Jeste, ne znas sta ti je bila baba ili "tako nesto" a znas da Vuk Karadzic nema vez sa Kardzicima.
Jel' ti jarane ustaski znas sta znaci pojam "ironija"? Ne znas? To je kad ja tebi kazem da si ti pametana i genije a svi znamo da si sve suprotno od toga (ako genije ima IQ 150 a ti u stvari imas 45). E tako, sam i ja (ironicno) napisao da izdajicu Karzdic Vuka treba izbaciti iz svesti srpskog naroda zato sto je izdao nacela kojima se ti klanjas.
Zasto ja gubim vreme na idiota, zasto? Zar sam toliki idiot i sam?
moj IQ, prema mensi je 136, a kako se rešava običnom olovkom, i ne šalju ti rešen test
već samo rezultat, računaj da je najmanje 145 - 155.
tako da, koliko si idijot, to znaš ti bolje od mene.
a baba je od vuka, ti si bukvalno ladno nepismen. a i živčan uz to.
....
i sve vreme pričaš da sam ja protiv vuka "masona u pokušaju" stefanovića
gde sam to naveo, i kada? to ti sve vreme ubacuješ, verovatno jer si nepismen, pa pola pročitaš
pola sam smisliš smisao, bolje savladaj sricanje, čitanje i pisanje, toliko vuk zavredjuje.
oladi više sa tim da mene ubacuješ u te anti vukovce, to si umislio
a da je SRBSKi jeste, i to veze sa vukom nema, svidelo ti se to ili ne.......
....
kad neko predje na babe i jarane ustaške to je pouzdan znak da nema ništa pametno reći
u odbranu svojih tvrdnji i stavova, jer su toliko glupi da se ne mogu odbraniti
želim ti sve najbolje, i čitaj sporije, pa će ti biti sve jasnije.
...
a na ovo mi ne odgovori?
швеДски
гиБсон
хаБсбурговци
али зато срПски?
па није у реду! буди доследан!
срБски!
....
ви ботови западне златне милијарде немате ни образа ни части.
sad lepo prijavi post moderaciji kao nasilan, pa nek obrišu, ajde ti to znaš najbolje...
Oh, kako si dosadan. Pre 16 godina ma Krstarici je bila rasptava o tome >>>
>>> LINK
Svi vi jezicke ustase se pozivate na rec "grb" i izveden pridev "grbski" koji se uzgred ne koristi nigde (daj primer za koriscenje prideva "grbski"). Nikada neces reci "grbski orlovi" nego "orlovi sa grba" ili "grbska ocila" nego "ocila na grbu" itd. Pridev "grbski" je tako rogobatno ruzan da se izbegava i pomisao na njegovo koriscenje, cak iako je pravilno ili nepravilno. A u linkovanoj raspravi na Krstarici iz 2007-me je neko izneo dokaz da je "grbski" nepravilno koriscenje tog prideva, pogotovo sto treba da se izvrsi jednacenja suglasnika po zvucnosti.
a prisvojni pridev GRBALJSKI? što nije grPaljski?
kad je neko ili nešto iz Grbalja, ili označava svojinu.
ne, nismo mi ustaše, mi smo SRBI a vi ste CINCARI
koji mrzite srbski iz dna duša i kojima je stvarno teško da izgovorite SRBSKI.
znači, u sred Srbije neka sila se javlja i brani srbima da govore SRBSKI?!
e brate mili!