Ma mojMa nemoj
Banjaluka je naljepsi srpski grad i jedan od najljepsih i najcistijih gradova u BIH i Srbiji
Banjaluka je za muslimansko Sarajevo ali i za Beograd Cirih
Banjaluka srpska ljepotica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mojMa nemoj
Генетска истраживања показују да то није истина.
Јбг...наука те демантује.
Trenutno je u srbiji aktuelna "afera" sa otlkazom Jovana Memedovica na RTS. Covek je mozda ne medju prvima ali verovatno sa najvecim uticajem se bavio problemom ekologije u Srbiji. Velike zasluge za to (mada ima i nekih imovinsko-pravnih nedorecenosti u njegovom radu) i skidam mu kapu.Srpski gradovi u Srpskoj su jako cisti ,moram da budem posten i kazem Hrvati su joj na vecem ekoloskom levelu
Ali kad se udje na muslimansku teritoriju smce je svuda ,muslimanski gradovi u F BIH su zatrpani smecem guse se u smogu jer loze cumur,gume i ko zna sta sve ne .muslimani su nadmasili i srbijance koji su jako prljavi ,srbija se gusi u smecu kao i muslimansko hrvatska federacija
Republika Srpska kad se odvoji od muslimnako hrvatske federacije ce biti srpska svicarska
Ovo sve rade gradjani muslimansko hrvtaske federacije iz Bugojna ,D vakufa,Jajica
Mreža zaustavila 6.000 kubnih metara smeća u Vrbasu
0
Foto: Anadolu
Ogromna količina otpada, kojeg je zaustavila zaustavila zaštitna mreža u Vrbasu najbolje pokazuje trenutačno “zdravstveno” stanje rijeka u Bosni i Hercegovini, ali i generalnu ekološku osviještenost njenih građana.
https://radiokameleon.ba/2018/08/14/mreza-zaustavila-6-000-kubnih-metara-smeca-u-vrbasu/
Tebi se vidi da su ti Turci to radili 5 vekova, jbt.
To je glavni arugiment priglupe muslimančadi kad im neko kaze da su se prodali za saku kukuruza Upustati se sa njima u tematiku broja stanovnika u tom periodu koliko je bilo potrebno da neko iz Azijskog djela osmanlijskog casrtva dodje na Balakan. Ko je u stvari vladao periferijom Osmanlijskog casrtva na podruciju Bosne i Srbije je iluzorno, jer nisu muslimančad bez razloga u bivsoj Yugi bili junaci svakog vica o glupanima.Генетска истраживања показују да то није истина.
Maštaj. Bar je mašta besplatnaMa moj
Banjaluka je naljepsi srpski grad i jedan od najljepsih i najcistijih gradova u BIH i Srbiji
Trenutno je u srbiji aktuelna "afera" sa otlkazom Jovana Memedovica na RTS. Covek je mozda ne medju prvima ali verovatno sa najvecim uticajem se bavio problemom ekologije u Srbiji. Velike zasluge za to (mada ima i nekih imovinsko-pravnih nedorecenosti u njegovom radu) i skidam mu kapu.
Secam se da je u jednoj od epizoda "Sasvim prirodno" snimio identicnu sliku na Drini, ogromno ostrvo palstike na brani Bajina Basta - vecina smeca potice sa deponija pored Lima.
Osjećaš se bolje, jače, pametnije ako nazivaš druge pogrdnim nazivima?To je glavni arugiment priglupe muslimančadi kad im neko kaze da su se prodali za saku kukuruza Upustati se sa njima u tematiku broja stanovnika u tom periodu koliko je bilo potrebno da neko iz Azijskog djela osmanlijskog casrtva dodje na Balakan. Ko je u stvari vladao periferijom Osmanlijskog casrtva na podruciju Bosne i Srbije je iluzorno, jer nisu muslimančad bez razloga u bivsoj Yugi bili junaci svakog vica o glupanima.
mozda je taj iz Kraljeva po poreklu Monte Gorac,svakakve fukare se dovuklo u Srbiju .Oca mu je8em ne moz` znati ko je na osnovu registarskih tablicaI treba da bude viralan, ovakvih sramota ima na pretek kod tih istocnih, samo niko ih ne snima pa prave se fini i nevini.
Osjećaš se bolje, jače, pametnije ako nazivaš druge pogrdnim nazivima?
Ajde de, opleti
I da, slažem se, i Banja Luka je biser Bosne i HercegovineMa moj
Sve po zasluzi, u udzbenicima, literaturi , javnim glasilima na teritoriju 18% svinjac kalifata muslimančad koriste bezbroj pezorativnh naziva za Srbe iz Republike Srpske i Srbe uopste.Osjećaš se bolje, jače, pametnije ako nazivaš druge pogrdnim nazivima?
Ajde de, opleti
Ako je to tako, onda podji do BL i sprovedi barem jednu od 50 odluka tzv Ustavnog Suda tzv BiH pa javi kako si se proveo, ako mognes da se javis.I da, slažem se, i Banja Luka je biser Bosne i Hercegovine
Meni je Trebinje zakon u Bosni i Hercegovini. Najlepsi okolis, grad po meri, Trebisnjica, Orjen, lep centar grada, blizina mora...I da, slažem se, i Banja Luka je biser Bosne i Hercegovine
svakako mnogo lepše od Smogojeva, gde Miljackom plutaju govnaI da, slažem se, i Banja Luka je biser Bosne i Hercegovine
Nema veze što nije Sarajevo ljepše, bitno je da i Banja Luka pripada Bosni i Hercegovinisvakako mnogo lepše od Smogojeva, gde Miljackom plutaju govna
Jeste, zbog razvijenosti i odusustva siromastva iz Banjaluke i okolisa pobeze pola stanovnistva u Novi Sad i Beograd. Prednost relativne nerazvijenosti (kao i juzniji delovi Srbije) je relativno sacuvan okolis ili sto vole da kazu prirodna sredina.Prije 2-3 godine u zimskom periodu bio sam u Beogradu frapirao sam koliko je prljav grad koliko ima smeca i siromastva ,oronolih supa i kuca
Blokovi na N Beogradu su uzasni
Ne znam kako ljudi tamo mogu da zive pored onoliko smeca ,ko baca sve to smece ***** mu materina
Srpska je preljepa i cista ,najljepsa drzava na svijet ima mesta za sve ekoloski osvjestene Srbe
I dalje je to grad u BiHAko je to tako, onda podji do BL i sprovedi barem jednu od 50 odluka tzv Ustavnog Suda tzv BiH pa javi kako si se proveo, ako mognes da se javis.
Бања Лука и Требиње.
Бисери Републике Српске.
Mnogo gore je duhovno uje6avanje u glavu i dusu, koje jeste pre svega posledica turske strahovlade.Генетска истраживања показују да то није истина.