Bosnic: Cilj nam je da citav svet bude Islamska drzava...

:lol: Preuzeli Bošnjaci srpsku ideologiju "gdje je ijedan Srbin, tu je Srbija" i preveli je u "gdje je ijedan musliman, tu je Islamska država" i dodali "ako nema muslimana, mi ćemo ih stvorit". :rotf: To se zove karma. :lol:

Dje ijedan Bosnjak tu je Bosna.

- - - - - - - - - -

Ako pređem u islam, hoću li dobiti one device kada bacim kašiku? :think:

U stvari, ne moraju da budu device, mogu i očuvani MILF-ovi...:mrgreen:

Bosna tuđa nije bila
i nikada neće biti.
Bosna jednu Žepu ima
i ne da se pokoriti.

Eвропа ће бити исламфраи, а у Берлину ће једног дана бити подигнут споменик Ратку Младићу као једном од највећих европских бораца против исламизације и биће наравно рехабилитован, ако уопште буде оптужен по унапред спремљеној оптужници.

Ovo je Bilal Bosnić, vođa vehabija u BiH. On odavno daje izvrsne izjave, ali ono što zabrinjava je što je nastupao u emisijama i slobodno propagirao svoje ideje. Često je bio kako kaže i u konfliktu sa policijom, te pritvaran, ali ja sam ga zadnji put gledao na FACE TV kod Senada Hadžifejzovića, i sasvim slobodno je pričao, mislim da je u toj emisiji rekao kako BiH treba imati šerijatski zakon, a da Srbi i Hrvati mogu slobodno živjeti, ali sa obavezom da plaćaju porez, tj. harač. Ovo ništa ne čudi, već samo to što godinama priča, a niko ne reaguje.

Ovo je razlog zasto je nemoguc suzivot izmedju muslimana i drugih religija i kultura

Jednostavno oni su previse ekstremni i pise im u Kuranu da moraju ubijati klati i osvajati dok Islam u potpunosti ne zavlada svetom.

Zato ti daju samo jedan izbor - da ti unistis njih ili da cekas da oni uniste tebe.

- - - - - - - - - -

Ovo je Bilal Bosnić, vođa vehabija u BiH. On odavno daje izvrsne izjave, ali ono što zabrinjava je što je nastupao u emisijama i slobodno propagirao svoje ideje. Često je bio kako kaže i u konfliktu sa policijom, te pritvaran, ali ja sam ga zadnji put gledao na FACE TV kod Senada Hadžifejzovića, i sasvim slobodno je pričao, mislim da je u toj emisiji rekao kako BiH treba imati šerijatski zakon, a da Srbi i Hrvati mogu slobodno živjeti, ali sa obavezom da plaćaju porez, tj. harač. Ovo ništa ne čudi, već samo to što godinama priča, a niko ne reaguje.

u muslimanskim zemljama tj po serijatu hriscani mogu da zive jedino ako placaju zekiyat, tj porez na nemuslimane u iznosu od 80% svega sto zarade.

Taj porez su ISIS-ovci skoro nametnuli hriscanima i drugim nemuslimansko sunitskim grupama u Iraku.

Будала и он и они који му верују. Шта они замишљају и чему се надају? Хришћани их могу појести за доручак, кад год буду хтели. Кад им досади и више не буде било интереса тј. нафте те исламске државе ће само претворити у радиоактивну пустињу.

Ovo je razlog zasto je nemoguc suzivot izmedju muslimana i drugih religija i kultura

Jednostavno oni su previse ekstremni i pise im u Kuranu da moraju ubijati klati i osvajati dok Islam u potpunosti ne zavlada svetom.

Zato ti daju samo jedan izbor - da ti unistis njih ili da cekas da oni uniste tebe.

- - - - - - - - - -

u muslimanskim zemljama tj po serijatu hriscani mogu da zive jedino ako placaju zekiyat, tj porez na nemuslimane u iznosu od 80% svega sto zarade.

Taj porez su ISIS-ovci skoro nametnuli hriscanima i drugim nemuslimansko sunitskim grupama u Iraku.

Religija koja od coveka pravi zivotinju.
Kao takvaveoma je nepozeljna.

Malo cenzurisati taj Kuran tj. izbaciti delove o ubijanju i sl. pa ce mozda malo da se smire.

Back