Bracna ponuda koja se ne odbija!

lav8

Poznat
Poruka
8.137
Kenijski biznismen nudi 20 krava i 40 koza za ruku Čelsi Klinton

Jedan kenijski biznismen je ponudio bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu dvadeset krava i četrdeset koza, kako bi se oženio njegovom ćerkom Čelsi, prenosi internet sajt Ananova.

Tridesetdevetogodišnji Godvin Čepkurgor, bivši odbornik iz Najrobija, je izjavio za kenijski list "Ist Afrikan Standard" da je ovo drugi put da je dao tu ponudu. On je rekao da je još 2000. godine pisao Bilu Klintonu, ali nikada nije dobio odgovor.
Čepkurgor je drugi put zatražio ruku Čelsi Klinton za vreme nedavne posete njene majke Hilari Klinton, državne sekretarke Keniji. Hilari Klinton je navodno obećala da će preneti ćerki želje njenog udvarača, koje je on izrazio kada se američka državna sekretarka obraćala javnom forumu na univerzitetu u Najrobiju.

Godvin Čepkurgor je već oženjen, ali kako je poligamija dozvoljena u Keniji, ukoliko bi Klintonovi prihvatili njegovu ponudu, Čelsi bi mogla da postane njegova druga žena.
On je izjavio da je iskren i ozbiljan u nameri da se oženi sa ćerkom Bila Klintona, iako mnogi njegovu ponudu smatraju šalom.
"Kada sam je zaprosio bio sam veoma ozbiljan u vezi sa time i još uvek je volim", izjavio je Čepkrugor.
On je dodao da je spreman da poveća svoju ponudu:
"U afričkoj tradiciji je da mladoženja da početnu ponudu mladinoj porodici, pa da zatim pregovara sa njima", rekao je Čepkrugor.

http://www.blic.rs/svet.php?id=105909:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:


Mislim,moze da se otvori ranc!:mrgreen:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
 

Top