Božji znak na Svetoj srpskoj zemlji! I ove jeseni krst se ukazuje u stablima na Kosovu i Metohiji

nesko101

Elita
Poruka
18.168

BOŽJI ZNAK NA SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI! I ove jeseni krst se ukazuje u stablima na Kosovu i Metohiji​

Sreten Kovačević iz sela Koretište kod Gnjilana na Kosovu i Metohiji, prilikom seče drva za ogrev, unutar stabla jednog hrasta naišao je na šaru koja podseća na krst​

Sreten je sekao drva za ogrev u šumi u blizini Prilepca, srednjovekovnog utvrđenja i mesta gde je rođen knez Lazar.
Ovo je inače peti slučaj za poslednjih godinu i po na području Kosovskog Pomoravlja, a širom svete srpske zemlje tokom prošle godine zabeleženo je još nekoliko takvih pojava.
Prilepac se nalazi na tromeđi između Gnjilana, Novog Brda i Kosovske Kamenice. Okružen je šumama, u kojima su brojne svetinje ili njihove ruševine.


U ovim šumama nalazi se i Draganac, jedan od najpoznatijih manastira u Kosovskom Pomoravlju. Reč je o zadužbini kneza Lazara iz 1371. godine, koju je posvetio svojoj ćerki Dragani, koja se sa 16 godina upokojila.
Danas u Kosovskom Pomoravlju živi između 30.000 i 40.000 Srba. Uprkos velikim problemima sa kojima se susreću, odlučni su da ostanu i opstanu na Kosmetu.
Meštani koji pronalaze ovakve hrastove, smatraju da je to Božiji znak, kao i da su stabla takva, jer su iznikla na svetoj srpskoj zemlji.
292110_76762522-434877853894175-9190797188110745600-n_orig.jpg
479097_krstovi_orig.jpg


https://informer.rs/vesti/srbija/639058/bozji-znak-svetoj-srpskoj-zemlji-ove-jeseni-krst-ukazuje-stablima-kim-foto?utm_source=ShareMedia.rs&utm_medium=widget&utm_campaign=razmena+sadrzaja
294558_zlatko-krst-na-drvetu-2_orig.jpg

У разговору са старијима овај знак показује да предстоје тешко време за очување православља и свете Српске земље Косово и Метохију.
Једино је ово место где шиптари избегавају да краду дрва јер знају да могу да налете на крст па се зато и плаше да им нешто не снађе децу.
 
To na drvetu je keltski krst, a ne pravoslavni.

Kelti koji su naseljavali Kosovo pre nas ostavili seme.

Pogledajte prilog 1019974

Bliži je i krst Svetog Đorđa kako ga koriste Šeđani i Finci danas. Ali svakako nije pravoslavni.
Које си ти подло говедо сунце ти пољубим.
 
Ezoterija. Nacisti su trazili Sveti gral da bi pobedili, Milosevic i Seselj ,Tesline zrake smrti....slabo se palim na te simbole ,Neces verovati kakvu sam sargarepu nasao ,kao muskarac i zena isprepletani ali to shvatam kao prirodnu pojavu,retku ali prirodnu.
пала душо ајде шетај што даље од нас.
 

Back
Top