Quantcast

Brajant optuzen za silovanje

S

snaja

Gost
U svemu tome ima i para,ali ipak mislim da ju je silovao.Cak je i pred zenom rekao da je izvrsio preljubu ali ga ona drzi za ruku.Mislim,ko ce da sutne jednog od najbogatijih kosarkasa svete????
Pozddrav :wink:
 
M

MiKe

Gost
Iako car ima veoma lepu zenu , mislim da je silovao onu tinejdzerku jer problem koji on ima imali su i jos neki NBA kosarkasi poput Ajversona a , to je samo da bi se dokazali i u jos nekim oblastima van sportske. Medutim iskreno se nadam da ce se sve uspesno zavrsiti po njega i da ce i narednih sezona istrcavati na teren dvorane "STAPLES CENTER" KOBIJEV FAN GO LAKERS!!!!!!
 

ixi

Zainteresovan član
Poruka
160
Sinoc citam nesto,i ipak ce mu sudit,ali ce on odlozit sudjenje za 6 meseci jer kaze kao hoce da zavrsi ovu sezonu u dresu Lakersa,a moguca kazna koju ce dobit je DOZIVOTNA ROBIJA!Zao mi ga!Ja ipak mislim da on to nije uradio.Jeste da ce njegova robija,ako je bude,poboljsat uspehe drugih klubova,a Lakerse oslabit ali ipak.....
Od onoliko njegovih reklama sad jedio ima njegova slika na eurokremu,i to slika je od pre sto godina i natpis "Try Kobe's favorite"
 

Top