Božji Gnev

Ne. Sve mašiš druže.

Ni jedan iskreni vernik, nije poslušan Božanskim načelima zbog nagrade, već zbog opšte dobrobiti. Koristi iz te dobrobiti se mogu izvući i sada u ovom trenutku(bez čekanja nečeg da dođe) ako si okružen takvim ljudima....
Ni jedna zapovest nije data da bi nekog u nečemu ograničila, već da bi drugog zaštitila od nas.

''Voli drugog kao samog sebe''...pa šta je bolje, da te voli samo jedan(Ti sam sebe) ili da te voli 100 drugih. To je poenta, jer nikad Ti sam sebi ne možeš dati više ljubavi, nego što ti može dati tih 100 koji te voli na isti način.
Zar nije to Hristova nauka...Hristova zajednica?! Zar Hrist može lagati, On o raju govori.

Nema tu ličnog interesa, već kolektivnog...jer svi smo braća i sestre kako god okreneš. E sad, možemo se mrzeti ili voleti...do nas je, a ne do tog Entiteta. Jer ja ovde i sad vidim samo naš sadizam, njegov ne.
odlično...gde ti vidiš boga ljubavi u SZ? Tamo ga nema

Pa ne možemo mi suditi nikom, a kamo li Bogu, ako nemamo sve informacije.
Da li bi se Ti ljutio ako bi neko na istini način optužio tebe?...bez dokaza
Bas si nezahvalan sta je po tebi ljubav bog ce ga znati
osigurava ti hranu, vodu
Bog stvara ljude na Svoju sliku, kako bi mogli pokazivati njegovu istu ljubav i brigu prema svim stvorenjima, vladajuci kao sto bi Bog vladao.
otkud vam ideja da je neki entitet Bog samo zato što to piše u nekoj knjizi koju je pre 2500 godina napisao neki divlji narod sa bliskog istoka? naivni ste do bola...da vam Satana priđe i predstavi se kao Bog vi bi mu poverovali na reč

Ako piše da je bio potop...koji Bog je potopio svet?
Evo ti mi reci.
ni 1- ako pitamo ateiste to su klimatske promene., a mi trebamo da se pitamo koji bog je spasio nou, jer sa pricom o istrebljenju ih ne preobracamo
ili da se pitamo i koji bog je doneo ledeno doba istrebiv dinosauruse? to su sve pogresna pitanja, nas Bog je Spasitelj, a ne unistitelj, tako pridobijamo vernike

otkud vam ideja da je neki entitet Bog samo zato što to piše u nekoj knjizi koju je pre 2500 godina napisao neki divlji narod sa bliskog istoka? naivni ste do bola...da vam Satana priđe i predstavi se kao Bog vi bi mu poverovali na reč
A okle tebi da smo deo boga.
Gde si procitao

Pričali smo ranije.
Meni je Biblijski smisao života i svrhe postojanja najprihvatljiviji.

Smatram i znam da je dužnost tog Entiteta da nama kaže kako i zašto. On je uzrok i na ovo pitanje ne može niko drugi dati odgovor. Mora On. Niko drugi ne može znati dok mu On ne kaže...jer sve je posle njega. Svaki prorok i govori u njegovo ime...pa i sam Isus.

ni 1- ako pitamo ateiste to su klimatske promene., a mi trebamo da se pitamo koji bog je spasio nou, jer sa pricom o istrebljenju ih ne preobracamo
ili da se pitamo i koji bog je doneo ledeno doba istrebiv dinosauruse? to su sve pogresna pitanja, nas Bog je Spasitelj, a ne unistitelj, tako pridobijamo vernike
Znači polako odbacuješ i Isusovu reč.

