Botovanje. Najprofitabilnija privredna delatnost pod SNS vlascu

To mi od vas "slušamo" godinama. Tačka.
Samo, nešto vam narod ne vjeruje, što znači da ..?
A narod je taj koji se ne da prevariti.. tako da ovo ostavi naivnim i lakovjernim.
Pobratime....

Hajde probaj da budes ozbiljan i reci sta od ovoga nije istina?

Nemoj biti jeftin. Kazi sta konkretno nije tacno?

P.S.
Kome nama?

Овај упис је репрезантативан пример онога што осуђујеш у теми.
Daleko od toga.
Odgovor na neargumentovano lupetanje.

Ako iole procitao moje odgovore primetio si da uvek insistiram na argumentima i uvek odgovaram na postavljena pitanja.
Ali kada neko pocne da spinuje, vrda i lupera onda odgivorim adekvatnom merom

Poslednja izmena:
Koliko vidim jedino Vucic priziva krv

Podržava ga ta struktura , koja je i krvlju došla na vlast 1944.g. sa njegovim Đedom. Samo tako će i sići sa krvlju

Miloševići, Đinđići, Tadići, Đilasi, Voolini, Vučići, Brnabiči, ...sve je to ista struktura, ali različita CK frakcija, koja se zova danas partija.

Svi su oni iz Crvenog staleža.

Stalež vršenja moći od 10,000 ljudi treba da se menja. Lako ćemo za navedene eksponente

--
Ima li šanse da se shvati istorija političke filozofije ? ... :kafa:

Podržava ga ta struktura , koja je i krvlju došla na vlast 1944.g. sa njegovim Đedom. Samo tako će i sići sa krvlju

Miloševići, Đinđići, Tadići, Đilasi, Voolini, Vučići, Brnabiči, ...sve je to ista struktura, ali različita CK frakcija, koja se zova danas partija.

Svi su oni iz Crvenog staleža.

Stalež vršenja moći od 10,000 ljudi treba da se menja. Lako ćemo za navedene eksponente

--
Ima li šanse da se shvati istorija političke filozofije ? ... :kafa:
Slazem se 100%

napravio sam tvoj psiholoski profil:
ti samo glumis bota, jer te boli sto si obican magacioner, a voleo bi da ides sa laptopom na posao... ybga, trebao si vise skole da zavrsis, pa bi radio sa laptopom, a bot nisi, badava glumis da ti je to posao

ma, kakvi. ima par pro sns botova ovde, casualko npr. i nekoliko botova u pokusaju - ti nisi nista od toga, samo si magacioner, na zalost
Ja više pojma nemam ko je na pravoj, a ko na krivom/oj strani?! Kapetan se odao, znači Vujin. Jedino vjerujem De Sistiju i Berekinu, ostali su mi malo upitni.

Studenti su tu nešto namirisali da kominternovski smrdi po institucijama, ali to je samo po njihovom osećaju, ali ne po političko filozofskom znanju.

Sad je trik, kako da ih ta struktura izlevati i izje6e, kako bi produžili vršenje moći svoje nomenklature još 1 maksimalno 2 generacije.

U svakom slučaju oni su toliko zastareli kominternovskim i istrošenim koceptom da nužno odumiru, ako ne sada onda u sledećoj generaciji !

Ne idemo odavde dok nerasčistimo ko je čiji bot!!!!!!!!!!! :ok:

Postoje EXCEL tabele kao čvrsti dokazi, poseduju ih i jedna i druga a i treća strana.
Jednu od tih tabela je pravio lično @комшија , nema dalje.
Nema potrebe za nekom tabelom. Botovi će se lako pronaći. A pogotovo kada krenu jedan drugog da odaju.

Back