Difovac Zr
Primećen član
- Poruka
- 637
cek da bojice uzmem..sad ce teta slavonka da ti nacrta..:wink:
Nema potrebe da mi išta crtaš!!! teta slavonko...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cek da bojice uzmem..sad ce teta slavonka da ti nacrta..:wink:
da...i rado...![]()
Nema potrebe da mi išta crtaš!!! teta slavonko...
Valjda izvini... ili si ti strani element...САДА ЈЕ ПРАВА ПРИЛИКА ДА СЕ НЕКО ОД СРБА ИСПРИЧА БРАЋИ КАТОЛИЦИМА ЗА СВЕ ГЕНОЦИДЕ КОЈЕ СМО ИМ ПОЧИНИЛИ.
a sto se volimo odjednom...:shock:
bas steta sto bozic nije svaki dan..![]()
Svako dobro...:smile:
Ako, u miru i blagostanju da ga provedete.
I da nas zovete na ručak![]()
![]()
pridruzujem se cestitkama
bilo bi lepo
Nek im je sa srecom
Svima koji praznuju SRECNO VECE i SUTRASNJI VAM PRAZNIK......Zdravo Zivo i u miru, dusevnom blagostanju i lepoti praznovali...........![]()
Sve najbolje želim za ove blagdane, puno zdravlja i srece
Eto tolko od mene, kratko i jasno...
svima želim sreću SVAKI DAN, pa, naravno, srećan i današnji i sutrašnji praznik
Pridruzujem se cestitkama, a kao neko ko slavi obe varijante Bozica i primam ih.
Svima koji danas slave želim srećan Božić i sve najbolje!
![]()
![]()
pa ne mora biti bozic svaki dan, jednom bozic, pa uskrs, pa bajram, pa... neka nastavi onaj srpski jevrej![]()
Mene nisi citirao. Sad ću ja, samo da naoštrim nož...@otkačena slavonka, porin, klikk, slavonija, Hrc, Purger, ...
hvala na čestitkama ...a ručak čemo spremit i poslat autobusom8-)
Sretan Božić i vama u Srbiji koji ga danas slavite
pusa Vas i voli puno Vaš kyo
naravno i forumaškim Hrvatima sve najbolje za ove blagdane
Mene nisi citirao. Sad ću ja, samo da naoštrim nož...
Честитке католицима, првенствено суграђанима мађарске народности, али и православцима Румунима, Бугарима и Грцима и свим осталим православцима који су кориговали календарску грешку.
Nemoj to, molim te, gde da ga sečem kad je još jutros skakutalo po dvorištu.joooj..koji crni humor..fuj..ajd javi ..trebam nekog da mi pecenku nareze...:wink:
Nemoj to, molim te, gde da ga sečem kad je još jutros skakutalo po dvorištu.
Честитке католицима, првенствено суграђанима мађарске народности, али и православцима Румунима, Бугарима и Грцима и свим осталим православцима који су кориговали календарску грешку.
И опростите на суздржаним честиткама, ипак је "српски" Божић тек за две недеље, па нас још није уфатила празнична еуфорија.
@Ајрон-лордов аватар: 'ладно, атреидски ментат из 'Dune II'... па ди тог шоњу нађе...![]()
predlog:
da se spoje katolicki i pravoslavni Bozic i da se u tom periodu ne radi?![]()