
ma jasno george samo se šalim....Pa jbg izmori zivot ,rad i deca tolika ,ne treba sve to tako licno shvatati sto nema sexa,ali ako se postuju ,sto me oduvek vervirala rec , moze da se odrzava bez svadje i mrstenja pa dodje smeh i neka zelja valjda
koliko ja vidim ti imas tezih problema od feminizma....Feminizam koliko vidim ti je problem.
Zapravo u patrijarhatu i muškarac je isto ugrožen...
To što kažeš da se iz mode uzimaju i prave decu pa to nije samo problem žena nego i muškaraca.
Pa dok muskarci flertuju sa starim grcima zene se bacile na hriscanske vrednosti....samo u novim oblicima...A ja sam mislila da su ovih godina u trendu brakovi u kojima obe osobe imaju iste polne karakteristike...ovo tradicionalno se pokazalo kao loš model, stalno se neke ljubavnice-rasturačice mirnog porodičnog gnjezda provlače kroz koncept braka a u gore navedenom slučaju brakovi nisu bez intimnosti, videla sam reklamu u kojoj obojica sinhronizovano ubacuju prašak i calgon u mašinu za pranje, znači harmonija
trebalo bi ozbiljno razmisliti u kom pravcu trasirati svoj ljubavni zanos.![]()
Samo prema finim ljudima....a da necu mozda nekim jadnicima da se pravdam jer ne mogu da sastave dve recenice u glavu da bi mogli da me prozovu za budalastinu koju ne razumeju?Metronomy fin, kao i uvek.
Samo prema finim ljudima....a da necu mozda nekim jadnicima da se pravdam jer ne mogu da sastave dve recenice u glavu da bi mogli da me prozovu za budalastinu koju ne razumeju?
Ako je tebi pristojan njegov komentar onda ti budi fina s njim, meni je bezobrazno etiketiranje doneto sa seljacke politike...
Znas kako, sele,Sve češće čujem, uglavnom od muške populacije, da sa svojim izabranicama nisu intimni i to duži vremenski period.
Šta li si ti hteo da kažešZnas kako, sele,
devojke razmisljaju o braku
a zene o ljubavi.
Tako da ne cudi
sto imamo sve vise
sterilnih brakova
i nefunkcionalnih porodica.