fauler
Elita
- Poruka
- 16.573
Boško Vratar opet divlja i žene opet padaju u nesvest zbog njega.Pinki diktator će se obratiti narodu u 12:00h
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih poslao kornjače da vaspitno ispendreče ove što blokiraju i ometaju institucije. Malo da ih naplave pa da imaju o čemu realno da kukaju i pričaju.
Ti si ovaj sa Pinka što hoće miliciju i narod na izmišljene fašiste.A gde vam je petokraka?Naravno, tvoj ministar će da potpiše i ostale zakone republjik.
To nije institucija,to je proizvod nakaradnog sistema.
A firer Bosko samo upotpunjuje sliku nakaradnog sistema,zarad nekog licnog interesa.....
Ne, ovo je sedma godina lečenja nakaradnog sistema proizvedenog revolucijom na ulici 5. oktobarske bande neskriveno plaćene kaubojskim dolarima.
Ja bi se ubio kada bi to stavio kao ti na ovaj forum.
Ne, ovo je sedma godina lečenja nakaradnog sistema proizvedenog revolucijom na ulici 5. oktobarske bande neskriveno plaćene kaubojskim dolarima.
Pa znaš kakva je rabota, odabereš dan kad su žene u gradskoj skupštini i onda izigravaš mačo poljoprivrednika iz Čačka.
- - - - - - - - - -
Pred dolazak policije veliki heroj iz Čačka je pobegao a ostavio svoje inteligentne pristalice.
Borko NEO-komunista sa fašistom Boškom ...
Koje bi ti rado primio kada bi to tvojoj bulji odgovaralo, kako si sam svojevremeno izjavio
Znači kamere Pinka i Vučićević i Krlo su pre stigli čak do Dedinja i stigli da se iseru kod Sarape ,pre nego što je policija stigla posle sat vremena uživo prenosa , kroz Pionirski park od majke Jevrosime da izadje na lice mesta i spreči genicidne fašiste da linčuju i siluju nevine žene i nejač .
A posle se ljutitete kada vam se kaže da ste retardirani imbecili i da vam je propaganda na nivou deteta sa posebnim potrebama predškolskog uzrasta ,otprilike za
otreso bih ovu plavusu u plavomKako će veliki heroj iz Čačka da oslobodi Kosovo kad nije mogao da savlada grupicu žena?
PINK DOVEO ŠEŠELJA GOVEDO DA PRIČA O PRAVIMA ŽENA O ZEMLJO OTVORI SE!
Kako će veliki heroj iz Čačka da oslobodi Kosovo kad nije mogao da savlada grupicu žena?
samo nasilje srbina spasava
- - - - - - - - - -
otreso bih ovu plavusu u plavom
Više sam ja štete učinio tom Slobodanu Petroviću nego sam tvoj Vučić!Umesto da dovede tvoju uzdanicu Slobodana Petrovića koga podržava narod.
Na N1 prikazuju Boška i demonstrante ispred REM-a.
Nisi baš familijaran sa vremenom? Ne osuđujem te, ipak si koncentrisan na ulice Tikvare.