Bosna (i Hercegovina) je za Srbiju pravi Zapad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alter, ajd malo diši :)
Nije bio bahat već ljut.
Nije bio agresivan.
Nije bio nekulturan.
Papci iz priče su ovo dvoje turista.
Ona jer je bacila smeće kroz prozor.
On jer nije izašao iz vozila i pokupio smeće koje je njegova dama bacila.
Ćao.
Pa naravno da ce budale zameniti teze da bi dokazali nesto sto samo u Srbistanu ima prodju.

Uzgred, razbicu sa ovom temom, kad se nakace svi ovdasnji nazzijii da dokazu da je Srbija zapad za Bosnu (i Hercegovinu) a ne Bosna (i Hercegovina) Zapad za Srbiju :)

Pa naravno da ce budale zameniti teze da bi dokazali nesto sto samo u Srbistanu ima prodju.

Uzgred, razbicu sa ovom temom, kad se nakace svi obi nazzijii da dokazu da je Srbija zapad za Bosnu (i Hercegovinu) a ne Bosna (i Hercegovina) Zapad za Srbiju :)
Једини нациста на теми си ти који си акт појединца везао за становнике целе земље одакле је регистрација аутомобила.

Не.

Возач је пожелео да постане популарни тиктокер и препознао је прилику.
Jbt, jbt, jbt... sad provalih, pa gde su mi oci. Ti si vozac iz automobila sa kraljevackim tablicama u ovom videu? Pa tako kazi, jarane. razumem tvoju muku, popularanost u zavicaju ti skocila da te prepoznaju na ulici.

Jbt, jbt, jbt... sad provalih, pa gde su mi oci. Ti si vozac iz automobila sa kraljevackim tablicama u ovom videu? Pa tako kazi, jarane. razumem tvoju muku, popularanost u zavicaju ti skocila da te prepoznaju na ulici.

Прилично је бедно да мене оптужујеш да сам ја возач са слике.

Падаш све ниже на овој теми.

Mi objektivni koji smo bili i posjetili Srbiju, narocito unutrasnju, bi ti rekao da je puna bacenih flasa i smeca.
Ma daj, ja se zgrozim kada prodjem mojim Sremom, svako ama bas svako selo ima neku divlju deponiju, plastika, bela tehnika, staklo, crkotine... jbt, ljudi, vi zivite tu, sami sebe trujete, koji vam je?

Прилично је бедно да мене оптужујеш да сам ја возач са слике.

Падаш све ниже на овој теми.
Ne vidim razlog zasto ga branis sem ako nisi on sam licno, celom i bradom.
Dakle, sta je veselnik preduzeo da svoju lepsu polovinu odgovori od bacanja kese kroz prozor? Vadio se kao zadnja p.i.c.k.ic.a da je kesa ispala kroz prozor.

E sad ozbiljno...
Nismo svi mi u Srbiji takvi, i u Srbiji ima mnogo ljudi koji vode racuna o prirodi a pre svega se ponasaju civilizovano kada negde odu u goste. No, svojim ponasanjem neki kao ovo dvoje iz Kraljeva naruse ugled cele nacije jer obicno ide ovako "turista iz Srbije", "turista iz Kraljeva" je uradio to i to. Zato ih i treba staviti na stub srama, zasluzili su.

E sad ozbiljno...
Nismo svi mi u Srbiji takvi, i u Srbiji ima mnogo ljudi koji vode racuna o prirodi a pre svega se ponasaju civilizovano kada negde odu u goste. No, svojim ponasanjem neki kao ovo dvoje iz Kraljeva naruse ugled cele nacije jer obicno ide ovako "turista iz Srbije", "turista iz Kraljeva" je uradio to i to. Zato ih i treba staviti na stub srama, zasluzili su.

