Bosna (i Hercegovina) je za Srbiju pravi Zapad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srpski gradovi u Srpskoj su jako cisti ,moram da budem posten i kazem Hrvati su joj na vecem ekoloskom levelu
Ali kad se udje na muslimansku teritoriju smce je svuda ,muslimanski gradovi u F BIH su zatrpani smecem guse se u smogu jer loze cumur,gume i ko zna sta sve ne .muslimani su nadmasili i srbijance koji su jako prljavi ,srbija se gusi u smecu kao i muslimansko hrvatska federacija

Republika Srpska kad se odvoji od muslimnako hrvatske federacije ce biti srpska svicarska

Ovo sve rade gradjani muslimansko hrvtaske federacije iz Bugojna ,D vakufa,Jajica

Mreža zaustavila 6.000 kubnih metara smeća u Vrbasu​

0
anadolija.jpg
Foto: Anadolu

Ogromna količina otpada, kojeg je zaustavila zaustavila zaštitna mreža u Vrbasu najbolje pokazuje trenutačno “zdravstveno” stanje rijeka u Bosni i Hercegovini, ali i generalnu ekološku osviještenost njenih građana.​

https://radiokameleon.ba/2018/08/14/mreza-zaustavila-6-000-kubnih-metara-smeca-u-vrbasu/
Trenutno je u srbiji aktuelna "afera" sa otlkazom Jovana Memedovica na RTS. Covek je mozda ne medju prvima ali verovatno sa najvecim uticajem se bavio problemom ekologije u Srbiji. Velike zasluge za to (mada ima i nekih imovinsko-pravnih nedorecenosti u njegovom radu) i skidam mu kapu.

Secam se da je u jednoj od epizoda "Sasvim prirodno" snimio identicnu sliku na Drini, ogromno ostrvo plastike-smeca na brani Bajina Basta - vecina smeca potice sa deponija pored Lima.

Генетска истраживања показују да то није истина.

Јбг...наука те демантује.
To je glavni arugiment priglupe muslimančadi kad im neko kaze da su se prodali za saku kukuruza :) Upustati se sa njima u tematiku broja stanovnika u tom periodu koliko je bilo potrebno da neko iz Azijskog djela osmanlijskog casrtva dodje na Balakan. Ko je u stvari vladao periferijom Osmanlijskog casrtva na podruciju Bosne i Srbije je iluzorno, jer nisu muslimančad bez razloga u bivsoj Yugi bili junaci svakog vica o glupanima.

Trenutno je u srbiji aktuelna "afera" sa otlkazom Jovana Memedovica na RTS. Covek je mozda ne medju prvima ali verovatno sa najvecim uticajem se bavio problemom ekologije u Srbiji. Velike zasluge za to (mada ima i nekih imovinsko-pravnih nedorecenosti u njegovom radu) i skidam mu kapu.

Secam se da je u jednoj od epizoda "Sasvim prirodno" snimio identicnu sliku na Drini, ogromno ostrvo palstike na brani Bajina Basta - vecina smeca potice sa deponija pored Lima.

Ima i mnoga deponija na Moravi i Dunavu. Smederevo je jedan od prljavih gradova dje sam ikad bio.

To je glavni arugiment priglupe muslimančadi kad im neko kaze da su se prodali za saku kukuruza :) Upustati se sa njima u tematiku broja stanovnika u tom periodu koliko je bilo potrebno da neko iz Azijskog djela osmanlijskog casrtva dodje na Balakan. Ko je u stvari vladao periferijom Osmanlijskog casrtva na podruciju Bosne i Srbije je iluzorno, jer nisu muslimančad bez razloga u bivsoj Yugi bili junaci svakog vica o glupanima.
Osjećaš se bolje, jače, pametnije ako nazivaš druge pogrdnim nazivima?
Ajde de, opleti :D

Prije 2-3 godine u zimskom periodu bio sam u Beogradu frapirao sam koliko je prljav grad koliko ima smeca i siromastva ,oronolih supa i kuca
Blokovi na N Beogradu su uzasni
Ne znam kako ljudi tamo mogu da zive pored onoliko smeca ,ko baca sve to smece ***** mu materina

Srpska je preljepa i cista ,najljepsa drzava na svijet ima mesta za sve ekoloski osvjestene Srbe

I da, slažem se, i Banja Luka je biser Bosne i Hercegovine :)
Meni je Trebinje zakon u Bosni i Hercegovini. Najlepsi okolis, grad po meri, Trebisnjica, Orjen, lep centar grada, blizina mora...
Mnogi od nasih iz dijaspore pokupovase tamo stanove da se penzionisu a ne cuh da je iko kupio gajnu u Banjaluci. Uzgred, pola Banjaluke je u Novom Sadu, prektsili su Veternik u Vijeternik.

Poslednja izmena:
Prije 2-3 godine u zimskom periodu bio sam u Beogradu frapirao sam koliko je prljav grad koliko ima smeca i siromastva ,oronolih supa i kuca
Blokovi na N Beogradu su uzasni
Ne znam kako ljudi tamo mogu da zive pored onoliko smeca ,ko baca sve to smece ***** mu materina

Srpska je preljepa i cista ,najljepsa drzava na svijet ima mesta za sve ekoloski osvjestene Srbe

Jeste, zbog razvijenosti i odusustva siromastva iz Banjaluke i okolisa pobeze pola stanovnistva u Novi Sad i Beograd. Prednost relativne nerazvijenosti (kao i juzniji delovi Srbije) je relativno sacuvan okolis ili sto vole da kazu prirodna sredina.

Mislim, treba biti realan i istinoljubiv, u BiH je prosecnom stanovniku teze za zivot nego nekom njegovom pandanu u Srbiji, jos je Republika Srpska nerazvijenija i po nacionalnom dohotku manja od Federacije. No, i vi ste deo naseg naroda i takve vas i mi iz Srbije trebamo i posmatrati, uostalom i predsednik Srbije je poreklom iz Bosne (cale mu je rodjen negde tamo) a i ex-predsednik Tadic je rodjeni Sarajlija. Pa kad odemo jos dalje u proslost i ubijeni premijer Djindjic je rodom iz Bosne... ja, nisam :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back