Botovanje. Najprofitabilnija privredna delatnost pod SNS vlascu

Nikola Tajland

Ističe se
Poruka
2.313
Sta je potrebno da bi neko bio bot?

Ne mnogo.
Spremnost na laganje, izbegavanje odgovora, eskiviranje dokumentovanih cinjenica, sirok repertoar uvreda, kukavicluk i spremnost da se dusa proda djavolu za sendvic ili privremeni ugovor.
Posto u Srbiju nekako nije dosao Mercedes, Mubadala cipovi, Tenis..... a to je ono sto je Vucic obecavao. Mahao predivnim smrznutim cevapima pred kamerom, onda je morao da nekako uposli naivne i pokvarene.
Resenje je botovanje!!!

Ne znam da li je to zanimanje upisano u sifarnik delatnosti u APR ali definitivno na taj nacin SNS zaposljava odredjeni broj populacije koji ili ne zna da koristi sopstvene oci ili mozak ili, kako Vucuc kaze, bagru koja bi za licni car prodala i rodjenu majku.

Nikoga ne targetiram

Samo gledam, citam, slusam...

Sta sa botovima kada se smeni ova vlast?
glupo pitanje

ako ste agitovanje za političku opciju nazvali botovanje odnosno rad koji se plaća onda je sasvim logično da zaposleni promene firmu u ovom slučaju stranku.

Izmene su minimalne a profi botovi nikad ne mogu da pogreše:

1991 - 1997 - Živeo Predsednik!
1997 -2002 - Živeo Predsednik!
2004 - 2012 - Živeo Predsednik!
2012 - 2017 - Živeo Predsednik!
2017 - 20__ - Živeo Predsednik!

nikog po imenu samo poslovno!

kod stojketa u magacin, pa ne moze ni on jadan ceo zivot da slaze dzakove krompira. dok masta da radi za kompom
vidi se da ne poznaješ Stojketa
Stojke razmišlja o putovanjima na razna mesta na primer Vrnjačka banja, Niška banja, Sokobanja, Mataruška banja...

Ja napisao lepo šta da izvuku za LOTO a oni izvukli samo tri broja?

vidi se da ne poznaješ Stojketa
napravio sam tvoj psiholoski profil:
ti samo glumis bota, jer te boli sto si obican magacioner, a voleo bi da ides sa laptopom na posao... ybga, trebao si vise skole da zavrsis, pa bi radio sa laptopom, a bot nisi, badava glumis da ti je to posao
ma, kakvi. ima par pro sns botova ovde, casualko npr. i nekoliko botova u pokusaju - ti nisi nista od toga, samo si magacioner, na zalost

napravio sam tvoj psiholoski profil:
ti samo glumis bota, jer te boli sto si obican magacioner, a voleo bi da ides sa laptopom na posao... ybga, trebao si vise skole da zavrsis, pa bi radio sa laptopom, a bot nisi, badava glumis da ti je to posao

ma, kakvi. ima par pro sns botova ovde, casualko npr.
opet grešiš
socijalistička gologuzija zamišlja paradiranje laptopom kao smisao svoje neophodnosti ali samo ako će to neko da plaća

sve teorije kako se posluje bolje od onog što gazda sad radi padaju u vodu na pitanje - ok, a što ne otvoriš svoje?

na zapadu nemaju taj problem
niti da rade kod nekog, niti da pokrenu svoje

nemas pojma, filozofe u pokusaju
bolja je i Stojkova filozofija nego tvoj seljački populizam koji kao uvaljuješ drugome

ja ako radim neki posao radim ga jer sam pristao
niko me nije ni ucenjivao ni primoravao a menjao sam silom (ne)prilika... baš zbog seljačkih filizofija...

a ti si žuto doba proveo u neradu i parazitiranju pa ajd što nisi osetio lepote žutaćkog kapitalizma nego bi da ti ukućani daju a ti da troškariš samo sad i sam vidiš koliko je to glupo kad omatoriš

a ja sam izabrao brojeve pa čim izadju ostaće vam da kopate po mojim pisanijima za uspomenu, ni sekund se ovde zadržao ne bih :D

bolja je i Stojkova filozofija nego tvoj seljački populizam koji kao uvaljuješ drugome

ja ako radim neki posao radim ga jer sam pristao
niko me nije ni ucenjivao ni primoravao a menjao sam silom (ne)prilika... baš zbog seljačkih filizofija...

a ti si žuto doba proveo u neradu i parazitiranju pa ajd što nisi osetio lepote žutaćkog kapitalizma nego bi da ti ukućani daju a ti da troškariš samo sad i sam vidiš koliko je to glupo kad omatoriš

a ja sam izabrao brojeve pa čim izadju ostaće vam da kopate po mojim pisanijima za uspomenu, ni sekund se ovde zadržao ne bih :D
Opet si se nalizao fejk vinjaka?

Ne verujem da si i ti čist.
Ako ti je bistar um a pišeš ovako kako pišeš, verovatno su te dobro motivisali prilivima na bankovni račun.
Koji ti je motiv da blatiš zemlju i ljude u Srbiji, ležeći pod palmama Tajlanda?
Koga zabole sta ti verujes ili ne?

Tvoja verivanja ionako odredjuju Vucicevic i Jovana Jeremic.

Ostatak populacije koristi svoj mozak, oci i usi.

Svakako kapelnice.

DHL-om mi stizu sendvici iz centralne otadzbinske.

Kako ti prepoznaješ ko je nečiji (ro)bot ?
Po sadržaju pisanija ?

Ja po tome da li su u grupi ili ne.
Botovi (instruirani diskutanti) uvek,
ali baš uvek dolaze u grupi.

Evo recimo ti nikada ne nastupaš sam,
a nekada se toliko opustite,
da razmenite neke vrlo lične poruke.

Neoprezno, neoprezno !

Da, još ovo:
Šolak se mnogo više otvorio, bar na ovom forumu.
Verovatno i SNS ima ekipu ovde,
ali je bitno malobrojnija.

Kako ti prepoznaješ ko je nečiji (ro)bot ?
Po sadržaju pisanija ?

Ja po tome da li su u grupi ili ne.
Botovi (instruirani diskutanti) uvek,
ali baš uvek dolaze u grupi.

Evo recimo ti nikada ne nastupaš sam,
a nekada se toliko opustite,
da razmenite neke vrlo lične poruke.

Neoprezno, neoprezno !

Da, još ovo:
Šolak se mnogo više otvorio, bar na ovom forumu.
Verovatno i SNS ima ekipu ovde,
ali je bitno malobrojnija.
Posto me opominju, hajde da budem nezniji.

Za koga ja to botujem?
Koga sem studenata podrzavam?
Daj neki link, kinentar, temu..... nemoj klasucnu SNS pljuvacinu bez argumenata.

Hajde tico.... jel si nindza ili m.ndza

Ako jedni botovi nastave da maltretiraju i vređaju druge botove biće zaključana tema.
Bez vređanja.

:lol:
Pa dobro. Ovde će biti zaključana tema, a u realnosti imperativ je da žvalini botovi budu procesuirani i zaključani iza rešetaka. Ili jos korisnije, da crnče u nekom rudniku da bi vratili dug državi koju su ojadili botovanjem. 😊

Back