Ocekujemo Dodikovu reakciju, ostar protest Vucicu, gradjani Srbije prljaju Republiku srpsku.
Srpski gradovi u Srpskoj su jako cisti ,moram da budem posten i kazem Hrvati su joj na vecem ekoloskom levelu
Ali kad se udje na muslimansku teritoriju smce je svuda ,muslimanski gradovi u F BIH su zatrpani smecem guse se u smogu jer loze cumur,gume i ko zna sta sve ne .muslimani su nadmasili i srbijance koji su jako prljavi ,srbija se gusi u smecu kao i muslimansko hrvatska federacija

Republika Srpska kad se odvoji od muslimnako hrvatske federacije ce biti srpska svicarska

Ovo sve rade gradjani muslimansko hrvtaske federacije iz Bugojna ,D vakufa,Jajica

Mreža zaustavila 6.000 kubnih metara smeća u Vrbasu​

0
anadolija.jpg
Foto: Anadolu

Ogromna količina otpada, kojeg je zaustavila zaustavila zaštitna mreža u Vrbasu najbolje pokazuje trenutačno “zdravstveno” stanje rijeka u Bosni i Hercegovini, ali i generalnu ekološku osviještenost njenih građana.​

https://radiokameleon.ba/2018/08/14/mreza-zaustavila-6-000-kubnih-metara-smeca-u-vrbasu/

Srpski gradovi u Srpskoj su jako cisti ,moram da budem posten i kazem Hrvati su joj na vecem ekoloskom levelu
Ali kad se udje ne muslimansku teritoriju smce je svuda ,muslimanski gradovi u F BIH su zatrpani smecem guse se u smogu jer loze cumur,gume i ko zna sta sve ne .muslimani su nadmasili i srbijance koji su jako prljavi ,srbija se gusi u smecu kao i muslimansko hrvatska federacija

Republika Srpska kad se odvoji od muslimnako hrvatske federacije ce biti srpska svicarska

Ovo sve rade gradjani muslimansko hrvtaske federacije iz Bugojna ,D vakufa,Jajica

0
anadolija.jpg

Ogromna količina otpada, kojeg je zaustavila zaustavila zaštitna mreža u Vrbasu najbolje pokazuje trenutačno “zdravstveno” stanje rijeka u Bosni i Hercegovini, ali i generalnu ekološku osviještenost njenih građana.​

https://radiokameleon.ba/2018/08/14/mreza-zaustavila-6-000-kubnih-metara-smeca-u-vrbasu/
Ma nemoj :D

Društvenim mrežama širi se snimak koji je nastao u okolini Trebinja na kom jedan muškarac zaustavlja automobil kraljevačkih registracija zbog bacanja smeća kroz prozor tokom vožnje.

Pogledajte prilog 1380797
“Bacate li u Kraljevu smeće kroz prozor auta? A gospođice?”, započeo je razgovor muškarac snimajući njihovu reakciju.
Vozač je pokušao da se opravda bezuspešno uveravajući čoveka da suvozačica nije bacila smeće, već da je smeće slučajno izletelo.
“Nije izletelo jer sam video kad ste ga bacili. Nemojte to raditi ovde, jeste čuli? Zašto bacaš smeće? Jesi li normalan? Zabolelo me to brate. Ja kad dođem u Srbiju, to nigde nikad ne radim”, rekao je muškarac.
Nije poznato kad je tačno nastao pomenuti video, no komentari na društvenim mrežama samo se ređaju.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/480159/snimak-iz-trebinja-o-kojem-prica-region.html

Posle ovog videa trazite dokaz da je Bosna bliza EU od Srbije?

PS.
Jel ove Kraljevcane blam posle ovog videa? OK, u svom dvoristu mogu (?) tako da se ponasaju ali brate da siris famu kako su Srbi primitivni i po okolnim zemljama...

Bosna se nalazi u 18% svinjac kalifata...

Ali kad se udje ne muslimansku teritoriju smce je svuda ,muslimanski gradovi u F BIH su zatrpani smecem guse se u smogu jer loze cumur,gume i ko zna sta sve ne .muslimani su nadmasili i srbijance koji su jako prljavi ,srbija se gusi u smecu kao i muslimansko hrvatska federacija

0
anadolija.jpg

Evo Srbije :

_116342278_rekaotpad2.png

„Srbija zemlja prepuna divljih deponija"​

https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-56600384

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back