Braco Srbi! Vreme je da se prizna, u Prvom svetskom ratu dzabe nastrada nas narod/bolje je da Svaba nama vlada

Konstantin Veliki

Buduća legenda
Poruka
28.821
Autorska tema:

Ja sam se u Srbe totalno razocarao i svaki dan sve vise. Ocigledno je da Vucic misli da su Srbi debilini i lopovski narod jer samo pomaze stranim firmama. I narod to hoce, kad kaze sto ne pomaze domacim firmama, kaze se pa nasi su lopovi bolje je dati strancima da rade.

Banke su u stranim rukama i ne pada im napamet davati kredite malim i srednjim kompanijama. Vlada sama se hvali kako radi sta IMF kaze, sto otvoreno ne daje IMFu da Srbijom upravlja.

Srbija je kolonija i to je posebno bolno kad se zna, koliko naroda nastrada da bas to se ne desi.

Reko bi da je gore nego kolonizam 19. veku. Crncima su makar rekli da su debilni polamajmuni i kolonizator je ulagao u infrastrukturu i obrazovanje. Mi to njima radimo sami i onda dodju ala kart ovde.

Za veliom tugom, moram priznati, dzabe nastrada narod.

разочаран си у народ? због чега?

Jer glasa i pristaje za to da bude kolonija.

Sve smo dali stranim firmama, koji odredjuju nasu sudbinu.

De fakto je svejedno koji klovnovi vode nasu zemlju, jer o sudbini Srbije se odlucuje negde drugde.

I kad to nekom Srbinom kazes, onda kaze nasi kradu i lazu, bolje davati strancima.

To znaci sami Srbi su uvereni, da su rodjeni lopovi i debili koji ne mogu da vladaju samom sebi.

Moja deca sigurno nece ziveti u koloniji.

Dobro ljudi su pomrli da se kurcimo, a sada radimo od Srbije koloniju, tako da efekat njihove zrtve je nula.
Србија није ничија колонија. тај став значи да је неко трећи (“зли колонизатор”) крив зато што смо ми пригрлили Маркса и пропали.

De fakto je svejedno koji klovnovi vode nasu zemlju, jer o sudbini Srbije se odlucuje negde drugde.

I kad to nekom Srbinom kazes, onda kaze nasi kradu i lazu, bolje davati strancima.

To znaci sami Srbi su uvereni, da su rodjeni lopovi i debili koji ne mogu da vladaju samom sebi.

Znači podržavaš Domaću inicijativu bextvom iz zemlje

# lijepo lijepo

ав значи да је неко трећи (“зли колонизатор”) крив зато што смо ми пригрлили Маркса и пропали.

Titova Jugoslavija je imala mnogo mane, ali kolonija nije bila.

ајде мало се смири. удахни, живиш у Бечу и зато се лоше осећаш. Аустрија је грозна. пресели се у Минхен.

Evo neoliberalnih mitomana.

Hoces sad pricati kako je Cile raj na zemlji.

Zemlja koja uz ogromno prirodno bogastvo jedva ima 25 % veci BNP od SRbije i uz to mnogo veci GINI koeficijent.
Ako ti smatraš da je Domaći moskvič bolji od Neoliberalnog Majbaha, onda zašto si pobegao iz SRJ kojom vladaju Socijalisti

знаш, ми смо били увек го кур.ац, па ни овај распад од републике није неки стравичан пад. стравичан пад је оно што се десило Аустрији. ја сам буквално, али збиља, добио температуру од те спознаје. зато бежи одатле у неки срећнији град, типа Минхен или Хамбург.

Срби су изгинули мој прикане давно, последњи у овом веку, данас Срба у Србском народу нема више од 25% и то је добро ако нас има...ово остало су Цинцари, Власи, Арбанаси, Блгари....који су зато што су били верници СПЦ, па и проговорили србски успут постали СРБИМА...имај то увек у виду...

Back