Bošnjaci traže ukidanje dvojnog državljanstva

To su tvoji izbor i pravo i treba ih poštovati jednako kao što treba poštovati naš izbor i pravo da imamo državljanstvo Srbije!!!

Jesi li svjestan da po Sarajevu nekažnjeno hodaju bradati mudžosi - ratne glavosječe kojima patološki smeta dužina suknje ili lakirani nokti npr. tvoje djevojke ili prijateljice???
Smetaju li ti nekažnjeni poremećeni sadisti koji su se onomad iživljavali u Kazanima, Tarčinu...!!! Smetaju li ti nekažnjene ubice regruta iz Dobrovoljačke ili General koji na video snimku narežuje palež srpskih sela u Podgrmeču??? Smeta li ti to što uzurpiranu imovinu SPC-a u Sarajevu adresiraju imenopm Alije Izetbegovića!!! Smeta li ti što Delića dočekuju iz Haga kao narodnog heroja??? Smeta li ti što je na slobodi onaj arapin i njegovi naredbodavci, koji je na TV-u drobio glavu zastavniku Rodiću??? Smeta li ti što onaj muyo koji na YOU TUBE-u puca u Srbalja ratnog zarobljenika ovog momenta slobodno šeta ulicama Bužima??? Smeta li ti što je slobodan ubica Joze Leutara ili npr. što je slobodan njegov naredbodavac??? Smetaju li ti ubice vojnika jna iz kolone na Brčanskoj petlji???
Smeta li ti što se ubistvom srpskog svata najlakše postaje "heroj" tvog naroda???...

Provozaj se po npr. Jablanici i imaćeš doživljaj mudžahedinskog ambijenta!!! Možda ti i misliš da nemaš ništa sa njima, al oni znaju da imaju mnogo toga zajedničkog sa tobom!!!
Dala baba dinar da uđe u kolo... dala bi i dva da iziđe, al ne može!!!:cool:
U Sarejevo odem u prosjeku svakog mjeseca najmanje jedanput i nisam slijepac da ne vidimonih ni 0,05% munđosa kad prođu pored mene i ništa mi ne kažu pa ni onim djevojakama sa mini suknjom. Tvoja knstatacija je izolovan slučaj i nije pravilo.
Deset puta su gori oni koji od izolovane slučajeve generišu kao masovnu pojavu a i ti izolovani slučajevi se sankcionišu.
Ti bi pustio da koljači iz srpskog naroda šetkaju po evropi a za zločine nad Srbima kaznio cijeli narood.
Smeta li tebi politička optužnica za Dobrvoljačku podignuta u Beogradu protiv Jovana Divjaka koji u Dobrovoljačkoj /na snimku se jasno vidi/ komanduje NE PUCAJ!
Smetali tebi što ubutstvo srpakog svata hočete da proglasite napadopm na srpski narod i i opravdanje za granatiranje Sarajeva i 400.000 civila u njemu.
Rasim Delić koliko je kriv??? ali se dobrovoljno javio na sud i osuđen takao kako je osuđen, a vašeg generala opruženog za ratni zločin i genocidi dalje štiti, od izručenja Hagu, politika Srbije i RS-a.
Toliko o pravednosti.
Jozo Leutar je političko ubitstvo a u istrazi učestvuju i Hrvati na žalost nema rezultata i to nebi dalje komentirao.
U Jablanici sam bio najmanje 5 puta i vidio da tamo žive normalni ljudi i normalno se ponašaju. A što ti preko kompjutera vidiš, iz mržnje, nešto što ne postoji, malo se preispitaj.

U Sarejevo odem u prosjeku svakog mjeseca najmanje jedanput i nisam slijepac da ne vidimonih ni 0,05% munđosa kad prođu pored mene i ništa mi ne kažu pa ni onim djevojakama sa mini suknjom. Tvoja knstatacija je izolovan slučaj i nije pravilo.
Deset puta su gori oni koji od izolovane slučajeve generišu kao masovnu pojavu a i ti izolovani slučajevi se sankcionišu.
Ti bi pustio da koljači iz srpskog naroda šetkaju po evropi a za zločine nad Srbima kaznio cijeli narood.
Smeta li tebi politička optužnica za Dobrvoljačku podignuta u Beogradu protiv Jovana Divjaka koji u Dobrovoljačkoj /na snimku se jasno vidi/ komanduje NE PUCAJ!
Smetali tebi što ubutstvo srpakog svata hočete da proglasite napadopm na srpski narod i i opravdanje za granatiranje Sarajeva i 400.000 civila u njemu.
Rasim Delić koliko je kriv??? ali se dobrovoljno javio na sud i osuđen takao kako je osuđen, a vašeg generala opruženog za ratni zločin i genocidi dalje štiti, od izručenja Hagu, politika Srbije i RS-a.
Toliko o pravednosti.
Jozo Leutar je političko ubitstvo a u istrazi učestvuju i Hrvati na žalost nema rezultata i to nebi dalje komentirao.
U Jablanici sam bio najmanje 5 puta i vidio da tamo žive normalni ljudi i normalno se ponašaju. A što ti preko kompjutera vidiš, iz mržnje, nešto što ne postoji, malo se preispitaj.
Наравно да си селпац...када си мухамеданац

