Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 34.495
sta ce zakon hriscaninu al na pravog mislim kad je dobio novo srce..mekanije,pametnije...ima stih al mrzi me da trazim
zakon stvarno vazi samo u onih s kamenim srcima..
Sta kaze biblija o tome?
sta ce zakon hriscaninu al na pravog mislim kad je dobio novo srce..mekanije,pametnije...ima stih al mrzi me da trazim
zakon stvarno vazi samo u onih s kamenim srcima..
Sta kaze biblija o tome?
QUOTE=villaret;36340851]ima stih za novo srce sto ce da dadne..i dao je..ovo novo srce ce se cudi za te zakone kome su oni namenjeni..pa ljudima koji imaju zivotinjska srca..ljudska sorta al jedan stepen dole..toj zivotinji i jesu i jos su potrebni zakoni..
Не, није тачно. Атеисти највише крше тај закон о лагању. И о крађи. И о убиству.Ne svedoči lažno na bližnjega svoga.
recimo
jedan od 10 zakona koji se najteze oprastaju
a opet vernici cesto krse
i lazu
pa kako verujes kad lazes - ocigledno ne verujes
nisi vernik
...Ovo je pisalo kao zadnje i zbog toga sam shvatio da je to bio razlog....
Па зашто онда атеисти крше морал и људске законе лажући?ama ateistu ne obavezuju zapovesti
samo ljudski zakoni
i moral
dok vernike obavezuju
Утицај атеиста.moral je individualna stvar
a laz nije kaznjiva zakonom , sem u nekim slucajevima , uglavnom nije
ajd sad ti meni reci zasto vernici lazu
jaka im je vera onda
kad su im ateisti krivi
Наведи изворе за тврдње да неки Хришћани кажу ово или оно.
Требао би да припазиш на притисак и тако то. Није здраво нервирати се на сабајле."NE LAŽI" je jedna od zapovesti ?
A vi lažete decu na veronauci.
Lažete ih da se more može rastaviti na dva dela ?
Lažete ih da duh može oploditi devicu ?
Lažete ih da zmija i magarac mogu komunicirati sa ljudima ?
Lažete ih da je zemlja okrugla ?
KAKVE IZVORE VIŠE TRAŽIŠ, NIJE OVO NAUČNI FORUM, IZVORI SU MIŠLJENJA UČESNIKA OVOG PDF-a .
TRAŽIŠ RAZLOG DA ZAKLJUČAŠ TEMU ?
RELIGIJSKA CENZURA KAKO VIDIMO ?
JESMO LI MI JOŠ U SEKULARNOJ DRŽAVI ?
Koja ti je to vracara rekla? Ili neki visoko rangirani crnomantijaski mag? Javno ili u poverenju?.Па зашто онда атеисти крше морал и људске законе лажући?
Исправније?
Ниси одговорио зашто атеисти лажу.
Ne svedoči lažno na bližnjega svoga.
recimo
jedan od 10 zakona koji se najteze oprastaju
a opet vernici cesto krse
i lazu
pa kako verujes kad lazes - ocigledno ne verujes
nisi vernik
Koja ti je to vracara rekla? Ili neki visoko rangirani crnomantijaski mag? Javno ili u poverenju?.
Da li se na PDF raspravlja o religijana i vernicima ili o ateizmu i ateistima? Ja, kao ateista koji, po Ziskaru, krsim moral i ljudske zakone, a u pitanju je klasicni primer klevete, garantujem da svestenici lazu kad propovedaju da postoji paralelni svet na nekom samo njima znanom, sedmom nebu. Sta vise, masa vernika je ubedjena da je to istina iako sve govori da je u pitanju laz, odnosno produkt imaginacije, ako takva formulacija vise godi teistisma.. Nema ni jednog dokaza da taj bajkoviti i imaginarni paralelni svet postoji, a masa ljudi je duboko uverena da ta obecana nebeska carevina postoji. A ta carevina, taj paralelni svet je obecana zemlja za ubogu sirotinju, naivne, lakoverne, dobronamerne i ljudi zeljni normalnog zivota na ovozemaljskom realnom svetu.
Sve sto vernik treba da ucini je da se na kraju svog zivotnog puta pokaje kod lokalnog popa i dobice „vizu“ za onozemaljski veciti bajkoviti zivot. Blago si ga verniku. .
Mora se priznati, bilo bi komicno da nije zalosno.
Navede jedno desetak tilpicnih ateistickih lazi. I sta sve propovedaju ateistivcki popovi, i njihovi bogovi. Napravi paralelu izmedju atistickih bogova i tvojih "monoteistickih" tri boga.Ниси одговорио зашто атеисти лажу.
Кад личи на патку, иде као патка и плива као патка, онда је патка. Или две.hogar ima svoje misljenje , ja svoje
ko kaze da moraju biti priblizna
dok vernici MORAJU postovati zapovesti
Da li se na PDF raspravlja o religijana i vernicima ili o ateizmu i ateistima?
Кад личи на патку, иде као патка и плива као патка, онда је патка. Или две.
У праву си да верници морају поштовати своју веру.
Само ниси доказао да верници не поштују своју веру и њене заповести.
Јер, твоје мишљење није доказ ( Колега Хогаријус, ово је прва типична атеистичка лаж).
Слажете ли се да наставимо ово на некој другој теми, да не спамијемо без потребе ову?