Zovi onda tog boga ne zivot nego smrtni zivot u prevodu satan ahaha
ne razumeš ti ništa.. jel ti Isus rekao..ja i Otac smo jedno. i....ja sam istina, put i život.....dakle Otac je život.. a ne neki tamo entitet monstrum koji je kidnapovao planetu i proglasio se Bogom....mrzi me da ti objašnjavam celu priču a i trebalo bi mi mnogo vremena i pisanja... ako te baš interesuje cela istorija, ko je ko i šta se sve dešavalo preporučujem ti knjigu Orion book koju je napisao Wes Penre...

priča je kompleksna...ukratko....starozavetni Bog je arhanđeo Uriel, Sumerima poznatiji kao Enki koji je započeo oružanu pobunu protiv kraljice majke zato što su presto dali njegovom mlađem bratu arhanđelu Mihajlu koga mi znamo kao Isusa i takođe kao Enlila..Enki je bio izrazito gord i zato su mu i uskratili presto i zato je on reagovao oružanom pobunom.....oni su vanzemaljci ali su bogovi u smislu da je kraljica majka stvorila ovaj Univerzum u kome živimo i da svi oni imaju (tj. Lucifer više nema) moć stvaranja....mi smo ovde u Luciferovom zatvoru i njegovom eksperimentu (koji nas je učinio smrtnim) jer on još uvek kontroliše ovaj deo Univerzuma...Otac o kome Isus govori je pravi Bog.- sam život i sav život i izvor svog života u svim Univerzumima... Lucifer-Jahve-Enki je veliki arhitekta kog obožavaju masoni i druga tajna društva koja je on uspostavio...on je stvorio ova trenutna ljudska tela i oblikovao planetu Zemlju od ostataka planete Tiamat koju je on uništio i na kojoj su prvobitno ljudske duše živele srećno i večno u jednom eksperimentu kraljice majke da stvori bića koja su stvorena sa duhom u sebi a ne moraju da ga zarade kroz evoluciju kao ostale duše u ovom Univerzumu

Poslednja izmena:
treba reći da Enki-Jahve nije kriv za potop...Enki je imao ljudske duše na Zemlji kao ucenjivački potencijal pa je sklopljeno primirje kojim je dogovoreno da se dušama omogući evolucija kroz reinkarnaciju...Enlil je jedno vreme bio na Zemlji kao nadzornik....Enki je prekršio ugovore primirja tako što je korumpirao ljudski DNK mešajući ga sa DNK svojih entiteta...kraljica majka i Enlil su doneli odluku da se napravi potop i da se ljudske duše onda evakuišu na Orion u centar kraljevstva. Enki opet nije ispoštovao dogovor i obuičio je Utnapištima nama poznatijeg kao Noje da spasi sebe i svoju porodicu i što više živog sveta..osim toga spasao je i neke druge grupe ljudi...njegovi motivi su dvostruki kao tvorac ljudskog tela video je sebe kao oca čovečanstva ali su mu ljudske duše trebale i za dalje planove i kao ucenjivački potencijal.....

evakuacija duša je samo delimično uspela.velika većina je ostala na Zemlji....posle toga Enki je napravio energetski konstrukt oko Zemlje koji sprečava duše da izađu odavde...kad umremo konstrukt privuče duše kao bela svetlost, prikaže nam projekcije umrle rodbine i religijskih figura u koje verujemo i prikaz celog našeg života i ubedi nas posle kraćeg illi dužeg boravka u astralnom svetu (raj i pakao) koji je deo Matriksa da trebamo ponovo da se rodimo da ispravimo šta smo zabrljali...onda nam ogromom voltažom kroz jako bolan proces obrišu pamćenje i vrate nas da se ponovo rodimo...ovo ne važi za njegovu odabranu satanističku elitu...njima se ne briše pamćenje i oni kad ostare samo uđu u telo nove bebe u svom rodu...tako oni imaju ogromnu prednost u odnosu na sve ostale...oni su na vrhu piramide tajnih društava koja su sva nastala iz Bratstva zmije..oni poseduju sve finansije, medije i političare...preko njih Enki-Jahve i danas upravlja Zemljom iako su mu oduzete kreativne moći..on preko svoje elite organizuje stalne ratove, kao i satanističke obrede u kojima se žrtvuju nedužni...razlog je da on i njegovi entiteti nisu više u stanju da dobijaju energiju od Oca pa moraju da parazitiraju na nama hraneći se negativnim emocijama previashodno strahom

