marija___
Početnik
- Poruka
- 3
.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mackica ns:Ja imam brata blizanca8-)
Različiti smo kao nebo i zemlja, i fizički, a još više psihički.
Imam brata i sestru. Brat je od mene stariji 11, a sestra 8 godina.marija___:..... imate li ih......da li su vas nekada izneverili ili vi njih....
Nemam starijeg brata, ali sam ponekad stvarno pozelela da ga imam, jer mi se cinilo da je moj mladji brat, koga puno volim, uvek bio vise mazen i pazen (decje zablude), i imam stariju sestru po ocu, sa kojom sam redje u kontaktu, od kada zivi u Nemackoj, mada smo se dosta druzile dok je zivela u Jesenjinovoj, bivsoj brace Petkovic, puno mi je draga, mada me je puno nervirala kada sam bila mala, tu je ziveo i moj otac koji je na zalost medju zvezdicama (neka mu je laka zemlja). Kada sve prodje ostaju vam braca i sestre, sto neko rece, ko nece brata za brata imace tudjina za gospodara.
Pa tesko da je sestra bliznakinja a od tetke,hehemarija___:Moja najbolja drugarica ima rodjenu sestru bliznakinju, prva koja je starija, ali ne puno, samo minut, ,kao nebo i zemlja su, jedna crna, druga plava, ali su prilicno vezane, posebno u detinjstvu, cemu su najvise doprineli i roditelji, sada su slabije u kontaktu, sto im prilicno tesko pada (jedna je cak dobijala panicne napade zbog toga), mada je na samo dva satA odavde, taj trenutni (tzv) nedostatak moja drugarica dopunjuje sa mojom starijom sestrom, jer su slicne prirode i temperamenta.
Divno napisanobaki 75:To sto imamo jedna drugu smatram neprocenjivim blagom!!!![]()
baki 75:Imam sestricu mladju 2 godine. Razlicite smo, ali i slicne u mnogo cemu, volimo se, cujemo se telefonom nekoliko puta na dan, odlicno me poznaje, kapiramo se, posvadjamo, kazemo jedna drugoj svasta pa posle pola sata sednemo da popijemo kafu zajedno... Tukle smo se kad smo bile male, ume da me iznervira ali svaka moja reakcija bude iz straha (npr. nema je do neka doba noci a ne javlja se na mobilni i nije rekla kuda ide) a ja sam uvek bila starija sestra koja je morala da je cuva i vodi racuna o njoj, pa mi je to ostalo i do danas iako ima 28 godina. Ona mi je najmerodavnija kad je pitam kako mi nesto od garderobe stoji. To sto imamo jedna drugu smatram neprocenjivim blagom!!!![]()