verybadboy
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
vjerujel te da neke stvari donose nesrecu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
verybadboy:vjerujel te da neke stvari donose nesrecu
Sergej:Kao prvo broj trinaest mi je srećan broj, a petak trinaesti pogotovu.![]()
Inače broj trinaest u pravoslavlju je srećan broj, ako neko nezna zašto neka se javi objasniću.
Bimba-Eki:verybadboy:vjerujel te da neke stvari donose nesrecu
Nas um je mnogo jaci od svih svih stvari....ako mi sami utripujemo da nam je br 13 nesrecan broj,tako ce i da bude..znaci everything is in your mind!
jecaAUS:i....hoce li mi neko objasniti sta vec sve te stvari znace....koga god sam do sada pitala zasto nije dobro da se polomi ogledalo i za crnu macku kada predje preko puta ispred tebe.......
plz pplzinteresuje me zasto i kako......svi su mi do sada rekli da nije dobro bla ovo bla ono ali niko nije imao i razlog zasto
![]()
Sizif:.........osim ako se ne desi slučajno da baš na petak 13-ti crnoj mački zgazite rep, ona mjaukne a odžačar se uplaši pa vam sa svojih merdevina ispusti ogledalo pravo na glavu.
E, to priznajem.
MilicaN:Kad sam dobila kancelariju br. 13 i novi stan br 13 "umesto" starog sa br 13 - resila sam da ne dolazi u obzir da verujem da je 13 nesto lose i ... tako je i bilo. Sve je kako hoces, pa ti biraj... A onda sam cula verzije da je to super: Isus i 12 apostola i razne druge - znaci - biraj.
MilicaN:Aljona,
Da li si ti zavrsila prava na Lomonosovu?
Ako nisi, OK a ako jesi nazovi me telefonom, nemoj se javljati preko krstarice.
Poljubac
Hej, mogu ovo iskoristiti kao javni poziv svim stalnim (a i nestalnim) članovima ove diskusije da se registruju i uploaduju svoje slike da ne prođemo jedni pored drugih na ulici bez pozdrava kad se već ovako dobro poznajemo... 8)MilicaN:Neverovatna slicnost, cak licite i na slici...
Sizif:Hej, mogu ovo iskoristiti kao javni poziv svim stalnim (a i nestalnim) članovima ove diskusije da se registruju i uploaduju svoje slike da ne prođemo jedni pored drugih na ulici bez pozdrava kad se već ovako dobro poznajemo... 8)MilicaN:Neverovatna slicnost, cak licite i na slici...
MilicaN:Aljona, nisam gledala ranije tvoje podatke kao clana pa sam pomislila da si mozda moja prijateljica sa kojom se nisam cula par godina. Neverovatna slicnost, cak licite i na slici.
Inace, citala sam tvoju diskusiju sa Nice-om malopre sa velikim uzivanjem - nista lepse nego pametni mladi ljudi. Uostalom, ima vas ovde dosta...
Samo napred