"Braca" BJR Makedonci

Ti si stvarno preko svake mere bezobrazan. Ti znas ko je heroj Srbima, a i umetnicka avangarda. Kad smo vec kod iste, navedi nekog Albanca koji je imao neki zapazeni uspeh u umetnosti. Nauci? Nista? E, jbg.

Sto vise citam tvoje postove, kao i one od drugara ti epoca, a pomazu i oni izvodi iz vasih novina na drugoj temi, sve vise mislim da sa vama treba komunicirati iskljucivo preko nisana.

Sa ademom moras nezno, on je u fazi samopreispitivanja koje ce rezultirati na kraju fazom samoosvescivanja i konacnog priznanja da ima srpsko poreklo. On je sad dosta konfuzan, ali nije nimalo slucajno sto visi na srpskom forumu, on trazi svoj identitet, i ja verujem, ako budemo obazrivi i nezni prema njemu da ce od njega postati jedna prava Srbenda.

kod koga, hrvata??? ili slovenaca??? ili bosnjaka??? ili crnogoraca??? ili albanaca??? ili... evrope??? ili sveta??? a mozda i nije cudo kada je dobrom delu srba najveci heroj mladic, a umetnicka avangarda seselj... cccc koji jad od nekih na ovom forumu....

Хехехе.... ти си адеме кс чудо једно од Шиптара, када се изнервираш ти одједном почнеш да пишеш без словних, правописних па чак и без грешака у интерпункцији...
шта ли то "проради" у теби........:lol::lol::lol:

svrako taman si se zalechio od zhutice a ono oma neke poplave chujem pa bolje dzhak na ledza i kofu ruke nego da prosipash nebuloze po netu
i ti da koristish za neshto

opet si u zabludi
ko i za Ilirindu :D
zutica je bila u nishu
a polava u babushnici
a ilirinda je samo u tvom bolesnom mozgu

na teritoriji makedonije nikad nece da bude! :D :D :D

ajde ajde nemoj da se vadish
nije to daleko
nego dzhak na ledza
poplave ... znash kako se prenosi hepatitis ....... nechesh valjda oped da se zarazish

Па ви аљбанци најбоље знате о тим болестима........ Види се.......... Сад ће сапуни још мало код вас да стигну, ништа не брини......... :wink:

ho ho ho

da li vam je chudno kad to kazhe predsednik albanije?
a da li vam je chudno kad ovo chujete od nekoga ko vam se predstavlja bratom?

Ma sta je tebi cudno? Svako mora da gleda svoje dvoriste i da gleda sta je za njega dobro. Tu se interesi Makedonije i Srbije razilaze,jer se Makedonija moze naci u velikim problemima posle resavanja Kosova,pa zeli da zastiti sebe... Ja to razumem i u neku ruku podrzavam,kad su siroti... A ti nadji nesto inspirativnije za provociranje...

Za ove nase : Povrh svega,napadaju se ovde Makedonci,kao narod,koji itekako znaju kakvi problemi sve mogu da iskrsnu kad su Albanci u pitanju.

Ma sta je tebi cudno? Svako mora da gleda svoje dvoriste i da gleda sta je za njega dobro. Tu se interesi Makedonije i Srbije razilaze,jer se Makedonija moze naci u velikim problemima posle resavanja Kosova,pa zeli da zastiti sebe... Ja to razumem i u neku ruku podrzavam,kad su siroti... A ti nadji nesto inspirativnije za provociranje...

Za ove nase : Povrh svega,napadaju se ovde Makedonci,kao narod,koji itekako znaju kakvi problemi sve mogu da iskrsnu kad su Albanci u pitanju.

Opaaa! Ima i pametnih ovde! Svaka cast!!!:smile:

kod koga, hrvata??? ili slovenaca??? ili bosnjaka??? ili crnogoraca??? ili albanaca??? ili... evrope??? ili sveta??? a mozda i nije cudo kada je dobrom delu srba najveci heroj mladic, a umetnicka avangarda seselj... cccc koji jad od nekih na ovom forumu....

...pa kad si tako pametan objasni nam zasto se nisu bunili ni protiv Hitlera, Musolinija, Napoleona...a znas kad ce da se bune protiv NATO-a - to mogu samo Srbi :)

Ti si stvarno preko svake mere bezobrazan. Ti znas ko je heroj Srbima, a i umetnicka avangarda. Kad smo vec kod iste, navedi nekog Albanca koji je imao neki zapazeni uspeh u umetnosti. Nauci? Nista? E, jbg.

Sto vise citam tvoje postove, kao i one od drugara ti epoca, a pomazu i oni izvodi iz vasih novina na drugoj temi, sve vise mislim da sa vama treba komunicirati iskljucivo preko nisana.

auuuu e sada sam se zabrinuo.... kada ti i slicni tebi ili salvetu [ili jos par patrijota ovde] na forumu pretite onda je najbolje da pripremim putnu torbu i da proucim kartu za najkraci put do crne gore, makedonije, albanije, bosne..... doduse mislim da evropa i nije tako sigurna,bolje da zapucam peske do australije ili amerike, sta je sigurno je sigurno

kazhi pichkicama da su pichkice
osechachesh se ko chovek i biche ti lakshe na dushi

Хехехе.... ти си адеме кс чудо једно од Шиптара, када се изнервираш ти одједном почнеш да пишеш без словних, правописних па чак и без грешака у интерпункцији...
шта ли то "проради" у теби........:lol::lol::lol:

alrgija na glupost mitke:lol::lol: to je jedina stvar koja me ponekad moze izbaciti iz "ravnoteze". znaci svaki post koji zeli da pokaze "nesto" a nema veze sa logikom.
ps. evo od sada [sledeci post] cu bas voditi racuna o pravopisu, a ti ako uspes da me uhvatis da sam napravio neku gresku dobijas pice

auuuu e sada sam se zabrinuo.... kada ti i slicni tebi ili salvetu [ili jos par patrijota ovde] na forumu pretite onda je najbolje da pripremim putnu torbu i da proucim kartu za najkraci put do crne gore, makedonije, albanije, bosne..... doduse mislim da evropa i nije tako sigurna,bolje da zapucam peske do australije ili amerike, sta je sigurno je sigurno
To nije bila pretnja, vec jezicka figura. Da je preformulisem: sto vise citam tebe i epoca, to mi se vise srozava misljenje o Albancima generalno.