Poslednja izmena:
priča je kompleksna...ukratko....starozavetni Bog je arhanđeo Uriel, Sumerima poznatiji kao Enki koji je započeo oružanu pobunu protiv kraljice majke zato što su presto dali njegovom mlađem bratu arhanđelu Mihajlu koga mi znamo kao Isusa i takođe kao Enlila..Enki je bio izrazito gord i zato su mu i uskratili presto i zato je on reagovao oružanom pobunom.....oni su vanzemaljci ali su bogovi u smislu da je kraljica majka stvorila ovaj Univerzum u kome živimo i da svi oni imaju (tj. Lucifer više nema) moć stvaranja....mi smo ovde u Luciferovom zatvoru i njegovom eksperimentu (koji nas je učinio smrtnim) jer on još uvek kontroliše ovaj deo Univerzuma...Otac o kome Isus govori je pravi Bog.- sam život i sav život i izvor svog života u svim Univerzumima... Lucifer-Jahve-Enki je veliki arhitekta kog obožavaju masoni i druga tajna društva koja je on uspostavio...on je stvorio ova trenutna ljudska tela i oblikovao planetu Zemlju od ostataka planete Tiamat koju je on uništio i na kojoj su prvobitno ljudske duše živele srećno i večno u jednom eksperimentu kraljice majke da stvori bića koja su stvorena sa duhom u sebi a ne moraju da ga zarade kroz evoluciju kao ostale duše u ovom Univerzumu
Vako kaze jahva u izlazku
Још рече: Ја сам Бог оца твог, Бог Аврамов, Бог Исаков и Бог Јаковљев. А Мојсије заклони лице своје, јер га страх беше гледати у Бога.
A vako kaze isus u mateju 1000 godina kasnije
Ја сам Бог Авраамов, и Бог Исаков, и Бог Јаковљев! Није Бог Бог мртвих, него живих.

I ko sad laze.
Ovaj prvi jahva ne mozr lagat jer prvi rece jedino isus mozda fali se da je jahva ahaha
Il se ne fali mozda jeste?

Још рече: Ја сам Бог оца твог, Бог Аврамов, Бог Исаков и Бог Јаковљев. А Мојсије заклони лице своје, јер га страх беше гледати у Бога.
Ја сам Бог Авраамов, и Бог Исаков, и Бог Јаковљев! Није Бог Бог мртвих, него живих.

I ko sad laze.
Ovaj prvi jahva ne mozr lagat jer prvi rece jedino isus mozda fali da je jahva ahaha
Isusove reči su u NZ cenzurisane i stavljene u drugi plan kako bi se prilagodile da budu religija u službi Jahvea-Enkija umesto pobune i primera za bekstvo iz Matrika...tu je dobar deo prljavog posla odradio apostol Pavle... zar si mislila da na Enkijevoj-Luciferovoj planeti može slobodno i bez ispravki da se propoveda nešto što je Isus (koga on mrzi najviše na svetu i koji mu je smrtni neprijatelj) učio? pogledaj u kakvom svetu živimo..jel stvarno misliš da to sve koordiniše dobri bog? seti se da je isus rekao da njegovo carstvo nije od ovog sveta i da kako su mrzeli i progonili njega tako će i njegove sledbenike...zašto bi to bio slučaj osim ako ova planeta nije u vlasti zlog boga Jahvea-Enkija-Lucifera odnosno velikog arhitekte Univerzuma kako ga zovu masoni?

