kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 28.105
jos mogu gadjati skole
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ako se ikada budemo odvajali vi budite pametni pa recite hoćemo i mi sa vama. I fino se pripojimo Srbiji. Eto šta fali Sandžaku? Imaju sve. Msm iako ti nisi muslimanka opet nema veze i da jesi.
Pogodili su u ratu školu na Ilidži, na srpskoj teritoriji, nekoliko djece ranjeno, mrtvih ne zna ni koliko je bilo.cuj gadjali ste skole...
a jes ko ona skola aleksa santica...
a unutra centar za obuku njihovih toboz specijalaca
Idem ja u RioAko se ikada budemo odvajali vi budite pametni pa recite hoćemo i mi sa vama. I fino se pripojimo Srbiji. Eto šta fali Sandžaku? Imaju sve. Msm iako ti nisi muslimanka opet nema veze i da jesi.
Rusija i Kina su budućnost a kad vala u Rusiji može da živi 100 različitih naroda možemo i mi.
Да се прво одвојимо од Босне, па онда да будемо све то.И Херцевовини, и Босни, и Републици Српској, и Србији, и Војводини, Космету, свима је место да буду једни уз друге јер смо један народ , један језик и једна крв.![]()
Sta ces u RioIdem ja u Rio![]()
A ono jes' u pravu si, ali evo vozim i ne mogu si pomoći, lijepo i srcu mi miloSta ces u Rio
Idi u Tursku
Sarajevo je zagadjeno ,zimi se od guma i cumura ne moze dihat
Voda iz vodovoda zagadjaena fekalijama
https://www.dw.com/sr/pohlepa-i-građevinski-lobi-sarajevo-ostaje-bez-pitke-vode/a-62874944
Turska je raj na zemlji ,stanovi jeftini hrana jeftina ,more ,mediteranska klima cist zrak
idi u Tursku ,ja da sam Turcin ne bih se dvoumio
![]()
Novi trend: Bosanci i Hercegovci kupuju stanove u Turskoj
Ja ne bih ustala i otišla na posao da mi je plata manja od 2000Problijem BJosne i HJercjegovine je taj što je potrošačka košara 3.000 maraka a plaća 1200
No to političare ne dotiče, sviraju staru melodiju...
Dobro bre Sultanija, znamo mi tvoj slučajJa ne bih ustala i otišla na posao da mi je plata manja od 2000
Sarajevu je bitno da je njemu dobro, ostali mogu da pocrkaju, zabole njih lakat za druge.Dobro bre Sultanija, znamo mi tvoj slučaj
Nego śta da rade ostali?
Kako misliš uvalili? Kako misliš srpske? Ne možeš stan na Alipašinom npr. nazvati srpskim, to su stanovi solidarnosti. Nekima nije valjao-otišli, drugima valja-došli.Sarajevu je bitno da je njemu dobro, ostali mogu da pocrkaju, zabole njih lakat za druge.
Uvalili se u srpske stanove i uzeli samo sebi grad koji su gradile i generacije Srba.
Nisu svi "otišli" mnogi su pobijeni. Po izjavama svjedoka Miljacka je bila puna srpskih leševa jedno vrijeme. Samo u Donjim Pofalićima za 80 stanova niko nije podnio zahtjev za povrat imovine. Šta misliš zašto? Zato što nema niko živ od stanara.Kako misliš uvalili? Kako misliš srpske? Ne možeš stan na Alipašinom npr. nazvati srpskim, to su stanovi solidarnosti. Nekima nije valjao-otišli, drugima valja-došli.
Kako ti ne dosadi pisati te laži. Čuj Miljacka puna SRPSKIH leševa? Taj "svjedok" je lik koji je rekao da je tako šetao "između zgrada" i da je kod mosta pored RTV Doma, vidio Miljacku punu leševa, za koje je odmah znao da su srpski...Nisu svi "otišli" mnogi su pobijeni. Po izjavama svjedoka Miljacka je bila puna srpskih leševa jedno vrijeme. Samo u Donjim Pofalićima za 80 stanova niko nije podnio zahtjev za povrat imovine. Šta misliš zašto? Zato što nema niko živ od stanara.
Dodajmo tome i vojne stanove i vidjećeš razmjeru otimačine i pljačke.
Lažeš, nisu šetale hiljade ljudi jer se pucalo a korito rijeke se ne vidi sa obale dok ne priđeš jer je duboko. Taman će neko sa mosta gledati dole dok pretrčava. TV je bila pod muslimanskom kontrolom i naravno da nije prikazivala te leševe.Kako ti ne dosadi pisati te laži. Čuj Miljacka puna SRPSKIH leševa? Taj "svjedok" je lik koji je rekao da je tako šetao "između zgrada" i da je kod mosta pored RTV Doma, vidio Miljacku punu leševa, za koje je odmah znao da su srpski...
1. Preko tog mosta su svakodnevno prelazile hiljade ljudi i niko nije vidio ono što tvrdiš.
2. Odmah pored je bila zgrada RTV, gdje su bile sve moguće svjetske TV ekipe. Da je neko vidio gomilu leševa u Miljacki, bilo kakvih (da li su srpski, valjda bi se moglo saznati tek kad bi bili izvučeni) to bi bila senzacija.
