Bracna reputacija ili koliko ili hronika baronica Minhauzen

Da li biste ozenili devojku koja se sexala sa vishe tipova?

• Ukupno glasova
    32
  • Anketa je zatvorena .
Sa devojkom ste, volite se, spremni ste za brak...koliko vam smeta brojka pre vas? :think: Da li je to bitno, da li zamishljate shta je radila sa njima i sl? :neutral:
Evo po cenu da budem retrogradan, zaostao i out, i kkad bih se zenio ( shto se verovatno nikad nece desiti) brojka ne sme da predje 1.
E sad kako bih ja to znao. :think: Nemam pojma al bih kopao.
Uzasi promiskuiteta su zahvatili nashu zemlju, i uprljali zenskinje.:confused:

S druge strane da li za mushkarce vazi ista pricha, tj. kako devojke gledaju na recke svog dragog? :think:

Pa znaces..reci ce ti..Ti si mi drugi...:zper:

Sa devojkom ste, volite se, spremni ste za brak...koliko vam smeta brojka pre vas? :think: Da li je to bitno, da li zamishljate shta je radila sa njima i sl? :neutral:
Evo po cenu da budem retrogradan, zaostao i out, i kkad bih se zenio ( shto se verovatno nikad nece desiti) brojka ne sme da predje 1.
E sad kako bih ja to znao. :think: Nemam pojma al bih kopao.
Uzasi promiskuiteta su zahvatili nashu zemlju, i uprljali zenskinje.:confused:

S druge strane da li za mushkarce vazi ista pricha, tj. kako devojke gledaju na recke svog dragog? :think:
nebitno je...mislim...jel ćeš da veruješ i da ti kaže da je imala samo jednog...:per:

Joj, ko pokvarena gramofonska plocha...:roll: a ti stvarno mislish da bih ja poverovao? :D

pa jeste kao pokvarena gramnofonska ploca..toliko puta slusana i verovana..sto ne bi i ti poverovao?:zcepanje:
mislim...:roll: odakle ti ideja da bi kopao po njenom privatnom zivotu,sa koliko je muskaraca bila je njena stvar..njen zivot..ako si ti taj sa kojim je odlucila da bude sto se kaze for ever..ako je volis i ako ti odgovara u svemu...cemu onda takva razmisljanja...

i nikada nije onoliko muskaraca u zivotu jedne zene koliko sami muskarci misle da jeste...

pa jeste kao pokvarena gramnofonska ploca..toliko puta slusana i verovana..sto ne bi i ti poverovao?:zcepanje:
mislim...:roll: odakle ti ideja da bi kopao po njenom privatnom zivotu,sa koliko je muskaraca bila je njena stvar..njen zivot

Pa vidish u braku nije vishe njen nego zajednichki zivot sve se tako deli...po tom razmishljanju moze mushkarcu da zapadne i kurwa sa Plavog mosta, nebitno je...:roll:

Pa vidish u braku nije vishe njen nego zajednichki zivot sve se tako deli...po tom razmishljanju moze mushkarcu da zapadne i kurwa sa Plavog mosta, nebitno je...:roll:

Ne zapada n ista u zivotu..sam biras...a one znaju cesto d abudu postenije od neke koja nije sa plavog mosta...sve je stvar licnog stava..ali pricamo o procentualno najvecem broju zena koje se ne bave time kao zanatom vec...zive svoj normalan sexualni zivot i ..kada na kraju svega sretnu nekog za koga misle da je on taj pravi ..on se nadje pametan da je pita za broj..:mrgreen:

a ako nije imala eks nego samo gurala vlasice od dezodoransa, krastavce (neprskane, ekoloske), flomastere (tek raspakovane), el i onda zagadjena, mislim, el se samo zagadi od penisa?
ja ne znam, ja samo pitam, nisam ja odavde:P

ps. ili recimo slucaj da je imala eks samo sa jednim tipom a on imao analni eks sa mlogo zagadjivaca, pa ondak sa njom vaginalni i oralni, el to onda vrhunac njene zagadjenosti el ima nesto gore?:P

Back