screenshot_23-1-1.jpg

Етооооооооо нааааааааааааас

Nesto ve gledam...vas koji postujete na ovu temu.... kako ste jadni, imaju pravo Hrvati sto vam se sprdaju....
Hrvati mogu putovat bez viza godinama...dje oce...dok smo mi vi i muje trebali vize dje god mrdnemo... i sad nama i vama ukidaju, mujama ne i vi ste sad navalili na mudze da ih zezate s tim :mrgreen:
Kako jadno.... prejadno....

Imaju pravo Hrvati za takve poput vas.
Hrvati braco vi znate kako treba sa s.... :ok:

Nesto ve gledam...vas koji postujete na ovu temu.... kako ste jadni, imaju pravo Hrvati sto vam se sprdaju....
Hrvati mogu putovat bez viza godinama...dje oce...dok smo mi vi i muje trebali vize dje god mrdnemo... i sad nama i vama ukidaju, mujama ne i vi ste sad navalili na mudze da ih zezate s tim :mrgreen:

A vi ste inače zlatni...

Priznali ste Kosovo, satirete sve sa srpskim prefiksom, pa nas posle još zaebavate...

Još onako dušebrižnički Bošnjake zoveš "muje"...:roll:

Duvaj bre..

To su tvoji izbor i pravo i treba ih poštovati jednako kao što treba poštovati naš izbor i pravo da imamo državljanstvo Srbije!!!

Jesi li svjestan da po Sarajevu nekažnjeno hodaju bradati mudžosi - ratne glavosječe kojima patološki smeta dužina suknje ili lakirani nokti npr. tvoje djevojke ili prijateljice???
Smetaju li ti nekažnjeni poremećeni sadisti koji su se onomad iživljavali u Kazanima, Tarčinu...!!! Smetaju li ti nekažnjene ubice regruta iz Dobrovoljačke ili General koji na video snimku narežuje palež srpskih sela u Podgrmeču??? Smeta li ti to što uzurpiranu imovinu SPC-a u Sarajevu adresiraju imenopm Alije Izetbegovića!!! Smeta li ti što Delića dočekuju iz Haga kao narodnog heroja??? Smeta li ti što je na slobodi onaj arapin i njegovi naredbodavci, koji je na TV-u drobio glavu zastavniku Rodiću??? Smeta li ti što onaj muyo koji na YOU TUBE-u puca u Srbalja ratnog zarobljenika ovog momenta slobodno šeta ulicama Bužima??? Smeta li ti što je slobodan ubica Joze Leutara ili npr. što je slobodan njegov naredbodavac??? Smetaju li ti ubice vojnika jna iz kolone na Brčanskoj petlji???
Smeta li ti što se ubistvom srpskog svata najlakše postaje "heroj" tvog naroda???...

Provozaj se po npr. Jablanici i imaćeš doživljaj mudžahedinskog ambijenta!!! Možda ti i misliš da nemaš ništa sa njima, al oni znaju da imaju mnogo toga zajedničkog sa tobom!!!
Dala baba dinar da uđe u kolo... dala bi i dva da iziđe, al ne može!!!:cool:

Не смета им, поносни су на то! Укључиш ОБН било коју политичку емисију, (вероватно и ТВ Сарајево - немам на каблу) толика пљувачина по Српској и Србима (био Ганић пре једно 20-30 дана - страшно шта човек прича), а шатро желе да живе са Србима у мултиетничкој држави.
Муслиманима Бих треба само као територија, а то да другима признају иста права...

