Bracna reputacija ili koliko ili hronika baronica Minhauzen

Da li biste ozenili devojku koja se sexala sa vishe tipova?

• Ukupno glasova
    32
  • Anketa je zatvorena .
Ako ocekujes da ona tebe na taj nacin zadovoljava, a kritikujes je sto je to radila u proslim vezama, onda si licemer. PA STA SAD? Ako je volis i ako ona tebe voli. U cemu je problem. A sta ako su tebe ribe oralno zadovoljile pre nje, sta ona treba da kaze. :/

Kada je o abortusima rec, pa moj savet svima je da koriste zastitu. Moze devojci da se dogodi da zatrudni, ali opet sta sad. Bila je u vezi i desilo se. Bitno je da nema zdravtvene probleme zbog toga.

Rekoh devojka za udaju, a ne devojka za jedno veche...:roll:
I nije uopshte licemerno, nisam ja nju terao da to radi njima, a i ako im je sve to radila shto nisu ostali zajedno? :D

Rekoh devojka za udaju, a ne devojka za jedno veche...:roll:
I nije uopshte licemerno, nisam ja nju terao da to radi njima, a i ako im je sve to radila shto nisu ostali zajedno? :D

:eek: Cekaj znaci ti stvarno trazis nevinu za udaju. Salis se samnom. :lol: Pa znaci ako je za jedno vece mogla je da oralno zadovoljava druge, a ako je za udaju nije smela to nikada nikome da odradi pre tebe... :eek: Znaci zahebavas me. :rotf:

:eek: Cekaj znaci ti stvarno trazis nevinu za udaju. Salis se samnom. :lol: Pa znaci ako je za jedno vece mogla je da oralno zadovoljava druge, a ako je za udaju nije smela to nikada nikome da odradi pre tebe... :eek: Znaci zahebavas me. :rotf:

Ne mora nevina, rekao sam moze 1 prethodnik...:neutral:
Zamisli ti izadjesh sa zenom i decom u grad, javlja joj se pola ulice....:hahaha:

Back