Bozija dozvola

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Sta znaci kada neko kaze da ima Boziju dozvolu ?
Srpski politicar Selakovic je izjavio da on ima ''Boziju dozvolu'' ?!
Selakovic - '' Ja sam dosao na teritoriju svoje drzave, medju svoje ljude, medju svoj narod i ima za to ''BOZIJU DOZVOLU''.
5.47 - 5.57
:think:

Sta znaci kada neko kaze da ima Boziju dozvolu ?
to znaci da je ovaj svet pod brnjicama postao teska buvara
nisam siguran za tog selakovica, ali ja sam se salio na pocetku korone da imam ausvajs da ne moram da ostajem kuci zakljucan... i sad, kako vreme odmice, svima je jasno da ovde nisu cista posla - ne mozes ti narod bre da uhapsis, a elita da ide na krstarenja i egzoticna ostrva - nije posteno da siromasni placaju korona zulum

tako da ja ocekujem da ce ljudi sve vise da se bune protiv ove dzukacke korona politike - ne mogu bre ljudi da se tretiraju kao psi, pa ako nemaju na nikoga drugog da se pozovu pozvace se na BOGA

to u zatvoru se ljudima ogranicava sloboda kretanja, a ovo sa koronom je postala robija

prvo je bio verbalni delikt, ne smes da kazes sta mislis, pa politicka korektnost, a sada imamo sedi di si, ...

sutra ce da kazu, ajde prikljuci se na vestacku inteligenciju, da ti koriguje misljenje, jer je rasisticki da ti mika budes pametniji od djoke - imate svi da budete gluypi i ograniceni kao djoka, da kazemo da je djioka neki navodni prosek inteligencije... i na koga ja onda da se pozovem, ako ne na BOGA? JA IMAM DOZVOLU DA MISLIM SAMO SVOJOM GLAVOM, ODBIJAM DA MISLIM KAO VI, PRIKLJUCENI, UMREZENI, WIRED OR WIRELESS

Oni u stvari cekaju da ojaca pokret otpora, pa tek onda da nam puste neku opaku zarazu da slomE taj pokret, a korona je PREVARA.

Poslednja izmena:
Evo, drugi robijasi me ucutkuju, KAZU, cuti da ne cuje zlo, i zasto ih izazivam onda? ONI SU SUJEVERNI I KAO TAKVI IDEALAN PLEN KORONA KULTISTA.
Da sam otisao na planetu majmuna, bar ne bih morao da gledam ove brnjice psece

6 Nek se vrate uveče, laju kao psi i idu oko grada.

7 Evo ruže jezikom svojim, mač im je u ustima, jer, vele, ko će čuti?

8 Ali Ti ćeš se, Gospode, smejati njima i posramiti sve ove narode.

9 Oni su jaki, ali ja na Tebe pogledam, jer si Ti Bog, čuvar moj.

10 Bog, koji me miluje, ide preda mnom, Bog mi daje bez straha da gledam neprijatelje svoje.

11 Nemoj ih pobiti, da ne bi zaboravio narod moj; raspi ih silom svojom i obori ih, Gospode, braniču naš,

12 Za greh usta njihovih; za reči jezika njihovog; nek se uhvate u oholosti svojoj za kletvu i laž koju su govorili.

13 Raspi u gnevu, raspi, da ih nema; i neka poznaju da Bog vlada nad Jakovom i do krajeva zemaljskih.

14 Nek se vrate uveče, laju kao psi, i idu oko grada

Jel ima nesto u bibliji o tome ili je crkva sama prodeklamovala patrijarha za bozjeg izaslanika ?
to se sektaski osnivaci i lideri nazivaju boziji izaslanici/poslanici/namesnici po ugledu na papstvo od koga su nastali otcepljivanjem

nemo veerujes sve arijani, znamo iz koje je ona kujne, egipatske, piramidalne, njihov rasel nije znao ni da premeri piramidu, a ne da izmislja kojesta i da mu varanje potraje

BOG salje svete ljude, a ovo danas, u posel. vreme sve go jad od coveka, vise duse ima moje kuce.

Poslednja izmena:
A шта каже Нови Завет ? Христос је глава, а Црква тело. При томе црква представља сабрање верних на Литургији, стога, не може неко да служи сам Литургију, већ и народ и свештенство представљају заједно Цркву. Црква није ни објекат, ни само Патријарх, ни само свештеник већ заједница.

A шта каже Нови Завет ? Христос је глава, а Црква тело. При томе црква представља сабрање верних на Литургији, стога, не може неко да служи сам Литургију, већ и народ и свештенство представљају заједно Цркву. Црква није ни објекат, ни само Патријарх, ни само свештеник већ заједница.
Verovatno misle na instituciju i zidove, mada i za izgradnju hrama ima opis u bibliji.

Црква представља сабрање верних на једном месту. То што је за неког Црква институција, то је већ нека опширна прича која нема везе са тим што некоме смета Патријарх.
Идеја да неко може да буде верник сам за себе је нешто што у хришћанској вери, као таквој, не постоји, јер нема идеја партиципирања у нечему тако што неко седи кући и у срцу подржава неког тамо, већ је вера активно учествовање у богослужењима.

Back