- Poruka
- 1.479
"Kod nas je 1944. doslo do zamene jednog okupatora drugim"

Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
"Kod nas je 1944. doslo so zamene jednog okupatorom drugim"
Borislav Pekic
![]()
ps inace pekic je naravno podrzavao cetnike![]()
Иначе био је из Црне Горе и слободни зидар.ps inace pekic je naravno podrzavao cetnike![]()
Vidimo odmah da je budala,ne moras da nam dajes detaljnija objasnjenja...
"Kod nas je 1944. doslo so zamene jednog okupatora drugim"
Borislav Pekic
![]()
pekic, jedan od nasih najboljih knjizevnika i jedan od osnivaca DS-a je za tebe budala jel?
pekic, jedan od nasih najboljih knjizevnika i jedan od osnivaca DS-a je za tebe budala jel?
Da je dobar književnik - jesteČak štaviše drugi mi je na listi omiljenih a i dobila sam svojevremeno nagradu na nekom konkursu u njegovu čast i lepu sumu novca pa ga samim tim više volim
Ali to ne znači da su njegovi stavovi o komunistima nešto sa čime automatski moraju da se slože ljudi koji su za DS
![]()
Da je dobar književnik - jesteČak štaviše drugi mi je na listi omiljenih a i dobila sam svojevremeno nagradu na nekom konkursu u njegovu čast i lepu sumu novca pa ga samim tim više volim
Ali to ne znači da su njegovi stavovi o komunistima nešto sa čime automatski moraju da se slože ljudi koji su za DS
![]()
pekic, jedan od nasih najboljih knjizevnika i jedan od osnivaca DS-a
ne znaci, ali znas, ja sam u to doba bio punoletan, DS je nastupao ostro nacionalisticki pocetkom 90-ih, pogotovo je bio u srzi antikomunisticki, doduse blaze od vuka i seselja i sno.
Иначе био је из Црне Горе и слободни зидар.
Оно што му велики архитекта каже.А шта је господин зидао?![]()
A zbog čega DS ili bilo koja druga stranka moraju da budu četničke ili komunističke po opredeljenju? Koliko ja znam i Šešelj je bio u savezu komunista pa je onda naglo postao četnik, DS je ranije možda bio malo više četnički nego sada kada naginje ka komunistima ali sve je to u suštini nebitno. I komunisti i četnici su davno prošlo vreme a nijedna normalna stranka se neće ograditi i reći da su u nju dobrodošli samo poštovaoci jednih ili drugih. Neka svako zadrži svoj privatni stav za sebe a za stranačko delovanje valjda ima i važnijih i aktuelnijih stvari od II svetskog rata.
kazem da je bila nacionalisticka i antikomunisticka.
to naginjanje vamte tamte, pa na to ti skrecem paznju, zar to ne treba da ti smeta?
Pekic i Desimir Tosic su najveci carevi koji su ikad bili u nasem politickom zivotu, mozda jos i Ivan Djuric
![]()
ps inace pekic je naravno podrzavao cetnike![]()
Vidimo odmah da je budala,ne moras da nam dajes detaljnija objasnjenja...
Иначе био је из Црне Горе и слободни зидар.
![]()
svasta je b.p. govorio i napisao
i da ce u engleskoj da izbije masovno i neizlecivo besnilo, pa i izbilo je samo se to zove drugacije