- Poruka
- 41.762
Izvinjavam se ali ovde u mojoj kuhinji se nastavlja ludovanje
Planirala sam svaki dan jednu vrstu sitnih kolačića
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
napraviš okruglice od tijesta za čajne kolačiće, upikneš prstom u sredinu i staviš marmeladu, uvališ u rernuBas lepo izgleda,recept?![]()
Bas lepo izgleda,recept?![]()
ma lako za papir ali vidi i svijeća gori, jel to onako da bolje uspiju kolačićizaista.. a kakav je to papir za pecenje![]()
ovde ni onaj normalni nije normalan
paaa ako gorenjem uzimamko kisik a nije dobro provjetravanje lako moguće još ako je neki sintetski miris ima logikeneee, macko
u zadnje vreme meni gore te mirisljave u staklenkama.. ali nesto sam umislila da me od njih glava boli![]()
zaista.. a kakav je to papir za pecenje![]()
ovde ni onaj normalni nije normalan
te sare koje imaPek papir
![]()
ma lako za papir ali vidi i svijeća gori, jel to onako da bolje uspiju kolačići![]()
Kako ti se zovu ove LeckereienIzvinjavam se ali ovde u mojoj kuhinji se nastavlja ludovanje
Pogledajte prilog 1658400
Pogledajte prilog 1658401
Kako ti se zovu ove Leckereien
Ko poručeni za moje veštine u kujniPlätzchen für Dummies
Izvinjavam se ali ovde u mojoj kuhinji se nastavlja ludovanje
Pogledajte prilog 1658400
Pogledajte prilog 1658401
To smo pravili davno.Banini kolacinapraviš okruglice od tijesta za čajne kolačiće, upikneš prstom u sredinu i staviš marmeladu, uvališ u rernu![]()
Da! Banini!To smo pravili davno.Banini kolaci
Duguješ i receptVeceras pravim kolačiće sa čokoladnim kapljicama i seckanim urmama ili datulje
Testo je na hladjenju u frižideru
Pogledajte prilog 1658884
@mačka zagrebačkaVeceras pravim kolačiće sa čokoladnim kapljicama i seckanim urmama ili datulje
Testo je na hladjenju u frižideru
Pogledajte prilog 1658884
recept ?Duguješ i recept![]()