Ovo ti je ista ona priča, kao za ćirilicu i da je nema u Sarajevu. Možeš je pričati samo nekom ko Sarajeva nije ni vidio...
07:40 Svjedočenje preživjelog logoraša o kojem muslimanski mediji ćute:Kako ti ne dosadi pisati te laži. Čuj Miljacka puna SRPSKIH leševa? Taj "svjedok" je lik koji je rekao da je tako šetao "između zgrada" i da je kod mosta pored RTV Doma, vidio Miljacku punu leševa, za koje je odmah znao da su srpski...
1. Preko tog mosta su svakodnevno prelazile hiljade ljudi i niko nije vidio ono što tvrdiš.
2. Odmah pored je bila zgrada RTV, gdje su bile sve moguće svjetske TV ekipe. Da je neko vidio gomilu leševa u Miljacki, bilo kakvih (da li su srpski, valjda bi se moglo saznati tek kad bi bili izvučeni) to bi bila senzacija.
Ovo ti je ista ona priča, kao za ćirilicu i da je nema u Sarajevu. Možeš je pričati samo nekom ko Sarajeva nije ni vidio...
I još nešto, u zgradi RTV doma NISU bile sve svjetske ekipe, samo CNN, BBC, neka francuska, njemačka i muslimanska TV!!Kako ti ne dosadi pisati te laži. Čuj Miljacka puna SRPSKIH leševa? Taj "svjedok" je lik koji je rekao da je tako šetao "između zgrada" i da je kod mosta pored RTV Doma, vidio Miljacku punu leševa, za koje je odmah znao da su srpski...
Vidi se na nemaš pojma i da izmišljaš, te pokušavaš skrenuti temu sa onoga u čemu sam te uhvatio u laži:Lažeš, nisu šetale hiljade ljudi jer se pucalo a korito rijeke se ne vidi sa obale dok ne priđeš jer je duboko. Taman će neko sa mosta gledati dole dok pretrčava. TV je bila pod muslimanskom kontrolom i naravno da nije prikazivala te leševe.
Naravno da su bili srpski leševi, to svjedoči bivši logoraš kojem više vjerujem nego tebi forumskom lažovu i manipulatoru. Da imaš stida i obraza ne bi se ni javljao.
1. Granate su padale i po srpskim dijelovima grada kao što su Ilidža i Grbavica i nije se ni po jednom dijelu Sarajeva baš slobodno šetalo.Vidi se na nemaš pojma i da izmišljaš, te pokušavaš skrenuti temu sa onoga u čemu sam te uhvatio u laži:
1, Hiljade ljudi nije "šetalo" preko mosta kod RTV Doma, nego je tuda moralo prolaziti prilikom odlaska i vraćanja sa posla/radne obaveze u gradu.
2. Most kod RTV Doma je bio skoro 2,5 km daleko od prvih linija na Hrasno Brdu, tako da se nije morao pretrčavati, za razliku od raskrsnica bližim gradu (na Malti, Socijalnom, Pofalićima, Higijenskom...).
3. Ako je "svjedok", kojem vjeruješ, jer je rekao "odgovorno tvrdim da su to bili srpski leševi", bez ikakvog dokaza (Miljacka je prolazila i kroz teritoriju pod kontrolom VRS), mogao "šetati sa kumom", sigurno to nije bilo tokom nekog žestokog granatiranja.
4. Koju god televizijsku ekipu da ti se spomene, pa i francusku, ti ćeš kazati da su oni mrzitelji Srba...
5. Samo par stotina metara dalje od RTV Doma, je bila komanda UNPROFOR-a, kojim je komandovao Luis Mekenzi, koji sigurno ne bi propustio nešto tako.
I šta ćemo sad?
BTW, na forumu sigurno ima sarajevskih srba (iz grada), koji su zaista bili tokom rata u opsjednutom Sarajevu i koji mogu potvrditi istinitost ovoga što pišem. Ne negiram da je bilo zločina, poput onog nad porodicom Ristović, ali ni približno masovnih kako ti tvrdiš, pogotovo da se, kao njihov rezultat, neko mogao nauseljavati u srpske stanove.
1. Sam sebi skačeš u usta. Kako je onda "svjedok" šetao?1. Granate su padale i po srpskim dijelovima grada kao što su Ilidža i Grbavica i nije se ni po jednom dijelu Sarajeva baš slobodno šetalo.
2. Žurilo se zbog granata a ne snajpera u tom dijelu a osim toga na Hrasnom brdu su bili muslimani a ne Srbi.
3. Naravno da vjerujem svjedoku da je bilo leševa, znam za mnoga svjedočenja o Viktor Bubnju a neke logoraše i lično znam.
4. Slagao si da su bile sve svjetske jer tvoj svijet nije ništa izvan zapadne propagande i zapadnog smeća. Ako Kina i Rusija nisu svijet o čemu dalje sa lažovom poput tebe polemisati?
5. Luis Mekenzi je svjedočio o tome kako ste ubijali svoje građane da bi optužili Srbe, kako ste pucali iz kruga bolnice i sl.
Leševi nisu bili cijelo vrijeme rata tu, voda kad nadođe odnese ih. Mekenzi se nije šetao nego vozio u oklopnom vozilu da bi vidio leševe, zabilježena su brojna svjedočenja stranih vojnika od kojih ću neke ovde postaviti, dobro si me podsjetio.