stefan
Primećen član
- Poruka
- 851
Sokole...leti visoko...inaaače...o.s. ti je sudbina...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo je stvarno...Božić donosi radost i mir u kuće...ali ako malo zagrebemo...jedni slave u hristovoj crkvi drugi u ekumenskoj a treći u papskoj....bilo bi mnogo lepše da smo svi u Hristovoj....
Sokole...leti visoko...inaaače...o.s. ti je sudbina...
: nitko od sudbine pobjeci ne moze...bez obzira koliko visoko leti...a vjeruj mi ima i gorih sudbina ....to sto bi mu mozda mene dodijelili moze samo da srecom nazove...
![]()
nego...da mi napravimo Božični turnir u Čovječe ne ljutiseju ili u kartanju forumaša s Krstarice?![]()
pa mogli bi malo belu razbaciti...ajd organiziraj
Besimtarët katolikë urojnë që vitin tjetër Krishtlindjet të kremtohen në Kosovën e pavarur
katolicki vernici zele da se iduci bozic slavi u nezavisnom kosovu
nije mi namera da kvarim ovu idilu na forumu, ali evo cemu se nadaju katolici na kosovu
ademe može li koja tema bez Kosova i nezavisnošću ipak...bi ovo trebala bit tema nulte točke na netoleranciju![]()
ja jesam za toleranciju, ali sam samo preneo poruku iz katolicke crkve " Shën Ndou” u PR koju je vodio episkop gos. Don Gjergji. pored te zelje akcenat je dat na: da je sada vreme da se orjentisemo i da radimo za jedno novo kosovo u kome ce vladati oprost i mir
znaci prenos vesti i nista vise, a posto je ovo pf. politika onda![]()
nije mi namera da kvarim ovu idilu na forumu, ali evo cemu se nadaju katolici na kosovu
Javio mi "onaj gore" (na mobilni) da neće da im ispuni želju jer je to Sveta srpska zemlja.Kaže, ako baš hoće nezavisnost, nek se presele dole, južno ...
steta... ajde daj mi broj, imam jedno mnogo vaznije pitanje da mu postavim
predlog:
da se spoje katolicki i pravoslavni Bozic i da se u tom periodu ne radi?![]()