Borise, još jedan je umro od gladi ...

Lacibg

Buduća legenda
Poruka
26.498
Leš Veselja Bajramovića, starog oko 60 godina, pronađen u stanu u poodmakloj fazi raspada. Komšije kažu da je pokojnik bio transvestit, voleo je da ga zovu Vesnica, a živeo je u teškoj bedi.
Policija je juče pronašla leš transvestita Veselja Bajramovića u poodmakloj fazi raspadanja u zapuštenom stanu na prvom spratu zgrade u Prištinskoj ulici 51 na Ceraku. Kako saznajemo, Bajramović je imao oko 60 godina, nije bio u stanju da se brine o sebi i najverovatnije je umro od gladi još pre deset dana.

Bajramović je pronađen mrtav na podu sobe, ogrnut jorganom.

Zgradom se širio smrad

Jedan od njegovih komšija ispričao nam je da se već nekoliko dana u zgradi osećao nesnosan smrad, pa je neko od stanara pozvao policiju.

- Živeo je u krajnjoj bedi. Često je izlazio ispred zgrade i govorio kako će umreti, kukao je i molio za parče hleba. Nekada bi preturao i po kontejnerima, kako bi bar privremeno utolio glad. Pošto je bio neuredan, s vremena na vreme bi mu dolazila mlađa žena, Romkinja, i valjda mu je pomagala da se sredi i okupa. Poslednji put sam ga video pre dvadesetak dana, kada sam mu dao pola vekne hleba - ispričao nam je komšija nesrećnog Bajramovića.

Radio u „Železnicama"

Komšinica iz zgrade preko puta potvrdila nam je da se Bajramović nekada oblačio kao žena, šminkao se i tražio od komšija da ga oslovljavaju sa Vesnica. Nekad je, međutim, puštao kosu i bradu i nosio iznošenu prljavu odeću.

- Pre nekog vremena primetila sam da više ne dolazi da moli za komad hleba. Ranije je izlazio na ulicu, izgledao je neuhranjeno i modro i plakao je i vrištao. Donosila sam mu hranu i garderobu jer mi ga je bilo žao. Nije imao nikoga. Bio je u penziji, a čula sam da je pre toga radio u „Železnicama". Ponekad sam ga viđala kako jede s poda, bilo je jezivo. Stan u kojem je živeo je užasno zapušten i neuredan - priča komšinica. Telo Veselja Bajramovića prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će obdukcija da utvrdi tačan uzrok smrti.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/140532/Transvestit+umro+od+gladi.html

Jes da je bio (CD)Rom, što po defoltu govori o slabom imovinskom stanju. Al činjenica je da je umro od gladi. U zemlji Srbiji. Koju vodi njegovo veličanstvo najlepši - institucija. :per:

pa ovo vec poprima obrise organizovane pobune. Ocekujem da veliki advokat Srdja Popovic podnese posthumne krivicne prijave protiv svih tih lica koja namernu umiru od gladi i time ucestvuju u pobuni i sabotiranju legalno izabrane najlepse vlasti!

Opste je poznata cinjenica da u Srbiji moze sasvim komotno da se zivi ako se covek ne luksuzira preterano.

ma zna se bre ko je tadic i koje su mu namere.
nego ko su ove komsije i ko je ovaj bedan novinar?
u takvoj bedi i muci da umre ovaj chovek i da ne umeju ni komsije ni novinarcic da ispostuju osnovno chovekovo dostojanstvo i kad je mrtav.

sta bre ima komsije da pricaju totalnom neznancu, i to novinaru o svemu ovome?
pa nije ni chudo sto je bajramovic zavrsio na ovakav bedan nachin..

yebemti taj beograd.

nece kriza da dovede do gladi nego toskicnost u nama

Ma bitno da presjednik ima za pedikira...

attachment.php

Cekaj ako covek ne jede normalno da ce da umre od gladi.

