Bosna (i Hercegovina) je za Srbiju pravi Zapad

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

lionagate

Aktivan član
Poruka
1.697
Društvenim mrežama širi se snimak koji je nastao u okolini Trebinja na kom jedan muškarac zaustavlja automobil kraljevačkih registracija zbog bacanja smeća kroz prozor tokom vožnje.

smeće.jpg

“Bacate li u Kraljevu smeće kroz prozor auta? A gospođice?”, započeo je razgovor muškarac snimajući njihovu reakciju.
Vozač je pokušao da se opravda bezuspešno uveravajući čoveka da suvozačica nije bacila smeće, već da je smeće slučajno izletelo.
“Nije izletelo jer sam video kad ste ga bacili. Nemojte to raditi ovde, jeste čuli? Zašto bacaš smeće? Jesi li normalan? Zabolelo me to brate. Ja kad dođem u Srbiju, to nigde nikad ne radim”, rekao je muškarac.
Nije poznato kad je tačno nastao pomenuti video, no komentari na društvenim mrežama samo se ređaju.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/480159/snimak-iz-trebinja-o-kojem-prica-region.html

Posle ovog videa trazite dokaz da je Bosna bliza EU od Srbije?

PS.
Jel ove Kraljevcane blam posle ovog videa? OK, u svom dvoristu mogu (?) tako da se ponasaju ali brate da siris famu kako su Srbi primitivni i po okolnim zemljama...

Poslednja izmena od moderatora:
Društvenim mrežama širi se snimak koji je nastao u okolini Trebinja na kom jedan muškarac zaustavlja automobil kraljevačkih registracija zbog bacanja smeća kroz prozor tokom vožnje.

Pogledajte prilog 1380797
“Bacate li u Kraljevu smeće kroz prozor auta? A gospođice?”, započeo je razgovor muškarac snimajući njihovu reakciju.
Vozač je pokušao da se opravda bezuspešno uveravajući čoveka da suvozačica nije bacila smeće, već da je smeće slučajno izletelo.
“Nije izletelo jer sam video kad ste ga bacili. Nemojte to raditi ovde, jeste čuli? Zašto bacaš smeće? Jesi li normalan? Zabolelo me to brate. Ja kad dođem u Srbiju, to nigde nikad ne radim”, rekao je muškarac.
Nije poznato kad je tačno nastao pomenuti video, no komentari na društvenim mrežama samo se ređaju.

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/480159/snimak-iz-trebinja-o-kojem-prica-region.html

Posle ovog videa trazite dokaz da je Bosna bliza EU od Srbije?

PS.
Jel ove Kraljevcane blam posle ovog videa? OK, u svom dvoristu mogu (?) tako da se ponasaju ali brate da siris famu kako su Srbi primitivni i po okolnim zemljama...

Bravo za Bosance i Hercegovce, ucite istocne susjede kulturi i ponasanju. 🇧🇦👍

Иначе, човек из Краљева се извинио,

а овај бахати је наставио да се бахати и после извињења.

Хтео је да добије виралан видео. Да буде баја на друштвеним мрежама.

Успело му је.

Успело му је.
Izvinio se jer se ukakio od straha :D
Trebao ju je natjerati da izađe iz auta i pokupi smeće, kao onaj lik što je uradio prošle godine u Doboju čini mi se.

Успело му је.

I treba da bude viralan, ovakvih sramota ima na pretek kod tih istocnih, samo niko ih ne snima pa prave se fini i nevini.

Како то мења оно што сам написао?

Не мења ни за милиметар.
Meni se sviđa postupak, jedna od prednosti moderne tehnologije: papci koji rade slično kao ova gospođica iz videa će razmisliti da li da urade nešto slično jer mogu biti uslikani. :) lako i na svakom mjestu.

Успело му је.
Haha, sta rekoh, primitivcina je Hercegova(na)c, sta ti je Srbenda koja je tvrdoglava kao hercegovacki kamen, nisam ni sumnjao da ce nasi nazziji da tako reaguju.

Dakle, decko se kao izvinuo, a jel se vratio da pokupi kesu koja je njegova lepsa i nevaspitanija polovina izbacila? Jeste? Pa ne vidi se u videu.
Mislim da se tip u.s.r.a.o da ce da dobije po tamburi i da je tako pomirljivo reagovao, p.i.c.h.k.i.c.a nevaspitana i bahata.

Meni se sviđa postupak, jedna od prednosti moderne tehnologije: papci koji rade slično kao ova gospođica iz videa će razmisliti da li da urade nešto slično jer mogu biti uslikani. :) lako i na svakom mjestu.
Који ти се поступак свиђа? То што је снимио? То је ок. Нека постане популарни тиктокер.

Али је могао мало културе да покаже. А он је чак и после извињења наставио да виче и прети и бахати се.

Научиће ваљда некад да свуда и на сваком месту треба да буде џентлмен.

Који ти се поступак свиђа? То што је снимио? То је ок. Нека постане популарни тиктокер.

Али је могао мало културе да покаже. А он је чак и после извињења наставио да виче и прети и бахати се.

Alter, ajd malo diši :)
Nije bio bahat već ljut.
Nije bio agresivan.
Nije bio nekulturan.
Papci iz priče su ovo dvoje turista.
Ona jer je bacila smeće kroz prozor.
On jer nije izašao iz vozila i pokupio smeće koje je njegova dama bacila.
Ćao.

Sa stokom ne mozes i ne treba da da budes dzentlemen. Dodje ti stoka u drzavu, grad, selo i baca ti smece kroz prozor kolka, sta treba da mu uradis, da mu se poklonis ili da mu se na.y.e.be.s majke primitivne?

Alter, ajd malo diši :)
Nije bio bahat već ljut.
Nije bio agresivan.
Nije bio nekulturan.
Papci iz priče su ovo dvoje turista.
Ona jer je bacila smeće kroz prozor.
On jer nije izašao iz vozila i pokupio smeće koje je njegova dama bacila.
Ćao.

Zamisli kad se pojave likovi koji ce da brane ove djubretare samo zato sto dolaze iz istog grada/kraja.

Папци из приче су

1. Госпоја,

2. Снимач.
3. Возач.

Сво троје, тим редоследом.
Vozač je sisa i papak.
Snimatelj nije papak. To je čovjek koji voli svoju zemlju, svoju okolinu, prirodu i zaboljelo ga je kad je vidio postupak "dame".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back