Secikesa
Ističe se
- Poruka
- 2.799
He he jesi u pravu uvek su nas Hrvatice volele(valda nam je duzi 2-3 cm) :grin::grin::grin:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ste se nasli uvredjenim? Kad bi bilo koji visoki funkcioner Makedonije rekao da ne podrzava nezavisnost Kosova, okrenuo bi 25% posto gradjana protiv sebe. A buduci da su tih 25% gradjana naoruzani k'o NATO pakt, to ne bi bilo mudro. Crvenkovski samo radi ono sto misli da je najbolje za njegovu zemlju, iliti cuva svoje dupe.
He he jesi u pravu uvek su nas Hrvatice volele(valda nam je duzi 2-3 cm) :grin::grin::grin:eto, sam si naveo uzroko svih ratova na ovim podrucjima......
Deluje mi cudno da se hrvati pod Nemcima nisu bunili(prvo pod Ugarima 500godina(malo i pod turcima) pa pod nemcima 350-400 godiana)nego da tek pod u SHS-u imaju potrebu za svojom drzavom, iz cega izvire tolika mrznja prema Srbima?
eto recimo od onog simpca ajdemija...i jadan i bedan...i bezobrazan van svake merecccc koji jad od nekih na ovom forumu....
Kompleksi......zlavonija ti je odlican primerak...
Deluje mi cudno da se hrvati pod Nemcima nisu bunili(prvo pod Ugarima 500godina(malo i pod turcima) pa pod nemcima 350-400 godiana)nego da tek pod u SHS-u imaju potrebu za svojom drzavom, iz cega izvire tolika mrznja prema Srbima?
kod koga, hrvata??? ili slovenaca??? ili bosnjaka??? ili crnogoraca??? ili albanaca??? ili... evrope??? ili sveta??? a mozda i nije cudo kada je dobrom delu srba najveci heroj mladic, a umetnicka avangarda seselj... cccc koji jad od nekih na ovom forumu....
eto, sam si naveo uzroko svih ratova na ovim podrucjima......
@Gosp.Asprilja
Znaci ja tebi udjem u stan(ili Kucu) zveknem ti samar i moje su kupatilo i dnevna soba?
bre bre falustinjo bre mLogo upotrebljavas to bre....recimo ko neki siptar koji se pravi Srbin...hm?Ajde bre progledajte vec jednom i skinite te uzengije sa ociju! Kakvo Kosovo bre !
Sta bre umisljate da je Srbija neki faktor? Ovakve kao mi jedu bre za uzinu!!!
bre bre falustinjo bre mLogo upotrebljavas to bre....ko neki siptar koji se pravi Srbin recimo...hm?[/QUOTE
Samo me postedi tvojih zakljucaka! Ti mu ovde dodjes kao neki medijum?! Imas neku kuglu, pasulj, karte pored kompa, a? ... i razmisljao sam slicno kao ti i tvoji kompanjoni nekad! Ali je lepa osobina uciti! pogotovo ako ucis na sopstvenim greskama! A kad ceo svet uci na srpskim greskama u proteklih 15-ak godina sto se ne zapitamo kad cemo i mi nesto nauciti!
Jbga,ja,a i mislim i vecina Srba,vole svoje kupatilo i dnevnu sobu i borili bi se za nju i njene blagodeti do kraja...
Ti mi licis(nemoj da se uvredis) na idealnu zatvorsku kucku(mogu da me jebu u dup*ili mogu da me prebiju i jebu u dup*,bolje da me jebu samo u dup*.nego da me i usput biju...)
E pa ja takoa nisam,(parafraza Srbije) dodjite ******(mamu vam pedersku) mene u dup* necete jebati,a barem dvoje od vas zavrsava pod zemljom...
bre bre falustinjo bre mLogo upotrebljavas to bre....ko neki siptar koji se pravi Srbin recimo...hm?
Samo me postedi tvojih zakljucaka! Ti mu ovde dodjes kao neki medijum?! Imas neku kuglu, pasulj, karte pored kompa, a? ... i razmisljao sam slicno kao ti i tvoji kompanjoni nekad! Ali je lepa osobina uciti! pogotovo ako ucis na sopstvenim greskama! A kad ceo svet uci na srpskim greskama u proteklih 15-ak godina sto se ne zapitamo kad cemo i mi nesto nauciti!
Shvati druze da te granice(hrvatska,bosna,kosovo) nisu istoriske,nego da su napravljene u poslednjih 60 godina i pojacane Kardeljevim ustavom,seti se da je Kralevina SHS bila zamisljena kao zemlja Srba tj.da Srbi zive u jednoj drzavi...
A Slovenci ha ha pa oni su od kada su im pomrali grofovi Celjski postali i ostali becki Konjusari!
ho ho ho
da li vam je chudno kad to kazhe predsednik albanije?
a da li vam je chudno kad ovo chujete od nekoga ko vam se predstavlja bratom?
to i dalje ne menja chinjenicu da vas biju ko vola u kupusu
i tek ce da vas biju 8)
ebala vas ilirinda
Ti si stvarno preko svake mere bezobrazan. Ti znas ko je heroj Srbima, a i umetnicka avangarda. Kad smo vec kod iste, navedi nekog Albanca koji je imao neki zapazeni uspeh u umetnosti. Nauci? Nista? E, jbg.kod koga, hrvata??? ili slovenaca??? ili bosnjaka??? ili crnogoraca??? ili albanaca??? ili... evrope??? ili sveta??? a mozda i nije cudo kada je dobrom delu srba najveci heroj mladic, a umetnicka avangarda seselj... cccc koji jad od nekih na ovom forumu....