A jes sad kao nije imao kintu da kupi hranu hahahaha kakva moronstina...

kao nema 50 dinara da uzme leba i pastetu i da namaze.. i jedan caj da malo popije... jeeeeeeeeeeeeeeee... pa za caj ubere kamilicu a hleb je ionako sramno jeftin u drzavi... sta vise hocete !!! matora drtina nije ni stambeni kredit imala i nista.. kao sto ima danasnja mladez :D

dakle sram ga bilo sto je umreo... imao je stan u BG !!! aloooo mogao je da ga proda i da kupi na periferiji neku garsonjericu pa da zivi kao kralj aaloooooooo

kao umro od gladi

A vama svima mnogo zao jadnog tranvestita? :lol:

99% foruma likovalo kad su bili pedere a sad im kao zao trandze :lol:

Nego jos jedna prilika da se pljune na Borisa :lol:

ajmo malo da obrnemo:
a vama odjednom nije zao transvestita?? do juce ste kukali nad teskom sudbinom pedera i slicnih, a danas uz smajlije komentarisete smrt jednog od njih - samo zato jer njegova smrt moze da ima lose implikacije po borisa tadica i nacin na koji vodi Srbiju

vidis?

kao nema 50 dinara da uzme leba i pastetu i da namaze.. i jedan caj da malo popije... jeeeeeeeeeeeeeeee... pa za caj ubere kamilicu a hleb je ionako sramno jeftin u drzavi... sta vise hocete !!! matora drtina nije ni stambeni kredit imala i nista.. kao sto ima danasnja mladez :D

dakle sram ga bilo sto je umreo... imao je stan u BG !!! aloooo mogao je da ga proda i da kupi na periferiji neku garsonjericu pa da zivi kao kralj aaloooooooo

kao umro od gladi

ti bas znas da je bio vlasnik stana? a, bedo?

ajmo malo da obrnemo:
a vama odjednom nije zao transvestita?? do juce ste kukali nad teskom sudbinom pedera i slicnih, a danas uz smajlije komentarisete smrt jednog od njih - samo zato jer njegova smrt moze da ima lose implikacije po borisa tadica i nacin na koji vodi Srbiju

vidis?

Kojim nama? :lol:

Meni puce prsluk za BoTu al je mnogo glup nacin na koji svi jedva docekate da okrivite njega za sve sto se desi na ovoj smrdljivoj planeti...

Ko sto ste nekad krivili Turke, Tita, Slobu...

Jel ima nesto da je covek sam odgovoran u zivotu il su za sve krivi drugi da ga ebes?

kao umro od gladi

"Kako saznajemo, Bajramović je imao oko 60 godina, nije bio u stanju da se brine o sebi i najverovatnije je umro od gladi još pre deset dana."

Meni puce prsluk za BoTu al je mnogo glup nacin na koji svi jedva docekate da okrivite njega za sve sto se desi na ovoj smrdljivoj planeti...

Jel ima nesto da je covek sam odgovoran u zivotu il su za sve krivi drugi da ga ebes?

naravno da predsednik i partija na vlasti imaju presudni uticaj na kvalitet zivota u jednoj drzavi. licni kvaliteti i sposobnosti individue mogu da dodju do izrazaja samo u okruzenju koje stvara upravo rezim.
cudo, do 2000 nije se postavljalo pitanje da li je Milosevic kriv za sve sto se desava u Srbiji :roll:

• Podržavam
Reactions: 27E

pa naravno da je kriv

unistio je zdravstveni sistem
penzije su mizerne ili ih nema
socijala takodje
narodnih kuhinja nema
posla takodje nema

i onda gomila ljudi ne moze da se prehrani i umire od gladi

pa i da nije ako je bio trandza beskucnik mogao je da se javi natasi kandic ona bi mu pomogla

ona bi mu pomogla?
e moj ti...

\vidis, kad se izgubi nacionalno, nacionalni identitet, kad drzava postane vazalna, kad se izgubi suverenitet, teritorija itd, udara onda po svima, po dzepu i dostojanstvu najvise.
kad kazem svima, mislim i na srbe, rome, muslimane, hetero/homo/tran itd..
ne bira koga ce da zzezne.

i dok su LGBT pljuvali po crkvi, naciji, srpskoj drzavi, jedan od njihovih je stradao na najgrozniji nachin.

bore se za prava?
ljudi se bore za leba bre yebote

Back