Hrvati koji dolaze na krstu mozda imaju potpuno suprotne stavove mojim, ali ih brane argumentima i sposobni su za civilizovanu diskusiju. Cak su i simpa, bar meni. Za razliku od njih, ti i debilni ti drugar samo provocirate, kao fol nesto podyebavate i ispaljujete fore na nivou drugog osnovne, kao npr. ovaj tvoj biser gore. Aj' da ste barem zabavni, ali jezivo ste neduhoviti.

Nego, koji ono behu veliki albanski knjizevnici i naucnici?

Citat"Скопје, 1 декември (МИА) - Република Македонија нема да биде првата земја што ќе ја признае независноста на Косово. Ние немаме намера да ја прејудицираме одлуката на НАТО и ЕУ, туку да ја следиме нивната политика. Тоа е единствениот логичен редослед на чекори што можеме да го спроведуваме, изјави македонскиот претседател Бранко Црвенковски по средбата со косовскиот претседател Фатмир Сејдиу, кој денеска престојува во еднодневна посета на Македонија.
Црвенковски рече дека „ние сме непосредни соседи и силно сме заинтересирани како тој процес ќе се одвива и како да се дојде до едно решение што ќе гарантира трајна стабилност во регионот“.
Тој истакна дека на средбата со косовскиот претседател уште еднаш го повторил ставот на Република Македонија, а тоа е дека Македонија го поддржа планот на Марти Ахтисари, исто како што ја поддржа и новата рунда на преговори меѓу Белград и Приштина под покровителство на Тројката.
-Посакуваме целиот процес да заврши со резолуција на Советот за безбедност но, ако тоа од кои било причини не се случи, Република Македонија како земја кандидат за членство во Европската унија и НАТО, ќе ја следи заедничката усогласена политика на Алијансата и ЕУ, истакна македонскиот претседател."

E kad vidim kako su vam verodostojni izvori na kojima je i pocela cela tema,covek da vas zali kako vas lazu.A da budem "brat" sa pojedinim pljuvacima po ovom forumu-hvala ne bih nisam toliki mazohista.
Mali podsetnik: ono BJR sto neki toliko vole da pomenu je zasluga "brace" grka sa kojima ste u velikoj ljubavi pa da vas necudi sto mi je vaznija sudbina moje zemlje nego neke tudje.Nesto nemam razumevanje za saveznistvo Srbije sa jednim od najvecih neprijatelja Makedonije.Ali, da, boli samo po svojim ledjima a ne i po tudjim.

E kad vidim kako su vam verodostojni izvori na kojima je i pocela cela tema,covek da vas zali kako vas lazu.A da budem "brat" sa pojedinim pljuvacima po ovom forumu-hvala ne bih nisam toliki mazohista.
Mali podsetnik: ono BJR sto neki toliko vole da pomenu je zasluga "brace" grka sa kojima ste u velikoj ljubavi pa da vas necudi sto mi je vaznija sudbina moje zemlje nego neke tudje.Nesto nemam razumevanje za saveznistvo Srbije sa jednim od najvecih neprijatelja Makedonije.Ali, da, boli samo po svojim ledjima a ne i po tudjim.

Baš si zanimljiv.
Postavljač teme je Šiptar epoc, on je i dao izvor...a on Makedoniju zove Ilirida.

A to što misliš da vam je Srbija najveći neprijatelj je vrlo simpatično.
I pored svega što vas Albanci napadaju u Tetovu, i celoj zapadnoj Makedoniji, a Bugarska ima i
skrivene pretenzije prema teritoriji Makedonije.
Uzmi zvanične udžbenike istorije, Albanije, Bugarske i Srbije, pa uporedi kako se tretira pitanje Makedonije i vaspitava
omladina pa nešto kaži.
A i da hoćeš da budeš ''brat'' niko te ne bi prihvatio.
Država mogu samo da imaju korektne političke odnose na bazi obostranog interesa.
Dok pojedinci sklapaju lične prijateljske odnose bez obzira na veru i naciju.

Baš si zanimljiv.
Postavljač teme je Šiptar epoc, on je i dao izvor...a on Makedoniju zove Ilirida.

I pored svega što vas Albanci napadaju u Tetovu, i celoj zapadnoj Makedoniji, a Bugarska ima i
Uzmi zvanične udžbenike istorije, Albanije, Bugarske i Srbije, pa uporedi kako se tretira pitanje Makedonije i vaspitava
omladina pa nešto kaži.

Covek je rekao da im je Grcka najveci neprijatelj! Ljuti su verovatno zbog onog BJR!?

Baš si zanimljiv.

omladina pa nešto kaži.

Kao jednog og najvecih neprijatelja sam naveo grke e sad ako to shvacas toliko licno pa ih izjednacujes sa Srbijom onda nemam komentar.A za ove druge se podrazumeva zato sam rekao jedan od neprijatelja.
Ruku na srce, da nije Tito uveo ono "bratstvo-jedinstvo" u SFRJ kako bi se pisali udzbenici u Srbiji po pitanju Makedonije.Znamo dobro kako je bilo pre '41.

Back