Dirty Kichen Eternity
Primećen član
- Poruka
- 601
I da li neko moze da me uputi kako se krecu cene i koja su dobra prodajna mesta u Beogradu?
pa i moj izdrzava sve a nije od kovanog gvozdja a i ne skripi..Hm... Po meni, ovo je tema za LJiS
A za dobro torbanje uvek je bolji krevet od kovanog gvoždja. Jes' da škripi, neka škripi, nek se čuje, nek se zna! Bitno je da izdržava sve muke na koje ga stavite.
a i može da se vezuje....pa i moj izdrzava sve a nije od kovanog gvozdja a i ne skripi..![]()
mozea i može da se vezuje....
Mileva razmislja o nabavci kreveta.a i može da se vezuje....
e stvarno..mislim da devojku uopste ne interesuju ove perverzije a sto je najgore ja stvarno neznam da je posavetujem u vezi cena i izbora..
Све зависи за шта ти треба.I da li neko moze da me uputi kako se krecu cene i koja su dobra prodajna mesta u Beogradu?
Nikad ne bih kupila krevet od gvožđa... to je tako hladno...brrr...I da li neko moze da me uputi kako se krecu cene i koja su dobra prodajna mesta u Beogradu?
Ima se, moze se........nek puknu komsijeHm... Po meni, ovo je tema za LJiS
A za dobro torbanje uvek je bolji krevet od kovanog gvoždja. Jes' da škripi, neka škripi, nek se čuje, nek se zna! Bitno je da izdržava sve muke na koje ga stavite.