Boris trčao od Smedereva do Ostroga za pomoć bolesnoj deci

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
kM_k9kpTURBXy9mMWM3ODVkNThjMTZkNTk1MTQzYTFhY2QzZGVhMzQ5Yi5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

„Dvanaest dana stalo je u jednu sliku. Slava Bogu i Svetom Vasiliju Ostroškom“, napisao je Gujaničić u objavi na društvenim mrežama, odmah po završetku trke.

Stotine Smederevaca je 1. maja ispratilo hrabrog maratonca sa centralnog gradskog trga na dvanaestodnevni put. Porodica, prijatelji, saborci u ovom humanom podvigu ovacijama su pozdravili Gujaničića, koji je trasirao svoju plemenitu rutu preko Mladenovca, Aranđelovca, Gornjeg Milanovca, Ovčar banje, Užica, Zlatibora, Nove Varoši, Pljevlja, Đurđevića Tare...

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...eva-do-ostroga-za-pomoc-bolesnoj-deci/sdkt9he

Dvanaest dana je trčao od Smedereva do Ostorga.
kuku.gif
Svaka čast..

463 km podeljeno na 12 dana je ugrubo 38 km dnevno
da vidim koliko ih je sposobno da trci 12 dana za redom ovu kilometrazu :think:
Dečko je uradio šta je najbolje znao, a kad bi svako u svojoj oblasti bar mali deo?
Nećemo i ne možemo svi da trčimo. Npr, za mene je trčanje neizvodljivo pa se stalno pitam gde mogu imati sličan impakt tj. odražaj. Meni posle kilometra celo telo upada u grč.

Pa ne možeš da hodaš 24 sata na dan, i tako 96 sati 😂

Probaj da hodaš više od 12 sati 4 dana, videćeš da je to mučenje. Trebaš da spavaš, jedeš, serreš... ajde spavaj trčeći.
Nije lako ni hodati. Moja deca su za vreme kovida odlučila da prepešače
od mene do oca. Što je nekih 45km. Bilo im je dosadno jer se ništa nije
dešavalo, pa su smislili sebi izazov. Mlađi je posle 30km dobio žuljeve
i pozvao oca da dođe po njega, a stariji je nastavio još 15km.
Pa su se posle oporavljali par dana.

Jako malo i medijske pažnje. Evo sad smo obavešteni kad se završilo.
Па и не треба медисјка пажња за милосрђе, то раде католици и протестанти да набију себи самозадовољство...

Могу само замислити саблазан ако се ископа да је ''моцарт фондација'' неко прање пара кладионица, тек ће онда да елегишеш и скрећеш ван истинског духа милосрђа ко то ''брине'' ... још о деци... :banovati:

Back