Ало несрећо, само коментаришемо зашто им нису дали бели шенген!
Хрвати ти браћа.... па јесу ти били браћа кад је одзив за мобилизацију на Дубровник био 200%.

sa cim sa cim?ajde ponovi da te svi razumemo :)

nego objasni mi jednu stvar...odakle je sve to pocelo? da nije mozda od inicijative da se ostalim drzavljanima bosne ukine pravo na dvojno drzavljanstvo...po sistemu da komsiji crkne krava? ili si to slucajno (namerno) prevideo :neutral: a da ne spominjem onaj divni momenat na konferenciji za stampu na kojem izvesni bosanac (bosnjak :zper: ) krajnje ocajno pita zašto nisu mogli da sacekaju do kraja godine i sa cg,makedonijom i srbijom da bi eto oni uhvatili korak...i posle se nadje neki pametnjakovic da komentarise malicioznost...:) znaci dno sta crnogorci nece sve ispisati po ovom forumu ne bi li se popisali po srbima :) :heart:

Poslednja izmena:
Eto vidiš da ti Srbalji više smetaju nego mudžosi!!! Eto sad pa nek si veseo što je po Sarajevu mudžosa više nego Srbalja!!!
NIKO NIJE KOLJAČ DOK SE TO NE DOKAŽE!!! Ma koliko balavio o tome, to pravilo važi čak i za Srbalje (moš' misliti)!!!
Kako to pa su samo političke optužnice one koje su podnesene protiv vas???

POLITIČKA OPTUŽNICA JE I ONA KOJA JE PODNESENA PROTIV RATKA MLADIĆA JER SE NA VIDEO SNIMKU JASNO VIDI KAKO NJEGOVO OBEZBEĐENJE DIJELI SREBRENIČKOJ DJECI ČOKOLADE, A RATKO PREDSTAVNICIMA SREBRENIČANA GARANTUJE BEZBJEDNOST!!!
Naravno da je napad na srpski narod pošto ni za to ubistvo niko nije robijao!!! Ubica je još nakon toga od vašeg rukovodstva počašćen tako što je dobio i svoju jedinicu kojom je cijeli rat komandovao tamaneći srpske civile po Sarajevu!!
Pa vidiš da ti je Baznija u qrcu kad još uvijek postoje naši i vaši generali!!! I uvijek će postojati!!! Toliko o perspektivama zajedničkog života!!!
Toliko o pravednosti.
Poznati ste po tome!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Osim konstatacije da je u Bazniji svaka istraga protiv nekog bošnje počinioca zločina, po pravilu višedecenijskog karaktera, ne bih ni ja dalje razglabao!!! To je bilo onako usput!!!
Jbga kad si među njima onda se možeš i oroditi s njima!!! Ja vala u Jablanici proveo jedno poslijepodne i VIŠE MI NI NA PAMET NE PADA DA TAMO PROLAZIM!!!

Sta se raspravljate sa Mujama,oni su oduvek zeleli da od Bosne naprave Pakistan i izgleda im je ta zemlja uzor.Nek svrate malo u taj Pakistan pa da vide koliko je sada tamo lepo.
Gomila muslimanskih zlocinaca je sada slobodna,jer naravno niko nije hteo da ih osudi.Da je pravde odavno bi svi trunuli u nekoj celiji na celu sa Ganicem koji je bio Alijina desna ruka.Sva sreca pa smo neke od ovih zlocinaca eleminisali(bar one sitnije ribe),pa im sada crvi glodju kosti.

Ne znam okle da pocnem s vama... vidi se da pojma nemate...
ehh ovako: ne treba ni napominjati kolko je gadno bilo to sto smo bili sabijeni u tor decenijama i nidje nismo mogli da mrdnemo bez vize.... znaci to je sramota sama po sebi. Stavljeni smo u isti kos sa siptarima, nigerijcima i ostalim (ako se ko sjeca sa SFRJ pasosom se moglo po Italiji i ostatku Evrope) ;) Medjutim mi smo bili degradirani i spusteni na nivo sirotinje iz komsiluka.
Hrvati sa druge strane su nagradjeni tim bjelim sengenom jos od kad su se odvojili od smrdoslavije.....

I opet iako smo degradirani, ne sjecam se da je iko od Hrvata odje vas ili nas zeza sa tim i podyebava.... a imali su razloga.... Mnogi Srbi su jedva docekali da uzmu hrvatske putovnice da mogu da se sepure s njima.... Koliko vas poznaje nekog od tih "jadnih, protjeranih" Srba iz Hrvatske, kako ponosno pokazuju svoje hrvatske putovnice, i onako sa visine te obavijeste da je imaju :confused:
Yebbem im ja mater svima :rtfm:
I napokon braco Srbi, :mrgreen: docekasmo i to da i nama ukinu vize..... i sad sto se desava, vi navalili na njih da se khurchite kako mudzama trebaju vize a nama ne! (podsjecam vas da nam ih jos nisu ukinuli)
Pa to je jadno! prejadno!

(ka dva prosjaka, i jedan dobije pivo, a drugi ne i ovaj prvi pocne da mu se sprda kako ovaj nema!!!) :roll:
Pih...

