>>>Borussia Dortmund Balkan Fan Club<<<

HdNw8H3l.jpg

Поздрав свим навијачима најбољег немачког клуба! :bye: Готивим немачки фудбал, наравно моји љубимци у Бундеслиги су жуто-црни! :cool:

Ima nas navijaca BVB-a na Balkanu, a ja ne znam gde si ti gledao evo ti statistika koja je dostupna svima na blogu:

Има нас, има нас...:mrgreen:

kad se setim onog gola Larsa Rikena Peruciju, srce mi je puno

Уф, кад се сетим... :vatromet::vatromet::vatromet: Каква утакмица!
Где је сад хер Ларс? Какав је то таленат био!!! :worth:

...pa zato sto mi se dopada atmosfera koju prave navijaci Borusije...zato sto mi se dopada popunjenost njihovog stadiona...zato sto su veliki klub..

Најбољи навијачи у Швабији! :super:

Небо се отворило, Вестфален је експлодирао!!! Свака част!!! Какво дивно фудбалско вече! :vatromet::vatromet::vatromet:
Растурили смо на делове манекене из Мадрида! :super:

U Dortmundu ljuti, pale Geceov dres

Navijači Borusije Dortmund ogorčeni su na Marija Gecea zbog njegovog prelaska u Bajern iz Minhena.
U Dortmundu organizovano masovno paljenje i gaženje Geceovog dresa.
Zbog pretećih poruka na Geceovim profilu na fejsbuku Borusija je angažovana dva policajca u civilu da brinu o njegovoj bezbednosti.
Pristalice ’milionera’ su posebno ljuti na klub zato što je vest o transferu izašla u javnost dan pre polufinalnog duela Lige šampiona sa Realom.
Nemački mediji prenose da je neverovatno da svi pričaju o Geceovom transferu, umesto o utakmici Borusije i Reala.

Klop novi trener Dortmunda

Nemački prvoligaš Borusija iz Dortmunda imenovao je za novog trenera Jirgena Klopa, koji je do nedavno sedeo na klupi drugoligaša Majnca, javile su danas svetske agencije. Borusija koja je minuli šampionat završila na 13. mestu, raskinula je pre četiri dana saradnju sa dosadašnjim trenerom Tomasom Dolom, dok je Klop podneo ostavku na mesto trenera u Majncu pošto nije uspeo da ovaj klup uvede u Bundesligu.

Klop je treći stručnjak sa kojim je Borusija potpisala ugovor o saradnji u poslednjih 18 meseci.

"Biće mi velika čast da pomognem klubu da se vrati tamo gde pripada", rekao je Klop koji je sa Borusijom potpisao dvogodišnji ugovor.

14372424064836a561d8e1c104744607_big.jpg

nije uvo Majnc u prvu ligu, a BVB ce da odvede u drugu ligu

Epic fail :mrgreen:

Back