Обилић
Elita
- Poruka
- 19.984
Е овако сам ја возио кад сам био мали,
а татин бицикл велики.
а татин бицикл велики.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ufff...ja bih ti kupio sad, da mogu da se vratim kroz vremeI ja...
Nisu mi ga kupili.
Maćeha je sa merakom kupila u isti dan svojim ćerkama po bicikl, a ćale me ne pita: "Sine, hoćeš li i ti?"
Prosto im bilo!
Ne treba mi sad bicikl.Ufff...ja bih ti kupio sad, da mogu da se vratim kroz vreme

I ja...
Nisu mi ga kupili.
Maćeha je sa merakom kupila u isti dan svojim ćerkama po bicikl, a ćale me ne pita: "Sine, hoćeš li i ti?"
Prosto im bilo!

SličnoUff i ja...cesto sam se igrao po kraju da sam autoprevoznik, da mi je bicikl kao neki bus, imam stanice, kupim neke nevidjljive putnike, pa ih vozim bajsem na drugu lokaciju...
Meni se samo činio zabavno.Bicikl je smisao života i fabrika sreće i zdravlja!
Motori su jako opasni po život ako se ne vozi po ograničenjima. Po mom ličnom mišljenju voziti motor je nezrelo i neozbiljno. Greh i nepoštovanje prema Bogu, svom životu, svima koji te vole i nepoštovanje svojih roditelja. Treba ga izbaciti iz upotrebe. Sušta suprotnost biciklu. A i ovde je reč o biciklu a ne o motoru. Nije ni isto ni slično sem što su na dva točka. Ali ne mogu da se porede. I veštački adrenalin koji proizvodi vožnja motora nije zdrava za organizam. Srce jače pumpa a krvni sudovi se skupe. Pogubno. Kao kortizol. Užas. Samo površno trenutno zadovoljavanje dopamina.Danas me fasciniraju bajkeri. Ista sam kao sestričina koja im svima maše u fazonu:"Gde god pošli, došli živi, zdravi i u jednom komadu!"
Volim bajkere. Đorđe Kortina mi je bio danima pred očima.
Ne znam koliko godina ima... wIKIPEDIJA KAŽE-76.
Taj čovek i dan-danas pleni, jaše motore, ide na snowboard, vraća se prslih očiju kao da je pijan od adrenalina...
Ma, to je život! To je Sieze the Day, Carpe Diem. Mnogo ga volim!
Svi smo tako vozili, ja dedin. Na njemu sam naučio i na njemu sam se prvi put skršio.Е овако сам ја возио кад сам био мали,
а татин бицикл велики.
Bicikl je smisao života i fabrika sreće i zdravlja!
Nisam, što baš taj? Svaka im čast.Да ниси ти овај
Nisam, što baš taj? Svaka im čast.
Znam za nju, ne znam za njega.Поред Снеже, Оливера највише ценим (женске мења и увек нађе праве авантуристкиње)
Znam za nju, ne znam za njega.