Boško Obradović i Đilasovi opozicionari nasiljem pokušavaju da upadnu u skupštinu!

Naravno, tvoj ministar će da potpiše i ostale zakone republjik.
Ti si ovaj sa Pinka što hoće miliciju i narod na izmišljene fašiste.A gde vam je petokraka?

- - - - - - - - - -

Srbi ne budite veći komunisti od vaših dedova.Ugasite Pink on širi međusrpski sukob.Ja ga gledam ali sam dovoljno pametan da im se smejem na baljezgarije koji ovog trenutka prosipaju.

Ja mislim da Džegi rukovodi ovim protestom. Krivo joj je što nije više u cvetu mladosti i napada dobre ribe iz gradske skupštine.

1812932_whatsapp-image-20190404-at-11.07.32_ff.jpg

- - - - - - - - - -

Ja bi se ubio kada bi to stavio kao ti na ovaj forum.

Ti si se već ubio time što si član kosovskih Liberala

Pa znaš kakva je rabota, odabereš dan kad su žene u gradskoj skupštini i onda izigravaš mačo poljoprivrednika iz Čačka.

- - - - - - - - - -

Pred dolazak policije veliki heroj iz Čačka je pobegao a ostavio svoje inteligentne pristalice.

Znači kamere Pinka i Vučićević i Krlo su pre stigli čak do Dedinja i stigli da se iseru kod Sarape , posle sat vremena uživo prenosa , pre nego što je policija stigla,kroz Pionirski park od majke Jevrosime , da izadje na lice mesta i spreči genicidne fašiste da linčuju i siluju nevine žene i nejač . :lol:
A posle se ljutitete kada vam se kaže da ste retardirani imbecili i da vam je propaganda na nivou deteta sa posebnim potrebama predškolskog uzrasta ,otprilike 7of9 level mozga .

Poslednja izmena:
Znači kamere Pinka i Vučićević i Krlo su pre stigli čak do Dedinja i stigli da se iseru kod Sarape ,pre nego što je policija stigla posle sat vremena uživo prenosa , kroz Pionirski park od majke Jevrosime da izadje na lice mesta i spreči genicidne fašiste da linčuju i siluju nevine žene i nejač . :lol:
A posle se ljutitete kada vam se kaže da ste retardirani imbecili i da vam je propaganda na nivou deteta sa posebnim potrebama predškolskog uzrasta ,otprilike za

Nisi baš familijaran sa vremenom? Ne osuđujem te, ipak si koncentrisan na ulice Tikvare.

Nisi baš familijaran sa vremenom? Ne osuđujem te, ipak si koncentrisan na ulice Tikvare.

Pa u skoro sat vremena live prenosa nigde nije bilo policije ,kojoj u najgorem slučaju treba 7-8 minuta da stigne ukoliko je hitan poziv u pitanju ,neko neke tetke i kurožderke se valjaju po zemlji i prskaju medjusobno vodom ko na mis mokre majice u Tikvari toj ,a organa reda nigde .

Back