Braco katolici srecno vam Badnje vece i Bozic!

Lepo je stvarno...Božić donosi radost i mir u kuće...ali ako malo zagrebemo...jedni slave u hristovoj crkvi drugi u ekumenskoj a treći u papskoj....bilo bi mnogo lepše da smo svi u Hristovoj....

najljepse bi bilo da dodje dan kada to nikome nije posebno vazno...pa da recimo kao moja svekrva koja je pravoslavka redovno posjecuje katolicku crkvu u selu...

p.s pravoslavne nema..prva je 50 km udaljena...a kak ona kaze bog je jedan i nije bitno gdje mu se moli...

i nisam se naspavala...nemoj da mi sada netko samo kaze kak je to licemjerno od nje...pocecu da grizem..:evil::lol::lol::lol:

evo i mene srretan Božić i dobrodošli svi koji čestitaju

xmaswelcome.gif

ademe može li koja tema bez Kosova i nezavisnošću ipak...bi ovo trebala bit tema nulte točke na netoleranciju:idea:

ja jesam za toleranciju, ali sam samo preneo poruku iz katolicke crkve " Shën Ndou” u PR koju je vodio episkop gos. Don Gjergji. pored te zelje akcenat je dat na: da je sada vreme da se orjentisemo i da radimo za jedno novo kosovo u kome ce vladati oprost i mir

znaci prenos vesti i nista vise, a posto je ovo pf. politika onda:lol::lol:

ja jesam za toleranciju, ali sam samo preneo poruku iz katolicke crkve " Shën Ndou” u PR koju je vodio episkop gos. Don Gjergji. pored te zelje akcenat je dat na: da je sada vreme da se orjentisemo i da radimo za jedno novo kosovo u kome ce vladati oprost i mir

znaci prenos vesti i nista vise, a posto je ovo pf. politika onda:lol::lol:

Ademe, ti baš tražiš, izgleda, pa onda kad dobiješ.....Nemoj.:roll:

Back