I druga stvar Kosovo.... JA ga nisam prizna, a nije ni reckless ni zike ni cizmice ni stari crnogorac ni ostali.... Ucinjela je to VLAST a ne mi. Pametnjakovici.....
Sjutra kad vasa vlada prizna (precutno il ne) tu rupu...taj mali avganistan.... sto onda, ja mogu rec svi ste vi priznali Kosovo?????

cccccc strasno....

ehh ovako: ne treba ni napominjati kolko je gadno bilo to sto smo bili sabijeni u tor decenijama i nidje nismo mogli da mrdnemo bez vize.... znaci to je sramota sama po sebi. Stavljeni smo u isti kos sa siptarima, nigerijcima i ostalim (ako se ko sjeca sa SFRJ pasosom se moglo po Italiji i ostatku Evrope) ;) Medjutim mi smo bili degradirani i spusteni na nivo sirotinje iz komsiluka.
Hrvati sa druge strane su nagradjeni tim bjelim sengenom jos od kad su se odvojili od smrdoslavije.....

I opet iako smo degradirani, ne sjecam se da je iko od Hrvata odje vas ili nas zeza sa tim i podyebava.... a imali su razloga.... Mnogi Srbi su jedva docekali da uzmu hrvatske putovnice da mogu da se sepure s njima.... Koliko vas poznaje nekog od tih "jadnih, protjeranih" Srba iz Hrvatske, kako ponosno pokazuju svoje hrvatske putovnice, i onako sa visine te obavijeste da je imaju :confused:
Yebbem im ja mater svima :rtfm:
I napokon braco Srbi, :mrgreen: docekasmo i to da i nama ukinu vize..... i sad sto se desava, vi navalili na njih da se khurchite kako mudzama trebaju vize a nama ne! (podsjecam vas da nam ih jos nisu ukinuli)
Pa to je jadno! prejadno!

(ka dva prosjaka, i jedan dobije pivo, a drugi ne i ovaj prvi pocne da mu se sprda kako ovaj nema!!!) :roll:
Pih...

I druga stvar Kosovo.... JA ga nisam prizna, a nije ni reckless ni zike ni cizmice ni stari crnogorac ni ostali.... Ucinjela je to VLAST a ne mi. Pametnjakovici.....
Sjutra kad vasa vlada prizna (precutno il ne) tu rupu...taj mali avganistan.... sto onda, ja mogu rec svi ste vi priznali Kosovo?????

cccccc strasno....
Najstrašnije je što u svom potpisu kličeš vlastitoj državi na jeziku bivšeg okuptora te iste države!!! Valjda ti je miliji od maternjeg!!!

Bosanac, iskuliraj malo.... u avataru imas krst Rimske Imperije (latinske :per:) Odluci se sto si.

I na kraju krajeva, marsh u sarajevo pa tamo trazi svoja prava, nisam ti ja kriv sto si BOSANAC. :hahaha::hahaha::hahaha:
Isto važi i za tebe s obzirom na tekst u tvom potpisu!!!
Najveća utjeha Srbalja u Bosni jeste u činjenici što su nam preci onomad bili toliko mudri da dignu sidro iz milogorskih vukojebivjetrina!!! Samo pomislim na vas tamo i na šiptarsku vam rodbinu i odmah se bolje osjećam ovdje kraj muya!!!
Koliko god da ih ne podnosim, muye nikada ne bih mjenjao za te dolje vaše šipose!!!

Doduše, i pored buljuka šiposa, vi imate i muje!!! Za par godina skupština će da vam zasjeda u Tirani!!! Zastavu ste ionako već napola prilagodili... još samo da vam i orao na njoj pocrni i vozdra mirza!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Но, чекамо тебе да нас опаметиш?!

ehh ovako: ne treba ni napominjati kolko je gadno bilo to sto smo bili sabijeni u tor decenijama i nidje nismo mogli da mrdnemo bez vize....

Како нигде? За Дубровник вам нису требале визе.

I opet iako smo degradirani, ne sjecam se da je iko od Hrvata odje vas ili nas zeza sa tim i podyebava.... a imali su razloga....

Наравно, ми се нисмо бламирали пишући петицију Европској унији.

. Mnogi Srbi su jedva docekali da uzmu hrvatske putovnice da mogu da se sepure s njima....

Па и Бошњаци могу да се изјасне као Срби или Хрвати мухамеданске вере и да добију двојно држављанство.

I napokon braco Srbi, :

Немој молим те! Каква браћа, какви бакрачи. Имате ви своју браћу, нас заобиђите за сва времена.

I druga stvar Kosovo.... JA ga nisam prizna, a nije ni reckless ni zike ni cizmice ni stari crnogorac ni ostali.... Ucinjela je to VLAST a ne mi. Pametnjakovici....

Признали сте га онда када сте у великој већини гласали за ту власт. Чудо се не удружисте са српским странкама него са шиптарским!?

Back