Isusove reči su u NZ cenzurisane i stavljene u drugi plan kako bi se prilagodile da budu religija u službi Jahvea-Enkija umesto pobune i primera za bekstvo iz Matrika...tu je dobar deo prljavog posla odradio apostol Pavle... zar si mislila da na Enkijevoj-Luciferovoj planeti može slobodno i bez ispravki da se propoveda nešto što je Isus (koga on mrzi najviše na svetu i koji mu je smrtni neprijatelj) učio? pogledaj u kakvom svetu živimo..jel stvarno misliš da to sve koordiniše dobri bog? seti se da je isus rekao da njegovo carstvo nije od ovog sveta i da kako su mrzeli i progonili njega tako će i njegove sledbenike...zašto bi to bio slučaj osim ako ova planeta nije u vlasti zlog boga Jahvea-Enkija-Lucifera odnosno velikog arhitekte Univerzuma kako ga zovu masoni?
A zasto tog enkija ne sredi tvoj dobri pravi bog

A zasto tog enkija ne sredi tvoj dobri pravi bog
pravi Bog se ne meša naročito ako ga niko ne pozvia da se umeša....Enki je već prilično razvlašćen dolaskom Isusa i oduzete su mu božanske moći...on upravlja sada svetom preko svoje satanistike elite koja direktno i preko tajnih organizacija kontroliše medije i političare i finansije i još uvek upravlja matriksom......postoji slobodna volja.. neće Bog da nam uskrati da obožavamo Jahvea ako je to izbor ljudi...dok god ga većina hrišćana i judaista i muslimana obožava on će imati glavnu ulogu na Zemlji... Enkiju ističe vreme...on stari brže nego ranije...održava se vitalnim preko spoja sa mašinama i nanotehnologijom...plan mu je da nas sve ovde integriše sa AI da bi mu večno bili u službi...obećaće nam večni život kroz tehnologiju...njegova satanistička elita preko svojih medija, političara i tajkuna gura nas sve u taj tehnološki zatvor...to bi moglo da dovede do situacije opisane u Otkrivenju da ta integracija sa AI putem nekog čipa poput onog koji pravi Neuralink (666 u grčkoj gematriji) postane žig zveri...

I ko sad laze.
Ovaj prvi jahva ne mozr lagat jer prvi rece jedino isus mozda fali se da je jahva ahaha
нису могли Аврам Исак и Јаков да знају за јахву

a kada rece ko vide njega video je i oca? jel ih bilo strah? NIJE.
11A Gospod bi razgovarao s Mojsijem licem u lice, baš kao što čovek razgovara sa svojim bližnjim. Zatim bi se Mojsije vraćao u logor, a njegov sluga Isus, Navinov sin, njegov pomoćnik.

са ким је то Мојсије причао лицем у лице?

сотона је бог овог света - Библија

сотона је бог овог света - Библија
po ovoj knjizi Satana i Lucifer nisu isto biće..Lucifer je Enki, Jahve, Oziris, Zeus, Dionysus/Bacchus, Prometheus, Yaldabaoth, Brahma, Višnu, veliki arhitekta Univerzuma koga obožavaju masoni...on je tvorac Matriksa u kome smo zarobljeni.... Satana je njegov sin Marduk koji operativno upravlja Zemljom tj. Matriksom

po ovoj knjizi Satana i Lucifer nisu isto biće..Lucifer je Enki, Jahve, Oziris, Zeus, Dionysus/Bacchus, Prometheus, Yaldabaoth, Brahma, Višnu, veliki arhitekta Univerzuma koga obožavaju masoni...on je arhitekta Matriksa.... Satana je njegov sin Marduk koji operativno upravlja Zemljom
много компликовано.
рецимо право име луцифера у јудаизму је самаел.

аи режим
У јудаизму, Самаел је комплексна фигура која заузима место између светог и демонског. За разлику од хришћанског концепта ђавола као потпуно независног зла, Самаел у јеврејској традицији често делује као Божји слуга са специфичним, тешким задацима.

много компликовано.
рецимо право име луцифера у јудаизму је самаел.

аи режим
У јудаизму, Самаел је комплексна фигура која заузима место између светог и демонског. За разлику од хришћанског концепта ђавола као потпуно независног зла, Самаел у јеврејској традицији често делује као Божји слуга са специфичним, тешким задацима.
lik je 15 godina po ceo dan, istraživao antičke tekstove i religije i materjale i znanja tajnih društava da bi sklopio celu priču...koristio je i neke spiritualne metode kontakta sa raznim entitetima... meni ima logike njegova priča...

Back