Sanija Tulic
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da vidish shta je bosanska ljepota..bez cigansko-turskog izgledapanther:I sta sad?
vispak:da vidish shta je bosanska ljepota..bez cigansko-turskog izgleda
stvarno..genijalno od tebe..ma neda nana svoga genijalca..Truman:Sad sam otkrio odakle si
Турчине јел ти ова дроља неки род!vispak:
Sanija Tulic
vispak:da vidish shta je bosanska ljepota..bez cigansko-turskog izgleda
da treba ali ona sigurno nebi tvog pasjeg qurca..nebi ona tebe shtapom dotaknula..PROGRAMER 2005:Турчине јел ти ова дроља неки род!
Е ово треба јебати!
a ko vas je onda jebavao sesstotina godina..'ajde priznaj...svaka Vlahinja prije udaje je morala ici na krkacinu kod Turchinaanaliticar:Pa Vi ste se Vispače orođavali, ženili i udavali za Turke, Arape, Irance, Crnce, Tatare....
Srbi, Hrvati, i ostali Slaveni koji su bili pod Turskim ropstvom sigurno nisu! ;-)
Хтела би сигурно,то ти је у њеним генима да се ј.бе са Србима!vispak:da treba ali ona sigurno nebi tvog pasjeg qurca..nebi ona tebe shtapom dotaknula..
SHTA CES TI SA TIM KRMECIM QURCHICEMPROGRAMER 2005:Хтела би сигурно,то ти је у њеним генима да се ј.бе са Србима!
PROGRAMER 2005:Хтела би сигурно,то ти је у њеним генима да се ј.бе са Србима!
E KONACNO SI DOKAZAO OVOM SUPLJOGLAVCU DA TI NIJESI JA..NITI MOZHESH IKAD BITI..AJDE TI KRMELJIVKO IZVINI MI SE STO SI POREDIO OVOG JANJICARA SAMNOM.analiticar:Pa ar ulaziš u raspru sa Balijom?!? :shock: :shock:
Balije su u SDA.. a ja nijesam njihov..ka sta si ti Drashkovicevanaliticar:Pa ar ulaziš u raspru sa Balijom?!? :shock: :shock:
vispak:
Sanija Tulic
Miss Bosne 2005
diretore:Dobru ste izabrali, vidi se da je prava muslijka
vispak:rodila je majka Bosnjakinja..cistokrvna Bosnjakina bez ikakvih primjesa azijskih gena