Бошко Обрадовић: "Јел ће Вучићев режим да одузима и секире народу? Само да Пинк нико не дира"

Poruka
21.863
...

Бошко Обрадовић: "Јел ће Вучићев режим да одузима и секире народу? Само да Пинк нико не дира"​

https://srbin.info/politika/bosko-j...ma-i-sekire-narodu-samo-da-pink-niko-ne-dira/

– Шта ће сада бити предлог власти: да се одузму све секире и ножеви у Србији? Само да се не дира Влада и ТВ ПИНК, да нико не преиспитује систем социјалне заштите, да све остане исто у образовању и васпитању деце, да ријалити и друга лудила остану заштићена – поручио је Обрадовић.

Он је истакао да Двери подржавају и да ће подржавати народни протест против насиља и поред тога што формално нису међу организаторима. Ипак, он је упозорио да долазак нове прозападне власти после пада Вучића не долази у обзир.

– Смена власти – ДА! Хитно! Српски покрет Двери се за то бори пуних 10 година и увек смо били у првим редовима те борбе! Долазак нове прозападне власти која ће наставити истим путем – НЕ! И за ово ћемо се борити истом енергијом! Треба нам не само смена власти већ комплетног система – поручује Обрадовић.

...

Misa Vacic koliko godina strana I 0,0,0,,,,
A, prosle godine je bio kanditat za predsednika, ne znam kako je uopste skupio potpise za kandituru??
Oruzje je pristup medijima, kao sto je I napisano u temi. Mene zanima definicija da li je ovo medij?
Ima li Parova na Happy - ju? Ne znam, pitam, pojavio se puno Hapy TV stranica?

To nije tesko, drugim putem, valjda su Dveri u Parlamentu, ove godine, pokusajte drugim putem.
Zeljko ce naravno poslusati I uvesti nesto novo u glavno emitovanje programa.
Pink ima kulturu, ali nema budzet, dajte predloge za drugo nesto??
Dveri su Vučićevi ispijači vina. Pampur koalicija.

Haha Boskic se usro da mu ne uzmu sekirce sto ima na tavanu ili da im ne padne na pamet da mu plene vile i grabulje sto ima u dvoristu jer sta ce onda jadan ako mu Diksi opet bane i oce da ga savata (sa savate boks), mislim prosli put onomad u Lucanima samo kad mu se malo unela u facu i malo povisila ton na njega jadnicak je osedeo od stresa i na nervnoj bazi. 😅

Haha Boskic se usro da mu ne uzmu sekirce sto ima na tavanu ili da im ne padne na pamet da mu plene vile i grabulje sto ima u dvoristu jer sta ce onda jadan ako mu Diksi opet bane i oce da ga savata (sa savate boks), mislim prosli put onomad u Lucanima samo kad mu se malo unela u facu i malo povisila ton na njega jadnicak je osedeo od stresa i na nervnoj bazi. 😅
Au vise ti i tvoja Dixi, idi snjuvaj joj carape samo je mani po forumu vise, ako boga znas...! :roll:

Bosko I Mladen imaju isto prezime, Mladja nema u Parlamentu, ali ima u Bosni, sta god da ima, da li ste primetili sta je onda sa Srbijom??
Ako neka stranka ne izadje na listu, I nema je u Parlamentu, znaci li to isto za politiku odgovornost??

Back