"Bosanski Rambo" dobio batine posle svađe na Fejsbuku

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Nedžad Kličić (34) iz Cazina u Bosni i Hercegovini, poznatiji lokalnoj javnosti kao Rambo, teško je povređen kada ga je u Cazinu pretukao Agim Murtić (34).


"Bosanski Rambo" u akciji
Mladić koji je u regionu postao poznat 2010. po videoklipu “Rođen za akciju”, na kojem se vidi kako puca iz automatskih pušaka i baca ručne granate zbog čega je osumnjičen za nezakonito posedovanje oružja i eksplozivnih sredstava, teško je povređen u tuči koja se dogodila posle svađe sa Murtićem na Fejsbuku.

Posle tuče sa Murtićem, Kličić je u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću primljen s lomovima rebara, povredom grudnog koša, slomljenom vilicom, a prema rečima radnika bolnice, nije se sećao šta mu se dogodilo.


Poznat po video-klipu "Rođen za akciju"

Trenutno je u stabilnom stanju i nalazi se na Odeljenju hirurgije.


Agim Murtić
- Kličić je s mobilnog telefona pozvao policiju i kazao da je napadnut u Puškarima kod automehaničarskog servisa “Semanić”. Policija ga je na mestu događaja zatekla na tlu, sa teškim povredama. Na licu mesta bio je i njegov napadač - izjavio je za “Dnevni avaz” Marijan Šimić, vršilac dužnosti policijskog komesara Unsko-sanskog kantona.

Murtić koji je u tuči lakše povređen priveden je u policiju na ispitivanje.

U novembru prošle godine Kličić je pretukao Huseina Lepuzanovića (66), suvlasnika benzinske pumpe “Barel” u Ćoralićima kod Cazina, I teško ga povredio.

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...i-Rambo-dobio-batine-posle-svadje-na-Fejsbuku

Rambo naleteo na Terminatora :(
 
250763_bosanski-rambo_f.jpg


250765_murtic_hf.jpg


 

Back
Top