- Poruka
- 64.116
pa i nije ukinuo nego ispunio.Opet izvlačiš iz konteksta i preskačeš da je rekao dok traje nebo i zemlja.
šta je po tebi on to ispunio

pa i nije ukinuo nego ispunio.Opet izvlačiš iz konteksta i preskačeš da je rekao dok traje nebo i zemlja.
A nije ni ispunio jer još traju nebo i zemlja tako je rekao.pa i nije ukinuo nego ispunio.
šta je po tebi on to ispunio![]()
ko kaže da zapovesti ne važe. čitaš li ti uopšte šta sam pisao?A nije ni ispunio jer još traju nebo i zemlja tako je rekao.
Onda znači da i deset Božjih zapovesti više ne važe jer su ispunjene?
Hajde još malo tolanje i laganje.ko kaže da zapovesti ne važe. čitaš li ti uopšte šta sam pisao?
da bi ti bilo lakše, hrist donosi duhovnost, deset zapovesti sveo u dve (takođe je i mojsije je to uradio) i ko se verom gradi njemu je jasno.
brale pojma ti nemaš šta sve piše u biblijiHajde još malo tolanje i laganje.
Ко да не знаш с ким се натежеш.brale pojma ti nemaš šta sve piše u bibliji![]()
Znam odličnno nego vi birate kako hoćete. Ako vam se nešto ne dopada to ide pod tepih.brale pojma ti nemaš šta sve piše u bibliji![]()
Daj probaj nesto novo,vidis da ti ovo slabo prolazi narocito u razgovoru sa mnom...lepo sam ti objasnio kako stvari stoje stoga je bolje da procitas ono sto sam izneo bar deset puta i onda,dakle tek onda,mislim da postoje neke sanse da konacno razumes zapisanu sadrzinu...Kod vas se, iskreno, vidi samo 10%+donacije subotom.
Eto vi navodno poznajete Bibliju a skoro svako učenje vam je pogrešno.Problem je sto vecina pravoslavaca uopste ne zna sta njihovo ucenje podrazumeva
a da ne pricamo o tome da sto se tice Biblije su vecinom nepismeni
Nije Crkva nastala iz Biblije nego obratno. Shvati to već jednom.pa eto sad si otkrio istinu
da vam je Bozja rec na 2 mestu
A Bog je najvioii autoritet - tj njegova rec.
nace ucenje je Biblijsko - istinaEto vi navodno poznajete Bibliju a skoro svako učenje vam je pogrešno.
Nije Crkva nastala iz Biblije nego obratno. Shvati to već jednom.
Niste ni vi. I vi isto izmišljate.nace ucenje je Biblijsko - istina
a ne paganska ucenja i obicaji koje vi imate
ne navodno nego smo izucavaoci Biblije
a vi niste
Naše učenje je istinito, izvorno, a vaše je lažno-pagansko. Mi smo izučavaoci Biblije. A vi niste.nace ucenje je Biblijsko - istina
a ne paganska ucenja i obicaji koje vi imate
ne navodno nego smo izucavaoci Biblije
a vi niste
Mozes do sutra da to pises kada znas da nije takoNaše učenje je istinito, izvorno, a vaše je lažno-pagansko. Mi smo izučavaoci Biblije.
Mi se držimo izvornog učenja koje je dato od Isusa i apostola preko svetih otaca i episkopa. A ti slobodno živi u lažima i paganskim učenjima i jeresima. Mi smo izučavaoci Biblije već dva milenijuma a vi niste.Mozes do sutra da to pises kada znas da nije tako
slobodno zivi u lazima
Mi se drzimo izvornog ucenja Boga Biblije istine
a vi itekako imate paganska ucenja i obicaje
Mi smo izucavaoci Biblije to je cinjenica a vi ne niste.
Zasto sebe zavaravas kada se zna da su zvanicna ucenja crkve paganska - trojstvo, besmrtnost duse, pakao,
Срећице, све што у Библији пише има корене у предхришћанским религијама, од којих су неке и више миленијума старе. И бог који умире као жртва и бог отац и анђели и титуле и још стотине митова. Није хришћанство ништа ново донело свету.Zasto sebe zavaravas kada se zna da su zvanicna ucenja crkve paganska - trojstvo, besmrtnost duse, pakao,
Држите се таман толико да вам не смета да је мењате и кад вас суоче с доказима прибегавате увредама, клеветама и скретању с теме. Мислим да је јасно ко живи у лажима.a Mi se drzimo samo Boozje reci istine.
dakle zivis u lazima
uopšteno interesantan lik poput kolegice. nauče pesmicu i samo je vrte godinama u nazadКо да не знаш с ким се натежеш.![]()
To su sve doktrine zasnovane na istini jer Duh Sveti vodi crkvu u tim pitanjima, kao što kaže Hristos. A vi ste otpali od istine i naučavate jeresi koje ljude vode u propast.Zasto sebe zavaravas kada se zna da su zvanicna ucenja crkve paganska - trojstvo, besmrtnost duse, pakao,
a Mi se drzimo samo Boozje reci istine.
dakle zivis u lazima
Jasno je da živiš u jeresi i zabludi i naučavaš lažne paganske doktrine. Takodje, slavili ste Božić, rođendane i druge praznike za koje danas tvrdite da su paganski.Jeste jasno j e da zivite u lazima.
Slavite paganske praznike i imate paganske obicaje i to je cinjenica
o ucenjima i nemoram da pisem a i ucenja su vam neka paganska
a ja se drzim samo Bozje reci koja je istina.
mislim da će te pobediti u ovoj igri, već 15 god je igra ovde i ne nazire se krajJasno je da živiš u jeresi i zabludi i naučavaš lažne paganske doktrine. Takodje, slavili ste Božić, rođendane i druge praznike za koje danas tvrdite da su paganski.
A mi se drzimo samo Riječi Božije koja je istina.
To je zato što nije spoznala istinu nego se predala lažnim doktrinama Kule stražara. A mi smo izučavali Bibliju i živimo visokomoralno jer se držimo Božije riječi koja je istina.mislim da će te pobediti u ovoj igri, već 15 god je igra ovde i ne nazire se kraj![]()
Šta hoćeš da kažeš, da ste vi napisali stari zavet. Crkva je nekako spskovala novi zavet, mada su spisi postojali pre toga, ali da ste stvorili i stari zavet to nisam znao.Eto vi navodno poznajete Bibliju a skoro svako učenje vam je pogrešno.
Nije Crkva nastala iz Biblije nego obratno. Shvati to već jednom.
Bravo,"lepo" si joj rekao...Mi se držimo izvornog učenja koje je dato od Isusa i apostola preko svetih otaca i episkopa. A ti slobodno živi u lažima i paganskim učenjima i jeresima. Mi smo izučavaoci Biblije već dva milenijuma a vi niste.