dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 63.290
Значи, само тај и Дана.Nije, ima i onaj sto je preuzeo poziciju preCednika stranke. Dvoje ih je.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи, само тај и Дана.Nije, ima i onaj sto je preuzeo poziciju preCednika stranke. Dvoje ih je.
аутроска тема
Светосавље, породичне вредности, патриотизам , национализам све то пада у воду када је реч о новој политици Бошка Обрадовића .
Гласине још од 2010 године круже да је Бошко поданик Ђиласа , малог жутаћа који је дрхтао пред председником Милошевићем а сада се сили и купује политичаре .Купио је и Бошка Обрадовића и користи га за своје прљаве и јефтине трикове , да има неке светосавце у својим редовима , да има патриоте које ће да подметне гласачком телу ..
У хотелу Извор у Аранђеловцу био је скуп на том скупу је Ђилас купио локлане одборнике ДВЕРИ и Бошка Обрадовића , добили су новац да раде шта им се каже и да буду послушни Ђиласу , то су гласине које круже и које су вероватно тачне ..
Ако видимо протесте видимо ко је њихов вођа, Ђилас, а ко су овце које баца пред вукове а то су ДВЕРИ .
Зар се све заборавило или је све од увек и била лаж када су ДВЕРИ у питању и није издала Милица , издао је Бошко .
шта ће бити даље то одређује политика којом се воде , да ли ће и даље да гура своје гласаче да буду овце гладинм Ђиласовим вуковима или ће да се пробуди
пробуди се Србине за живот Србије , пробуди се или престани да лажеш
Vama je to politički bitno, meni ,koji nisam ni-u-jednoj stranci, je nebitno.Slavenska, Boško Obradović je prošlost. Dveri su prsle; samo to još nešto u Čačku imaju odbor i nigde više.
Vama je to politički bitno, meni ,koji nisam ni-u-jednoj stranci, je nebitno.
Ono što je bitno je da su bili protiv '' Ohridskog sporazuma '' a ostali su prodavali ustav.
Borili su se od Lučana kad niko nije smeo .Dalja priča je nebitna .
Dveri su kao takvi ušli u istoriju a to traje daleko duže od svih partija.
Ok. Izvinjavam se tebi, zato sam napisao '' Vama '' , jer je bilo upućeno kritičarima Dveri na temi , a nadovezalo se na tvoj post.Ja sam nešto sasvim drugo repliciraš
Ok. Izvinjavam se tebi, zato sam napisao '' Vama '' , jer je bilo upućeno kritičarima Dveri na temi , a nadovezalo se na tvoj post.
Nemam opciju višestrukog citiranja. Ne znam zašto.
............................................................................
A drugi post nije vezan za vas ni tebe nego za deminutivce.
Čak i Tadića za one dobre stvari koje je uradio ( napominjem dobre stvari jer je bilo i loših )Ти на овој теми браниш Бошка и Ђиласа , значи истина је да су у талу ?
жалосно за ДВЕРИ а за Ђиласа је добро
Čak i Tadića za one dobre stvari koje je uradio ( napominjem dobre stvari jer je bilo i loših )
Ponekad čujem šta se dešava, da neko ponovo ''tikve sadi '' i teško da će Srbija moći da se vrati u normalne puteve ,
demokratije .
Vreme ja za off -
ladno pročitah "obradovic-se-podao-djilasu"
Bitni samo u Čačku, na nivou republike ih nema.Отишао Бошко у пензију а проглас који су објавили ДВЕРИ са новим лидером Костићем говори само и искључиво о рату са владом Србије а нигде се не спомиње Запад , нигде се не спомиње други део прозападне опозиције ..мук и тишина а шта нам то говори ?
Брига Бошка за изборе,он сад лумпује по кафанама.