Боже, што сам ја волео бицикл

I ja...
Nisu mi ga kupili.
Maćeha je sa merakom kupila u isti dan svojim ćerkama po bicikl, a ćale me ne pita: "Sine, hoćeš li i ti?"
Prosto im bilo!

Е, а кад су дошле Понике ...
Купи мени кева полован један, али онако леп, скоро нов.

Зајашем ја и возим, а један Цојке каже:
- То си половно купио !
- Ма видиш (реко) да је ко нов !
- Ма зезам се, ниси ваљда стварно купио полован ?
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Гризо сам сам себи мудда цео дан ! :dash:

Uff i ja...cesto sam se igrao po kraju da sam autoprevoznik, da mi je bicikl kao neki bus, imam stanice, kupim neke nevidjljive putnike, pa ih vozim bajsem na drugu lokaciju...
Slično
Mada sam ja mašao više kao neki taxi
Pa po parku vozim kao da su ulice
Obožavao sam po kiši da vozim i lepim stazama kroz zelene površine

Danas me fasciniraju bajkeri. Ista sam kao sestričina koja im svima maše u fazonu:"Gde god pošli, došli živi, zdravi i u jednom komadu!"
Volim bajkere. Đorđe Kortina mi je bio danima pred očima.
Ne znam koliko godina ima... wIKIPEDIJA KAŽE-76.
Taj čovek i dan-danas pleni, jaše motore, ide na snowboard, vraća se prslih očiju kao da je pijan od adrenalina...
Ma, to je život! To je Sieze the Day, Carpe Diem. Mnogo ga volim!

Danas me fasciniraju bajkeri. Ista sam kao sestričina koja im svima maše u fazonu:"Gde god pošli, došli živi, zdravi i u jednom komadu!"
Volim bajkere. Đorđe Kortina mi je bio danima pred očima.
Ne znam koliko godina ima... wIKIPEDIJA KAŽE-76.
Taj čovek i dan-danas pleni, jaše motore, ide na snowboard, vraća se prslih očiju kao da je pijan od adrenalina...
Ma, to je život! To je Sieze the Day, Carpe Diem. Mnogo ga volim!
Motori su jako opasni po život ako se ne vozi po ograničenjima. Po mom ličnom mišljenju voziti motor je nezrelo i neozbiljno. Greh i nepoštovanje prema Bogu, svom životu, svima koji te vole i nepoštovanje svojih roditelja. Treba ga izbaciti iz upotrebe. Sušta suprotnost biciklu. A i ovde je reč o biciklu a ne o motoru. Nije ni isto ni slično sem što su na dva točka. Ali ne mogu da se porede. I veštački adrenalin koji proizvodi vožnja motora nije zdrava za organizam. Srce jače pumpa a krvni sudovi se skupe. Pogubno. Kao kortizol. Užas. Samo površno trenutno zadovoljavanje dopamina.

Back