Botovanje. Najprofitabilnija privredna delatnost pod SNS vlascu

Preciziraj ko su botovi.
I ciji su.

Pokazi malo dostojanstva a ne samo opste, neutralno prenemaganje.
Ne idemo odavde dok nerasčistimo ko je čiji bot!!!!!!!!!!! :ok:

Postoje EXCEL tabele kao čvrsti dokazi, poseduju ih i jedna i druga a i treća strana.
Jednu od tih tabela je pravio lično @комшија , nema dalje.

Da.
A sto nije bezbedno u Srbiji Ace Vucica?

Sta je to uradio da Srbija nije bezbedna?
Bezbedno je, ali tebi to smeta i huškaš iz daljine.
Odavde ljudi putuju 10/14 dana na Tajland da uživaju, ti si, navodno, tamo, zašto ne uživaš?

Šta tebe žulja na tolikoj udaljenosti? 🤔

Ako je bezbedno cemu onda tvoj komentar o sigurnoj udaljenosti?
Zasto te je tema toliko pogodila?

Licno prepoznavanje?
Naravno da je sigurna i bezbedna.
Nadala sam se da ćeš razumeti moje postove, ali...
Sigurna i bezbedna udaljenost je za tvoje doope.

I, '
ajde, odjeb!
Ne nameravam više da ti dižem i održavam temu!

Naravno da je sigurna.
Nadala sam se da ćeš razumeti moje postove, ali...
Sigurna i bezbedna udaljenost je za tvoje doope.
DOOPE?
SNS verzuja natucanja Engleskog?

Pa kako bezbedna kada ti preCednik svaki dan trabunja da Srbija nikada nije bila ugrozenija?

Tek sad vidim da si zensko....
Zasto te je ova tema toliko pogodila? I da sam npr u Trstu kao Vesuc, Sapic ili Nedimovic, da li bi to nesto promenilo?

Sta je potrebno da bi neko bio bot?

Ne mnogo.
Spremnost na laganje, izbegavanje odgovora, eskiviranje dokumentovanih cinjenica, sirok repertoar uvreda, kukavicluk i spremnost da se dusa proda djavolu za sendvic ili privremeni ugovor.
Posto u Srbiju nekako nije dosao Mercedes, Mubadala cipovi, Tenis..... a to je ono sto je Vucic obecavao. Mahao predivnim smrznutim cevapima pred kamerom, onda je morao da nekako uposli naivne i pokvarene.
Resenje je botovanje!!!

Ne znam da li je to zanimanje upisano u sifarnik delatnosti u APR ali definitivno na taj nacin SNS zaposljava odredjeni broj populacije koji ili ne zna da koristi sopstvene oci ili mozak ili, kako Vucuc kaze, bagru koja bi za licni car prodala i rodjenu majku.

Nikoga ne targetiram

Samo gledam, citam, slusam...

Da si malo bolje "gledao, čitao, slušao.." (sa)znao bi pravu istinu ko je ko i gdje.

Ko podržava blokadere

1. "drugosrbijanci"
2. hrvati
3. milo*****
4. kurti
5. soroševci
6. nvo
7. separatisti
..

Ko podržava "botove"

1. Domaćini
2 Republika Srpska
3. Srbi iz Crne Gore
4. Rusija
5. Kina
6. SAD

..

Da si malo bolje "gledao, čitao, slušao.." (sa)znao bi pravu istinu ko je ko i gdje.

Ko podržava blokadere

1. "drugosrbijanci"
2. hrvati
3. milo*****
4. kurti
5. soroševci
6. nvo
7. separatisti
..

Ko podržava "botove"

1. Domaćini
2 Republika Srpska
3. Srbi iz Crne Gore
4. Rusija
5. Kina
6. SAD

..
Drugosrbijanci....Vucic postavii Dinka na mesto profesora, koalicija sa Cankom, Gordana Comic ministarka, Azdejkovic u UO RTS a Jelena Milic ambasadorka
Hrvati. DSH u vladi Srbije. Sef stranke ministar
Milo.....Vucic otvoreno protiv Milovih naslednika na vlasti
Kurti....Vucicevi pislanici se zaklinju na ustavu Kosova. Vucic poklonio Gazivide elektroorivredu, tablice, pozivni broj, gradonacelnike na severu, povukao Srpsku policiju
Sorosevci...Vucic se barem tri puta javno susretso sa Sorosem. Hoces linkove?
NVO. Vlada finansira sve te NVO. Zvanicno
Separatisti.... ooet...koalicija sa Cankom, Dinko profesor....

Domacini..... eno ih iznose hranu studentima koji pesace
RS.... reci Mile
Srbi uz CG... gde? Na Pinku?
Rusija....a Vucic "slucajno" glasa protiv Rusa, uvodi Sankcije Belorusiji, prodaje oruzje Ukrajini, ne sme da ide na samit BRIKS
Kina.... za lovu sve. Osta isticna Srbija i bez drveta i bez planine. Dobili drzsvu u drzavi
SAD... Vucuc na hokluci potpisuje saglasnost da Izrael prizna Kosovo, uvode sankcije NIS

Daj jos nesto pa da se zezamo

Drugosrbijanci....Vucic postavii Dinka na mesto profesora, koalicija sa Cankom, Gordana Comic ministarka, Azdejkovic u UO RTS a Jelena Milic ambasadorka
Hrvati. DSH u vladi Srbije. Sef stranke ministar
Milo.....Vucic otvoreno protiv Milovih naslednika na vlasti
Kurti....Vucicevi pislanici se zaklinju na ustavu Kosova. Vucic poklonio Gazivide elektroorivredu, tablice, pozivni broj, gradonacelnike na severu, povukao Srpsku policiju
Sorosevci...Vucic se barem tri puta javno susretso sa Sorosem. Hoces linkove?
NVO. Vlada finansira sve te NVO. Zvanicno
Separatisti.... ooet...koalicija sa Cankom, Dinko profesor....

Domacini..... eno ih iznose hranu studentima koji pesace
RS.... reci Mile
Srbi uz CG... gde? Na Pinku?
Rusija....a Vucic "slucajno" glasa protiv Rusa, uvodi Sankcije Belorusiji, prodaje oruzje Ukrajini, ne sme da ide na samit BRIKS
Kina.... za lovu sve. Osta isticna Srbija i bez drveta i bez planine. Dobili drzsvu u drzavi
SAD... Vucuc na hokluci potpisuje saglasnost da Izrael prizna Kosovo, uvode sankcije NIS

Daj jos nesto pa da se zezamo
To mi od vas "slušamo" godinama. Tačka.
Samo, nešto vam narod ne vjeruje, što znači da ..?
A narod je taj koji se ne da prevariti.. tako da ovo ostavi naivnim i lakovjernim.

Back