Božićni i novogodišnji filmovi

Griswald, Griswold... ili kako već.
Kako mi taj ljigavac i serijal filmova dižu tlak.
Jedino mu još Raymond konkurira, serija koju sam zbog ljigavštine glavnog lika nakon nekoliko epizoda prestao gledati. Što li je ona nesretna Debra skrivila da je s tom budalom završila, to je mučenica kojoj spomenik treba podignuti.
Mislim da bi tu dvojicu zadavio golim rukama, koliko mi se gade.

Griswald, Griswold... ili kako već.
Kako mi taj ljigavac i serijal filmova dižu tlak.
Jedino mu još Raymond konkurira, serija koju sam zbog ljigavštine glavnog lika nakon nekoliko epizoda prestao gledati. Što li je ona nesretna Debra skrivila da je s tom budalom završila, to je mučenica kojoj spomenik treba podignuti.
Mislim da bi tu dvojicu zadavio golim rukama, koliko mi se gade.

Meni je to najbolji božićni film! Nastavke nakon ovoga koji je snimljen '89 nisam ni gledao. I ovaj mi je zakon!

Screenshot_20241228_212157_Chrome.jpg

Meni je to najbolji božićni film! Nastavke nakon ovoga koji je snimljen '89 nisam ni gledao. I ovaj mi je zakon!

Pogledajte prilog 1663767
"A Christmas Story" je dobar, ali onaj božićni na koji mi skače tlak je dio šireg Chevy Chase serijala koji se zove "National Lampoons".
Pogledajako te zanima, ima četiri ili pet nastavaka, ali kako meni taj lik diže tlak, to je strašno.

Jel nešto rasističko? Ne smijem ni da lajkujem da mi ne poturiš rasističko kukavičke jaje
Nije.
Slobodno pogledaj.
Spojlao bi ti, ali mislim da ćeš kroz radnju shvatiti u kojem smjeru film ide.
Izvorno je trebao trajati preko 3 sata, supruga pokojnog Hughesa tek je nedavno u javnost pustila materijal koji je studio izbacio, barem dio toga.
Uglavnom, nebitno.
Pogledaj film u običnoj kino verziji, kraj filma cijelu lakrdiju uzdiže na neku drugu razinu.
Mogu ti tu opaliti zadnjih pet minuta, ali onda nećeš pogledati film, što bi bilo šteta.

Back