Bosnjaci i Hrvati su uvijek bili zajedno

Па да, и причате као хрвати, ви сте хрватско цвијеће. Иако си србин нама не требаш. За мене си косовски хрват. Можда прођеш као јањевац?

Колико добро си зборуваш на призренско-тимочки?
Zboruva se po Makedoniji.

Možda, u onom veoma malom poddijalektu koji pasivno “znam” tj razumem to ne može da se čuje.
-ување је чест облик у ПТ. Данас се ретко чује, и сам ПТ се данас тешко чује и ако се чује то је мешавина са стандардом

Д'н'ска нејће да чујеш призренски ни ич!

Само полако дечаци ! Ви потурице и Хрвати и остали има да се питате ко пијан и гаће. Неће нико питати ни Србију шта воли а шта не воли. Доћи ће Рус и Кинез и овде ножем исећи своје интресне зоне. Ми имамо у њиховим очима репутацију њиховог савезника. То сви знају. Цела Европа. Али зато ВИ имате репутацију у очима Руса као најгори нацистички олош, уз Украјинце, Пољаке и Литванце. Ја сам то овде писао још 2011. шта вас чека. Тада нико није могао ни да сања ове тектонске промене у свету које се сад дешавају. Знам.......тешко је вама и данас објаснити шта вас чека јер се не чују топови и тенкови на Дрини и Дунаву. Али то не значи, ако их нема САД да их неће бити нпр. за четри године. ........"Е САД ЈА НЕ ЗНАМ КАКО ЈЕ СВЕ ТО БИЛО И КАКО ЈЕ ИСПАЛО.......АЛИ ЈЕ СРБИН НА КРАЈУ ИСПАО НАЈЛЕПШИ......НАЈБОЉИ.....НАЈПАМЕТНИЈИ......И ЗАДЊИ СЕ СМЕЈАО" !!! :mrgreen:

Back